Ayakta yapılabilen etkili göbek eritme hareketleri nelerdir? Kalça dikleştirme ve sıkılaştırma hareketlerini de söyleyebilirsiniz.
Ayrıca dün ilk sporumu yaptım avuc iclerim bile ağırıyor. Bu hamlık kac günde geçer?
Ayakta yapılabilen etkili göbek eritme hareketleri nelerdir? Kalça dikleştirme ve sıkılaştırma hareketlerini de söyleyebilirsiniz.
Ayrıca dün ilk sporumu yaptım avuc iclerim bile ağırıyor. Bu hamlık kac günde geçer?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bir çok egzersiz programı var bunun için. Evde hergün 2 saat çalışabilirsin..
2 saat mi? Dün 50 dk çalıştım ki çoğu hareketi yarim yaptım ona rağmen canik çıktı hala bile her yerim ağrıyor
Çalışa çalışa düzelir o durum. Vücut hamlığınız var. Çalıştıkça tüm kaslar açılacak..
Göbek şişkin mi yağlı mı
Farkı ne oluyor ki? Göbek işte
Fark olmaz mı yağlıyı eritmek kolay şişkini zor
Siskin göbek dediğin acaba alkol kullananların göbeği mi? Benim ki normal yağlı göbek sporla sıkılaştırabilirim
Yardımcı olayım mı
Burdan yardımcı olabilirsen neden olmasın
Burdan değil de özelden veya fake Instagram varsa olur
Sapıklara uğraşamam uzgunum
Sapık değilim napacam kilolu kıza
Sen beni patates çuvalı sandım galiba. O halde burdan yardim et. Söyleyeceğim üç beş hareket zaten
Söyleyecegin
Neden ayakta?
Yere yatmak istemiyorum
Mekik şınav kardiyo beslenme düzeni şartt
Ben her şeyi yapamam olduğu kadar olsun. Ayakta göbek için bildiğin hareketler varsa duymak isterim
Ayakta dizlerini karnına kaldır teker teker yaparken kordineli hafif eğil karın kasların sıkışsın çalıştığını hisset
Anladım teşekkür ederim
Sana gostermem gerek anlatmak yetmez
Hmm yazamam