3 ay

Mike Tyson'un ringe çıkması hakkında ne söylemek istersiniz?

Adam gelmiş 60 yaşında bu yaştan sonra ringe çıkıyor. Allah korusun bi kalp krizi geçirse ölecek gidecek. Kendinden küçükler bile kalp krizinden gitti bu camiada.. bence çıkmasın artık ringe. Sağlığı için. Yaşlıyım desin. Boksu bıraktım desin. Bu yaştan sonra emekliliği yaşaycam desin. Derdi ringde ölmek mi yoksa. Ölürsem ringde öleyim diyorsa onu bilemem bazı insanlar öleceği yeri işte ölürsem sahnede öleyim ölürsem namaz kılarken öleyim şeklinde istekleri var insanların onun da tek isteği ölürken ringde ölmekse... Yine de onun karşısına çıkan insanlara şunu söylemek isterim. İnsanlar büyüklerine, emeklilere, yaşlılara, eski şampiyonlara biraz saygı duysunlar. Adam 60 yaşında eski şampiyon ve fenomen birisi hayranları hâlen biziz varız buradayız. Sen 20 yaşında çocuk. Sen doğmadan önce bu adam şampiyon olmuş saygı duy yani. Bilmiyorum insanlar çok saygısız. Ben mesela boksör olsaydım çok saygı gösterirdim karşısına çıkamazdım. Bilerek yenilirdim hatta. Adam efsane eski yıldız. İnsanlara saygı duymak gerekli. Bu insanlar neden böyle lan 😅

Mike Tyson kendi istiyor ondan böyle
Adamlar saygısız ondan böyle
Mesele para. Mike Tyson parası bitti galiba
Mesele ünlü olmak. Adamlar saygısız tabiki
Mike Tyson'un gündemde kalması için ve para için olabilir
Başka bişey yoruma yazcam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Mike Tyson'un ringe çıkması hakkında ne söylemek istersiniz?