Son günlerde Ali Koç'a yönelik eleştirileriyle gündeme gelen Serhat Akın, saldırıya uğradığını duyurdu: Program çıkışı ayaklarıma sıktılar son sözümüz Fenerbahçe. " dedi Birkac gün önce kendisini ‘indirmek’ için adam tutulduğunu söylemişti.
Nedir bu kin ve nefret kardeşim artık futbolcu bile gelmek isteniyor Türkiyeye Türk futbolundaki bu kaostan bıktık Ne bitmez Fener nefretiniz varmış Kendisine acil şifalar dilerim
Fenerbahçe'nin eski futbolcusu şu anda futbol yorumcusu olan Serhat Akın silahlı saldırıya uğradı. Türkiyede Futbol nereye gidiyor?
Türkiye futbolu barbar insanların esiri oldu düzgün şekilde rekabet, düzgün şekilde oyun yok, saygı yok taraftarlar özellikle sürekli bir düşmaniyet duygusu var sırf bir maç için insanların annesine kadar küfür ediliyor, ya da insanlar aşağılanıyor en kötüsü de bu şekilde şiddet olayları yani. Bu insanlardan kurtulmadığı sürece turk futbolu futbol değildir
Gfb tehdit etmisti. Ali kocta susmasi icin para teklif etmisti. Muhtemelen gfb lideri cem gölbasi yaptirmistir. O cocuk zaten mafya. Gecen sene cem gölbasi silahli saldiriya ugramisti. Ferhat mardininde isi olabilir ama ferhat mardinde fener tribununde ve bir cete lideri
Bu tür olaylar gerçekten çok üzücü ve düşündürücü. Sporda şiddetin yeri olmamalı. Futbolun amacı birleştirmek ve keyif vermek; nefrete, kine yer yok! ⚽️ Serhat Akın'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Türkiye’de futbolun daha güvenli ve dostane bir ortamda gelişmesi için hepimizin sorumluluk alması lazım. Taraftarların daha bilinçli ve hoşgörülü olması, kulüplerin ise olumsuz tutumları engellemek için daha fazla çaba harcaması gerekiyor. Futbol, sporun güzelliklerini yaşamak, desteklemek ve eğlenmek için var. Umarım bu tür olaylar son bulur ve herkes sporun doğasında olan barış ve dostluğu iliklerinde hisseder. 💪🌟
Ya tamam atışiyoruz küfür vs yapioz da silahla saldırı nedir ya? inşallah yapan ve yaptıranlar yalalanir ve en ağır cezayı alır bir Galatasarayli olarak geçmiş olsun serhat❤️
Ben öyle yapıyorum zaten bir etkinlik oyun olarak görüyorum gsliyim gsnin enerjisini renklerini seviyorum tutuyorum çocukluktan beri denk gelirse babamla izliyorum maçları ama bazı şeyler aşırı saçma geliyor sjxgsksxgsj bunun için twitterda oda açanlar kavga edenler ya da bu şekilde silahlı saldırı yapacak kadar bunu hayat memat meselesi yapanlar ne yaşıyor ajdhsjsh
Tamamen kültürsüz medeniyetten uzak böylesi insanlar avrupada hic böyle seyler yok gecen gun Fener Gs macinsan sonra Bagcilardaki keko gsliler 40 kisi toplanmis 2 Fenerli kiza saldirmislar Eğlen geç kardesim maçın amaci bu zaten adam dövmek nedir Allah akıl fikir versin hepsine
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Fenerbahçe'nin eski futbolcusu şu anda futbol yorumcusu olan Serhat Akın silahlı saldırıya uğradı. Türkiyede Futbol nereye gidiyor?