1 yılHiçbir erkek, kaslı olmak zorunda değil. Hiçbir kadının ilik gibi, manken gibi olmak zorunda olmadığı gibi.
Bir erkek, çok iyi bir yüze ya da görünüşe sahip olmak zorunda değil ama eli iş tutan, mesleği olan ve mert, güvenilir bir adam olmak zorundadır.
Bir kadın manken kadar iyi bir güzelliğe/fiziğe sahip olmak zorunda değil ama iyi niyetli, iyi huylu bir eş adayı olmak zorundadır
Başkasının bize dayattığı estetik kalıpların içine girmek için çırpınmak, kendimize yapabileceğimiz maksimum saygısızlıktır.
Her şeyin en iyisi olmak için çabalamak, aslında her şeyden geri kaldığımız gerçeğini ötmüyor aksine bunu bağırıyor.
Hayatta temel kriteri ya da tek ölçüsü dış görünüş olan bir kadından asla sadakat ya da dürüstlük beklenemeyeceği gibi onun yaşama dair bir çizgisi ve duruşu da yoktur.
Yakışıklının da, boylunun da, kaslının da, zenginin de bir kadın için her zaman alternatifi vardır. Lakin karakterin, şahsiyetin, mertliğin, adamlığın ve insanlığın muadili yoktur.
50 Yorumla
En İyi Cevaplar

Cevabım açıkça belli diye düşünüyorum değilse de yazıyorum.
Evet olmamız gerekiyor çünkü her bir ülkenin erkekleri kıyaslanıyor, spor yapanlar formuna özen gösterenler daha değerli oluyor benim gözümde çünkü o kişi kendisine değer verdiği için spora gidiyor.
Kas hastası olanlara saygı duyuyorum başım üstünde yeriniz var fakat hijyene de önem verilmeli.46 Yorumla- 1 yıl
Kas demek sağlık demek değildir. Spor yapan sağlıklı olur evet. Ama her spor yapan kaslı olmadığına göre her kaslı olan da sağlıklı olmaz. Görünüşe bakarak karar vermeyin.
m 1 yılKas yapmaya çalışırken kuvvette kazanılıyor. Kuvvet kazanmakta bir nevi sağlık.
Yorumdan ziyade spor yapmak bir nevi sağlıklı yaşam alanına giriyor.
Yorumda siz "her spor yapan kaslı olmadığına göre her kaslı olan sağlıklı olmaz." demişsiniz bunun bağlantısını anlamadım.
Ben sporumu hep sağlık amacıyla hem terapi amacıyla yapıyorum bu benim sağlıklı olmadığım anlamına gelmiyor.- 1 yıl
@Kauran
Erkekler kadar kadınlar da kıyaslanıyor. Ama hiçbir kadın ne zayıflayıp sıkılaşmak ne de daha güzel görünmek için spor salonları ve kuaförlere erkekler kadar para ve zaman harcamıyor. Sadece erkekler değil kadınlar da level leveldir. Her kadına kendimizi onaylatmaya çalışmak kalite değildir.
İkincisi; yeryüzünde sümüklü böcek kadar değeri olmayan insanlar, beni güçlü ya da değerli görecek kadar değerli görecek diye bir şey yok.
Üçüncüsü; kas yapan erkeklerin yüzde 80'i bunu kendi sağlığım için yapıyorum diyerek gözümüzün içine baka baka yalan söylüyor. Yeryüzünde kadınlar olmasa g.. ü göbeği salıp patates gibi gezecek, saçını bile taramayacak adamlar. Onu da geçtim gittiği spor salonlarında kadın olmasa bir Allah'ın günü spora da gitmez o.
Dördüncüsü; birilerinin bize dayattığı estetik kalıpların içine girmeye çalışmak, kendini kadın cinsel stratejisine göre koşullandırmaktır. Bu erkeklik değil gizli pasifliktir.
m 1 yılBu o insanların kendi düşünce ve kendi fikirleri. Ben zihnimdeki sesleri salona adımımı attığım da susturuyorum, işte bugün şu hareket var bu kadar tekrar bu kadar set yapayım vs. Diyerek dış dünyaya bağımı koparıyorum. Sağlılığım ölçüsünde kiloya giriyorum, duygusal acıyı bir nevi fiziksel acıya çeviriyorum ha bunu kadın için mi yapıyorum? Sanmıyorum, aklımda sadece kendimi dinç, sağlıklı hissetmek ve evlendiğimde eşimi, çocuklarımı daha doğrusu: dünyamı ellerime almak istiyorum bunun için de fit olmalıyım.
- 1 yıl
@kauren Yüzde 80'lik bir oran verdim. Sen yüzde 20'nin içindeysen bir lafım Yok.
O yüzde 80'lik zorunlu tek eşli beta ya da zorunlu yalnız incell kategorisi var ya. Onlar hayatta hiçbir şeyi kendi için yapmıyor. Allah onları yeryüzüne kadın peşinde koşun ulaşabilirseniz seks yapın ulaşamazsanız otuz bir çekin diye göndermiş.
Onlar okula da kadınlar için gidiyor. Askerliği de sevdiği kızla bir an önce evlenmek için aşması gereken bir engel olarak görüyor. İşe de çok para kazanıp kariyer yapıp evleneceği ikinci üçüncü dördüncü el bir kadına ömür boyu sağlayıcı olmak için gidiyor. - 1 yıl
Öyle tabi
1 yılHayır tabiki olmak zorunda değiller.. Ben sevdiğim adamı kası var ya da yok diye sevmedim.. Ben kalbini sevdim kalbini, merhametini.. Görseldeki kadar kaslı olan erkek bana itici geliyor.. Bir erkeğin adam gibi adam, karakterli olması önemlidir.. Kaslı olup da karaktersiz de olabilir.. Kas çok da gerekli değil yani..
73 Yorumla- 1 yıl
Kesinlike çok doğru
- 1 yıl
👏🏻👏🏻🥰🥰
- 1 yıl
Çok doğru. Yalnız bir şeyi merak ettim. Bu fotoğraftakilerin kası sizce fazla mı büyük? Yani mesela kolları daha ince olsa daha mı güzel olur size göre kızlar?
Yapay Zeka Cevapladı
Kaslı olmak zorunda değiller, kesinlikle haklısın. 😊 Vücudun kaslı olması herkesin tercihine ve yaşam tarzına bağlı. Kaslı olmak fit olmak anlamına gelmiyor; sağlıklı yaşam ve hareket etmenin bir parçası olarak spor yapmak yeterli olabilir. Bazı erkekler kas yapmayı severken, bazılarının böyle bir önceliği olmayabilir. Herkesin kendini iyi hissettiği bir beden tipi var. Yeter ki sağlıklı ve mutlu olalım! Sen de kendine uygun bir spor dalı bulup keyif alarak yapabilirsin, illa kas yapıcam diye strese gerek yok. 💪🌟
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
- Spor konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılKiminin vücut tipi müsaittir bu sporu yapmaya, kiminin değildir.
Zorunluluk yok elbette.
10 Yorumla - Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır kaslı olmak zorunda değil bunlar kadınların baskısı sadece
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOyy fotolar cok iyi. Kas yığını olmadigi surece kaslı olmak erkeklere cok yakışıyor. Hem fiziksel goruntu olarak hos hemde benim kafamda bu erkek caliskan ve disiplinli algisi olusuyor. O vucudu yapmak caliskanlik, disiplin, istiktar gerektirir hepimiz biliyoruz bunu. Ayrica kendine ozen göstermesi, spor ve kasli olmayla beraber daha bakimli olmasi artı ozellikler. Tabi bu seyler yatak oerformansi, testesteron seviyesi, saglikli beslenmeyi vs de yine arti olarak beraberinde getiriyor. Erkege celimsiz olmak yakismiyor. Kalipli olmak erkege daha com gidiyor.
47 Yorumla- 1 yıl
Aksine kas kütlesi artıkça yatak performansı düşer
Cevap sahibi1 yıl@BdsmHard06 spor yapmamak ve kasli olmamak icin bahane uretmeyin. Spor yapan erkek daha kondisyonlu oluyor yatakta da. Digerleri nefes nefese kalirken sporcular oyle degil. Kadini kaldirma, ayakta pozisyonlarda da daha guclu ve islevsel oluyorlar. Sporun her turlusu fayda. Uzmanlar, doktorlarda bas bas bagiriyor. Fiziksel olarakta hem kadin bedenin sekillenmesinde, hem de erkek bedenin sekillenmesinde iyi bir rol oynuyor. Daha duzgun, sekilli fizik libido olarakta insanlari etkileyen bir sey. Kazanci daha fazla yani
- 1 yıl
Spor yapmadığımı nereden biliyorsunuz? Ayrıca spor yapmak ile kas kütlesi arttırmak aynı şey değil kas kütlesi arttıkça güçlenir doğru fakat hız çabukluk refleks yok çünkü hantallaşır
Cevap sahibi1 yıl@BdsmHard06 ben tam tersini dusunuyorum. 3 kisiyle sevgili oldum. Ikisi spor yapmayan, gobekli tiplerdi. Sonuncusu sporlu ve biraz kasliydi. Kendisiyle birlikteligim daha iyiydi. Tabi ten uyumu vart curtta etki etmistir ama performansi daha iyiydi. Siz erkeklerle sevismediginize gore birakinda kadinlarin bu konuda yorum yapma hakki olsun.
- 1 yıl
Bence sen spor yapanla kas kütlesi arttırmanın arasında ki farkı bilmiyorsun gym ile her hangi bir sporcu aynı değil önce bunlarla yatıp test et ne dediğimi anlarsın
Cevap sahibi1 yıl@BdsmHard06 arkadasim niye takiliyorsun bu konuya bu kadar? Ben kasli erkek seviyorum. Hem gozume hos geliyor libidomu artiriyor hemde bazilarina cok yakışıyor. Bende bunu begendigimi kendimce etkilerini ve tecrubemi yazmisim yoruma. Sorulan soru da sporun, kasın nasil yapildigi, kas kutlesinin artirimi falan degil farkindaysan. Erkekler kasli olmali mi diye sorulmus. Bende kendimce evet diyerek yorum yaptim. Cevremdeki kadinlardan da bu tarz erkeklerin daha iyi oldugu yorumlarını da duydum, duyuyorum, bende kendim gordum zaten. Benim tercihim erkegin kasli olmasi yonunde. Fiziksel olarakta beni daha ceken ve yukselten bir unsur. Ben bunun cevabini verdim kendimce. Sen ise benimle tartisma cikarmaya calisiyorsun. Tamam en cok bilen sensin.
- 1 yıl
İnanın bana neyi beğenip neyi beğenmediniz umrumda değil sadece verdiğiniz yanlış bir bilgiyi düzelttim hepsi bu bu kadar takılmayın
Spor konusunda 639 cevap paylaştı. Fitness salonuna gittiğim zamanlarda bölgesel program ile önemli bölgeleri çalıştırarak çok güçlendim fakat sporu bırakınca irritiable bağırsak sendromu ve panik atak başladığında karın kası nefes alınca gizlenir oldu yani göbekli bir görünüm altında gizlendi. Yani şu an bende omuz ve göğüs kasları ön planda ve yeterli olduğunu düşünüyorum.
20 Yorumla
1 yılParası olmak zorunda
İlk adımı atmak zorunda
Evi arabası olması zorunda
İlgi göstermek zorunda
İstekleri karşılamak zorunda
Kaslı olmak yakışıklı olmak zorunda
Uzun boylu olmak zorunda
Dışarda aslan evde kedi olmak zorunda
Bunlar boş beleş şeyler kalbi olmak zorunda erkeğin kalbi.30 YorumlaBence değil, şimdiki insanlar sporu sadece kas baklava yapmak p*po düzleştirmek sanıyorlar çoğu kişi sadece öyle görünmek için salonlara gidiyor (yani spor yapmak sağlıklı yaşam için değil)
Bence her şey sınırında iyidir ne fazla kaslı ne fazla zayıf ne de fazla kilolu
20 YorumlaÜstteki fotoğraf iyiymiş, ayrıca ben bir herif var ona takıntılıyım bu konuda bir tek onun vücudunu beğenip etkileniyorum.

10 Yorumla
1 yılZaten kası, kızları etkilemek için değil, kendi sağlığını korumak ve kendine özbakım yapmaya çalışarak kas yapıyordur. Özellikle de kendini beğensin diye kas yapıyordur. İllaki kızları etkilemeye çalışmak anlamına gelmiyor. Bu sorunun cevabını verecek olursak, hayır her erkek kızları etkileyebilmek için kas yapmak zorunda değil. Ama kızlar daha çok bakımlı olan insanları çekici bulabilir. İllaki kas yapmak gerekmiyor.
10 Yorumla
1 yılHerkesin kendi tercihi ben bir bayan olarak kendimde karın kası seviyorum senelerdir bisiklet yaptım bu nedenle bacaklarım da bariz kaslı ben kası severim ama spor kası şişirilmiş kof bir vücut değil atamız da demiş sağlam kafa sağlam vücutta bulunur , spor yapan insan her zaman bir level öndedir bende kendini seven insandır çünkü 👍🏻👌
10 YorumlaYeterli olduğu kadar gereklidir. Onun dışında ben de boş bir işsizlik olduğunu düşünüyorum. Spor yapmak vücut yapmak sadece yorucu değil psikolojik olarak da zor bir iş o yüzden bu kadar kasıntı bana fazla ideal olduğunu düşündüğün kadarı yeterli ve sadece o kadarı gereklidir.
10 Yorumla
1 yılZorunda değilizde her açıdan artısı olduğunu düşünüyorum.
Dipnot : zarganalıktan zarganalığın bir tık üstüne yeni ulaşmış biri olarak söylüyorum ksjfjfj12 Yorumla- 1 yıl
Helal olsun beee bejdjwnx
- 1 yıl
Msmfmmdf
Gizli Üye(30-35)1 yılYani birileri için değil ama sağlıklı, güçlü olmak için severek spor yapıyorum, bu beni daha iyi hissettiriyor. Beğenmeyen küçük kızına almasın :)
10 YorumlaDoğal mı yapay mı (?) 🙂🖖
Protein tozu, steroid gibi kimyasallar ve dengesiz beslenmeyle kazanılmış kas kitlesi çopunlukla görüntüden ibarettir, yapaydır şişirilmiştir.
Spor ve sağlıklı yaşam elbette gereklidir.30 Yorumla
1 yılKilo ve boy ile alakali bir ölçü vardir. asirisi her anlamda sikinti. kilcaz damar ezilmesi, kalp krizi, ereksiyon sorunu gibi saymakla bitmez.. boyun bolgesi özellikle şah damar ve atar damara yakin beyin fonksiyonlarını öldürdüğü biliniyor
20 YorumlaArtık çağımız öyle sıkıntılı ki bir model yarattılar güzellik algısı erkekler ve kadınlarda sanki onun dışındakilere bir böcek gözüyle bakıyor bazıları. Önemli olan karakter. Kaslı olan adam her gün beni aldatsa ne anladım ben o adamdan. Uzak dursun
30 YorumlaDegil. Çok daha önemli şeyler var günün sonunda hickimse biçime takılı kalmıyor istediğimiz hep soyut şeyler oluyor.. O yüzden gerekli değil. Bu minvalde estetikte gerekli değil. Diye uzatabilirim ama gerek yok
20 YorumlaAlakası yok diyorum. Görsel bu olacaksa yaratılış ona göre şekillenirdi.
31 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
- Spor konusunda 843 cevap paylaştı.
u 1 yılGörseldekilere düştüm, bittim. Olmak zorundalar.
40 Yorumla Herkes vücut yapmak zorunda değil, sonuçta herkesin hedefleri farklı, ama vücut yapıp mesleğini bu yönde ilerleten kişilere de saygı duyulması gerekiyor, ki bende bunlardan biriyim.
20 Yorumla
1 yılBen kaslı değilim hatta göbek de yavaş yavaş büyüyor acaba ben kaslı bir kızla mı evlensem ya ben göbekli o kaslı olsun evin içinde kaldırıp beni yerden yere vursun 🤣
20 Yorumla
1 yılçekicilik ve özgüven katıyor sadece bunlarda değil daha sayamayacağım birçok özelliği var naçizane düşüncem siz seversiniz sevmezsiniz ben kaslı erkek kadınıyım 😌😂💁🏼♀️💅🏻
20 Yorumla
1 yılGerekli olduğunu düşünüyorum çöp gibi fizikle gezmesinler ortada erkek güçlü olmalı güçlü görünmeli eşine güven aşılamalı 🤝😅
32 Yorumla- 1 yıl
Fiziki açıdan söyledim evet kadınlar yanında çöp gibi erkekle gezmek istemez
1 yılBen spor yapıyorum her zaman da yapacağım kas seviyorum, kızların ne düşündüğü hiç umrumda değil, dev gibi değil estetik olmak için yapıyorum ve sağlıklı oluyorum aynı zamanda, herkes spor yapmalı. Kaslarını liflerine kadar gördüğünüz dev bodiciler ilaç/steroid enjeksiyonu kullanıyorlar. Kimse için bunu yapmaya değmez.
10 YorumlaKas ve güç sanılanın aksine çok da doğru orantılı değildir.
Kası bilmem ama hem mental olarak hem bedenen güçlü olmak zorundayız hayat survivor a döndü10 YorumlaSosyal medyada öyle bir güzellik kavramı oluştu ki; tüm erkekler ve kadınlar belli kriterlerde ve ölçülerde olmalı... Bu bir takıntı ve doğruluk haline getirildi.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet ben seviyorum, ama sanki dövüşçü gibi fazla olanları çok itici gözüküyor her şey dozunda iyi, ama göbekli erkek kadar kötü görünen bir şey yok, g. tü göbeği salmış erkekler de zayıf kız istemesin bi zahmet
23 Yorumla
Cevap sahibi1 yılTamam bilirkişi ben nasıl anlatacağımı bilemedim de öyle dedim, aşırı şişkin duranları kötü ve itici işte
1 yılZorunda. Obez insanların sevgili sayısı ile kaslı birinin flört sayısını kıyaslarsanız sonuca ulaşırsınız.
23 Yorumla- 1 yıl
Benim gittiğim fitness salonlarındaki balon adamıların çoğu neden sap o halde. Şahinle Tofaşla gezen zargana Çinçin berduşlarının bile daha çok kız arkadaşı var.
Karı kız için spor yapan, kas yapan adamın kendine saygısı yoktur. Sokakta gördüğüm kızların çoğunun yanındaki erkekler kaslı değil fit değil ya göbekli ya zayıf. Yani demem o ki tezin yanlış - 1 yıl
İki şey söyleyeyim:
Spora genelde sevgilisinden ayrılanlar başlıyor kendini meşgul etmek için.
Sokakta gördüğün sevgilisi olan kişiler obez olsaydı sevgilileri olmazdı. (Sevgilisiyle tanıştığında ve sevgili olurken zayıf olanlar hariç) - 1 yıl
Valla benim gördüğüm, gözlemlediğim şeyler. Söylediğim adamlar kendimi bildim bileli obez. Adamın parası var, arabası var, beyaz yakalı işi var. Ne demek obez olsaydı sevgilisi olmazdı. Bırakın bu işleri abi yaş.
Türkiye'de her kıza yetecek kadar yakışıklı, uzun boylu, kaslı, jigolo gibi erkek yok yani. Türkiye'nin gen havuzu bellidir yani.
Bir kadın, bir erkekte temel olarak görselliğe önem veriyorsa o kadından hayır gelmez. Hipergamik dürtülerinin esiridir o. Ne kadar kaslı ve fit olursan ol görseli senden daha yüksek standartlı bir adam görsün gider ona iş atar.
1 yılDeğil lakin ben motivasyon bulduğum için çabalamaya devam ediyorum travmaları kenara bırakıp yılmadan devam
20 Yorumla
1 yılKaslı kadınlarla eşleşmesi için, evet. Yoksa keşkül göbekli kızın hakkı muhallebi göbekli erkektir.
20 YorumlaSpor konusunda 690 cevap paylaştı. Her erkek bence kendine çeki düzen göstermelidir, ben bile yürüme engelliyim ama hâlâ vazgeçmiyorum spor yapmaktan kendi sağlığım için
20 Yorumla
1 yılkaslı olmak değilde zihinsel ve fiziksel olarak güçlü olmak zorunda diye düşünüyorum aynı şekilde kadınlarda
41 Yorumla- 1 yıl
Tabiki tam üzerinden vurdun
1 yılYapabildiği kadar geliştirsin erkekler yeter. Herkesin genetiği bir değil o yüzden aynı sonuçlar çıkmayabilir.
10 Yorumla
1 yılFitlik tamam ama abartı şekilde kas yapan ve bunu yapmak için steroid kullananlar var. Spor salonunda çocuklar konuşurken duyuyorum hep.
10 YorumlaYapacağı işe göre kaslı olmak zorunda olabilir. Onun dışında eşini korumak içinde gerekli olabilir.
10 Yorumla
1 yılBen kıskanırım bu kadar olmak zorunda değil dersen anlarım bu ne yaa dersen ona inanmam işte Bi iş olur o terslikte 😂😂
10 YorumlaKimse kaslı olmak zorunda değil sadece tercih meselesi bana göre ama çoğu fit olmak yerine şekil olsun ilgi çekeyim diye yapıyor.
10 Yorumla
1 yılSırf bayanlara görünmek için kas yapıyorlar saçma bişey bence
20 Yorumla- Spor konusunda 351 cevap paylaştı.
1 yılBende çok kaslı olması gerektiğini düşünmüyorum normal dursa yeter
20 Yorumla
1 yılFazla kaslı olan kadına erkek diyorlar.
O zaman ne kadar kas o kadar erkeksin :D
20 Yorumla
1 yılZeki, medeni ve ahlaklı olmak zorunda. Bunun dışında kimsenin bir zorunluluğu yok
20 YorumlaSpor konusunda 337 cevap paylaştı. Herkesin kendi kararı çok aşırı sevmem ama kas yapmak güzel bir şey
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDeğil, ama kesinlikle fit olmak zorunda. Kas olmasa bile ideal kiloda olmalı zayıf da olmamalı kilolu da olmamalı
30 Yorumla
1 yıldegil ben kastan ziyade zayif seviyorum köprücük kemikleri 🤤 ama kiloda iki cinsede yakismiyor
20 Yorumla- Spor konusunda 399 cevap paylaştı.
u 1 yılBiraz olmalı bana kalırsa kaslar. Dümdüz de bir garip ya..
10 Yorumla
1 yılkaslı olmak kişi için bir zevk, ama olması gereken bir görünümde var fit olmak gerekir.
10 Yorumla
1 yılBir Gökalaf atasözü der ki: "Beyler kaslı olmak zorundasınız a..." 😄😄
10 Yorumla
1 yılen azından damacanayı sebile takacak kadar kas lazım bence
10 Yorumla
1 yılÇoğu kızlar arıyo kaslı maalesef. Soruna cevap zorunda değiller.
10 YorumlaBence yürek önemli ama zaten bu halde önemli desem kendimle çelişmiş olacağım :))
10 Yorumlaİleride Karnınızı Kas doyurmuycak hani :D önce cebini kaslı yapmalı herşeyden önce :D
10 YorumlaSpor konusunda 331 cevap paylaştı. yani kızlarda sever aslında. sen sevmiyormusunu
10 Yorumla
1 yılSol alttaki aynı ben. Belki boyu bi tık uzundur benden:)
10 YorumlaKas kütlesi estetik görünüm kazandırıyor herkes için lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim de hedefim var spor yapmaya vücudumu geliştirmeye işten güçten fırsat bulamıyorum evlendikten sonra inşallah başlıcam ama zaten çok şükür güçlüyüm ama daha güçlü olmam gerek
10 YorumlaSpor konusunda 334 cevap paylaştı. inşaattamı çalışıcaz hammalmı olcaz ne gereği var
10 Yorumla
1 yılTemel ihtiyaçlar :Yemek , su , kaslı eş😂😂😂 😌💅🏻💅🏻💅🏻
10 Yorumla
1 yılSağlık için iyi ya, daha az yoruluyorsun sporun faydası var bayağı.
10 YorumlaZorunda değil ama ayarında fit vücut karizma duruyor
10 Yorumla
1 yılKadınların hoşuna gider diye gerekli olduğundan değil :D
10 YorumlaSpor konusunda 443 cevap paylaştı. Beyin kasını soruyorsan evet, vücut kısmını soruyorsan tercih.
10 Yorumla- Devamını Gör (125)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat