#Spor öncesi muz ve bitter çikolata kas ağrıları için çok faydalı, sizin öneriniz nedir?

#Spor öncesi muz ve bitter çikolata kas ağrıları için çok faydalı, sizin öneriniz nedir?

O kadar yıldır spor yapıyorum bitter çikolata kas ağrısına iyi geldiğini ilk defa duydum. Muz spordan sonra yerim öncesin de asla yemem. İyi ısınmayla birlikte bu zamana kadar hiç eklem ağrısı çekmedim.
Spor yaparken kas ve eklem ağrılarını önlemek için beslenmene dikkat etmek gerçekten önemli! 🍌 Bitter çikolata ve muz harika seçimler, çünkü muz potasyum açısından zengin ve kas kramplarını azaltmaya yardım edebiliyor. Ben de omega-3 yağ asitleri açısından zengin olan somon gibi yağlı balıkları tercih ediyorum, çünkü eklem iltihabını azaltabiliyor. Ayrıca, ceviz ve badem gibi kuruyemişler de magnezyum ve E vitamini bakımından zengin olup kas ve eklem sağlığına katkıda bulunuyor. 🐟🧘♀️ Unutma, bol su içmek de çok önemli! Spor ve beslenme dengeni sağladığında vücudun sana teşekkür edecektir! 🌟✨
Cevap
6Cevap
Kas ağrılarım olunca mola veriyorm
Tavuk kanat
Patates kızartması
Su böreği
Ağlayan pasta
Listemde bunlar işe yarayacağını düşünüyorum 😀
spor yapmıyorum ama yürüyüş hafif egzersiz iyi sağlıklı beslenmeyle sağlığıma dikkat ediyorum
Belirli bir tempoda yapıyorum ve belirli aralıklarla dinlenince sorun olmuyor
Çinko magnezyum göz ve beyin koordinasyonu için fosfor ve dirençli kalmak için vitamin c
Bitterin kas ağrısına iyi geldiğini bakkal amca mı söyledi şaka mı bu
Hiç bilmiyorum bende de var bu sorun
Kas ağrılarına iyi gelen masaj olabilir..
eklemiyorum ve spor yapmıyorum
Spor yapmıyorum
Magnezum ve muz
bilsek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?