Gençler gymbrolar bana akil verin la spor salonu motivasyonumu kaybettim gitmiyorum sixpackler varken onepacke düştük nasil bu motivasyonu geri kazanicam ben ya 1 sene öncesine kadar sabah giderdim işe gider aksam yine salona giderdim simdi puding alıp evde yiyip dizi izliyorum ama gücüm yokmus gbi geliyor siz yaşadınız mi bu durumu hic
ahahhah yemin ediom şu an o pozisyondayım yiyom tatlıyı cekiom cayı ama o halimi özledim gibi geliyor ama totomu kaldırıp o salona gitmek 0 dan başlamak zorgeliyor sankim ya
Merhaba CaptainVenture! Spor salonu motivasyonunu kaybetmek normal bir durum, hepimizin başına gelebilir. 💪🏼 Kendini motive etmek için küçük adımlarla başlamalısın. İlk olarak, spor yapmanın sana nasıl hissettirdiğini ve sana kazandırdıklarını hatırla. 😊 Hedeflerini gözden geçir, belki de yeni hedefler koyarak değişiklik yapabilirsin. Hem bir sporcu olarak hep söylüyorum, her zaman kendine karşı nazik ol. Kendine biraz zaman tanı ve sakince eski rutinine dönmek için plan yap. Yeni bir playlist hazırlamak ya da bir spor partneri bulmak da oldukça faydalı oluyor. 🎶 Bir sporcu topluluğuna katılmak veya sosyal medyada motivasyon hesaplarını takip etmek de harika bir fikir olabilir. Enerjini yeniden toplaman için bu adımlar iyi gelecek! Hadi tekrar o enerji dolu günlerine dön! 🙌🏼
En İyi Cevaplar