Açıkçası ben kazanacağını sanıyordum, evet yaşı baya geçti ama bilmiyorum belki de röportajda iddialı ve kararlı konuşmalarından etkilenmişizdir. 4 puan farkla kaybetti. 

38 yaşında ne bekliyodun? Roky 6 filmini izlemedinmi? O yaşta dövüşmesi bile büyük risk raund süresi neden 3 yerine 2 dk oldu sanıyon? Dövüş erken bitmesin diye ama Filistin bayrağıyla çıkıp cesurca dövüşmesi bile yeter. Karşısındaki rakip sıradan biri değildi.
38 yaşına geldiğinde bu sporun ne kadar feci sonuçlar doğuracağını tahmin edemezsin bence bilerek yenilmesi gereken diğer boksör olurdu
Kazanana daha çok ödül veriyorlar yenilenede veriyorlar
Parayada ihtiyacı varsa ailesi için çıkar ringe
Şikeli hiç bi maçı yok ben boks maçlarındaki kişileri yakından takip ederim Amerikan dövüşü olsa haklısın da
Bilerek yenilmek şike oluyor 😀
Bi boksör için onurunu ayaklar altına alıp dayak yemek kadar kötü bi durum yoktur hele ki ekmek parası için maça çıkmaya mecbursa zamanında benimde mecburiyetlere mecbur kaldığım bi çok şey oldu şimdi olmasada Allah kimseyi mecburiyetlere mecbur bırakmasın 🥲
Benim söylediklerim hakikat seninkileri kendin gözden geçir evlat 😀
Ortada para varsa maddi durumun kötüyse ve ailene bakmak zorundaysan kabul edersin neyini anlamıyorsun ki?
İkiside anlaşmış o kadar belli ki 3-4. Raounddan sonrası tyson saldı, ondan önce de jake saldı..
Para için kendini paralamamaları lazım.
Mıke Tyson artık uzak durmalı, ders versin ve hocalık yapsın.
Cevap
18Cevap
keşke kazansaydı ama anlaşmış olabilirler.
Sonucu belli olan bir maç gadası
Hayır ben kaybedeceğini biliyordum çünkü onunda devri bitti jean Paul daha 27 yaşında gayet normal kaybetmesi
çok yaşlandı o yüzden kaybetti
58 yaşa 27 ydi galiba
Adam yaşlı ilk başlarda sağlam başladı ama enerjisi bitti
Ben kurgu olduğunu düşünüyorum paraları aldılar gittiler
Kendini itibarını onurunu sattı istese alırdı ama dikkat ettiysen kukla gibi bekliyordu hele ki peek a boo ile ünlü tyson 😄 paracı çıktı
Bazı şeyleri zirvede bırakmayı bilmiyor insanlar. İnsanların ilk yaptıkları değil, son yaptıkları hatırlanır..
60 yaşındaki bi adam. Kazanması çok zordu gerçide öylede oldu para için gururundan oldu
Şimdi kim ders çalışcak ya
Xmgktkgkdgk mezunmusun
İstersen yaz bi 5 10 dk konuşalım
Bende ders hakkında konuşcaktımm rca ederim ne demekk
Mike Tyson zaten emekli olmuş iş bitmiş adamda herkes parasındaydı
Kimsenin bir şey kaybettiği yok. Adamlar cebini doldurdu geçti
Maçtan önce kazanır vs diye düşünüyordum ben de ama adamın her ne kadar kondisyonu vs olsa da, artık yaş itibarıyla bitmiş yani. 20 M $ güzel para.
Ne kaynetmesi ikiside kazandım. Her ikisi toplam 300milyon dolar aldi
120milyon dolara yakın para aldı. 😂😂 20 milyon dolar maça çıktığı için geriye kalan reklam gelirleri oldu
Aglycam yeminle
Sarışının yanında şansı yoktu zaten
Para için baştan kaybetmişti
Belliydi zaten kaybedeceği
Berbat bir Macti normal
Saldılar maçı..
Bir şey düşünmüyorum
düşünmüyorum bisey
Yaşlı normal
iyi bilirdik taysınıı
Üzüldüm baya.
Belliydi söyledim size yaşlandı artik