AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
Erkeğin güçlü olması gerek ve kaslı olması da önemli ama aşırı abartı kas da sevmiyorum
Kızlar makyajlı olmak zorunda değil ama yakıştığı için yapıyorsunuz aynı şey
Makyajla kas ayni sey mi
Vücudum için benimle olacak biri hiç olmasın
aklı başında olan hiçbir erkeğin kadınlar için bu kadar uğraşa girip kendine olan saygısını yitireceğini sanmıyorum.
dengeyi sağlamak için kaslı bir erkek, fit vücuda sahip bir kadınla olmalı. aksi taktirde 70 kilo göbekli, yağlı bir kadının kriterlerinde kaslı bir erkeğin bulunması komik ve ironik olur.
Asıl aklı başında erkek yapar sayın ergen kardeş, sen yaşama amacımız ne sanıyorsun? Doğamızı biliyor musun? Kendine doğanı bile bilmiyorsun ya da kabullenmiyorsun, eziklik.
güdülerine yenik düşen, hormonlarını kontrol altına alamayan, aksine kontrolü hormonlarına bırakan, hayatın sadece kadınlardan ibaret olduğunu sanan ve buna kendini adayan bir bireyin aklı başında olduğunu düşünmüyorum kafkas31 kardeş. eğer ki doğam buysa böyle doğa olmaz olsun.
Çok aşırı yanlışsın, çok hem de. Ben ne diyorum sen ne anlatıyorsun. Yemin ederim anlatmam değmez.
@CevapSahibi Aradığım tarihî yorum 👏👏👏👏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏👏🙏🙏🙏🙏🙏👏👏👏👏👏🙏🙏🙏
senin doğrun ne onu bilemem ama benim doğrum bu. fikir ayrılığı yaşıyor olmamız beni ezik veya yanlış yapmaz. lütfen başkalarının fikirlerine de saygı duy, tıpkı seninkine duyulduğu gibi.
@Fikretin_İsyanı teşekkür ederim alkışlarınız için 🙏
Hiçbir şey bilmiyorsunuz ya da çok cahilsiniz. Kadınlar için derken sen Taner Tolgacı malı gibi bir şey sandın herhalde. Nesli devam ettirmek üremek ve genleri aktarmaktan bahsediyorum. Bu da sonuç olarak karşı cinse çekici gözükmek olacak ki dediğime gelsin. Aynı zamanda kişisel gelişim de bundan geçiyor. Libidinal enerji yani hayat enerjisi. Karşınızda çocuk ya da kadın düşkünü biri var sandınız herhalde. İçgüdü deyip yok saydığın şey seni şu an hayatta tutan şey.
Hem anlamıyorsunuz hem de dinlemiyorsunuz. 👐
başta kastetmiş olduğum tipleri anladığınızı ama anlamamazlıktan geldiğinizi düşünüyorum, benim yorumum tamamen o tiplere ithafen. hedef şaşırtmayın.
Öyle bir şeyden bahsetmedin, konuyu çarpıtmak ve değiştirmek şu an yaptığın. Boşuna acınası demiyorum.
İçgüdü için dediğin şey zaten anlamama yetti, hiçbir bilginiz yok
@CevapSahibi Rica ederim genç hanımefendi. Bu yaşta bu basirete ve bu ileri görüşlülüğe sahip olabilmek övgüye layık bir zekâya ve duruşa sahip olmayı gerektiriyor. Bir kadın olduğun halde erkeğin hayatının merkezinde kadınların olmaması gerektiğini düşünebilmek hem ortalama üstü bir zekâ hem de yaşının üzerinde olgunluk gerektiren bir yetenek.
Nesli devam ettirmek ve gen aktarımından bahsetmiş bir üyemiz. Halbuki erkek ve kadının ikisi de yüzde 50 oranında gen aktarımı yapıyor. Bu konuya evrimsel biyoloji ikisi de sağlıklı ve çekici genlere sahip olmak zorunda. Neden sadece erkeğin sağlıklı, güçlü ya da çekici olması isteniyor.
Kaldı ki yüksek değerli erkekleri sadece yüksek değerli kadınlar hak eder diğerleri sadece ister ama ulaşamaz. Bir erkeğin kendini her kadına beğendirmeye çalışması kalite değildir. Çünkü sadece erkekler değil kadınlar da level leveldir.
***Bu konuya evrimsel biyoloji açısından bakarsak ikisi de sağlıklı ve çekici genlere sahip olmak zorunda. Neden sadece erkeğin sağlıklı, güçlü ya da çekici olması isteniyor o halde.
İkisi de olsun, olmasın diyen mi var? Zaten içgüdü dediğimiz şey yönlendirecek oraya
@kafkass31 konuyu değiştirmek istesem değiştirirdim zaten, başta dediğim lafı iyice açmam, seni haklı bulduğum veya haklılığının altında ezildiğimden değil, ısrarla anlamamazlıktan gelmendendir. genelde her konuda kendini haklı gören tiplerdensin sanırım, fikir ayrılığı yaşıyor olmayı kabullenmek yerine karşı tarafa bilgisiz, cahil gibi laflar kullanmandan belli. insanlar seninle aynı fikirde olmak zorunda değil, bir insanın seninle aynı fikirde olmaması, o insanı cahil ya da bilgisiz yapmaz. senin de fikirlerinin olduğu gibi, diğer insanların da fikirlerinin var olduğu gerçeğini kabul etmelisin.
Bunu da anlamamışın ve iftira atma peşindesin 🤷
Kas çok yakışıyor erkeklere, sadece abartı olanlar kötü görüntü oluşturuyor onun haricinde erkekte kas olması gerektiğini düşünüyorum.
Kadinlarin gogusu gtu beli falan cok estetik olursa tum kadinlarin erkekler de kasli olmali deriz
Olmak zorunda değiller ama kaslı erkekler fena gözükmüyor 🫦 Ama şimdi şöyle bir şey var bazıların tek derdi spor oluyor herkese sallayan tipler falan onlar hiç çeklilmez
Olmayanlari yıl sonunda bir adaya alıyorlar ve kapışmalarını istiyorlar. Diğerlerini yenen 1 kişi de zaten dövüşe dövüşe yapıyo baklavaları onu geri götürüyorlar diye duydum ama emin deilim
Abartılı olmayan, fit vücutlu, manken vücutlu kas olmalıdır.
Kaslı olmak zorunda değil parası ve statüsü olsun kızlar için yeterli
Kadınlar ve erkekler popüler sistemin kölesi olmuş durumda. Herkes farklılaşayım derken aynılaşıyor..
👏👍🙏🙏👍👏🙏🙏👏👏👏👏👏👏
Evet gerekli, nasıl ki kadın da meme sartsa erkekte de kas şart
Olsa ne olacak kaçınız sahip olabilecek ki zorunda mı diyebiliyorsun aq
gorsellere dehset dustum ya kalkmam lazim acil
Hop tuttum hemen kalk
kalktiim ask
İste bu😌
Aslında değil ama ben çok beğeniyorum. Gerçi herkesin tipi farklı ve kimine çok iyi durup kimine de çok yakışmayabiliyor göreceli
Değil kadınlar kendine bakmadan kaslı istiyor
Yaniii
Evet seksi kızlar istesin diğerleri kaderine razı olsun
:D
Sjdjd
Zorunda değiller ama bu daha estetik göründüğü gerçeğini değiştirmiyor
Zorunda değiller ama estetik olarak hoş görünüyorlar ya 😂😂
Abartı olmasa da biraz olmalı erkek sonuçta gücü temsil ediyor kas güç olsun
Kadın güzel olmak zorunda ise erkekte kaslı olmak zorunda
Böyle olmasına gerek yok illaki
Yok o degil ama olsa güzel olur
kas değil ama güçlü olmak zorunda
hatun ayartmak için gerekiyor napalım
gerekli degil ama tercihen oldunlar ya
Değiller ama kas yapsınlar bence hshdhdh
Ne gerek var ki...
Fazlasına gerek yok
Kaslı olmasa da güçlü olmak zorundayız
Keske zorunda olsalar dgjagdmvs
Bizimde makyajımız o diyelim 🫠
Benc hafif kas iyi duruyor
Zorunda değil ama yakışıyor.
Kadınlarda güzel olmak zorundamı acaba
Evet zorunda.
Gerek yok beyin kaslarını geliştirmeleri yeterli
Göbekli olmak zorunda herhalde
Hayır kaslı olmak zorunda değil
Biraz bile olsa olmalı erkek sonuçta
Zorunda dgller tabiki ama olsa tadndan yenmez 😄
Bence olmalı çok abartılı da değil tabi
Keşke böyle doğsalar
Sag alttaki erkek efso👌
Zorunda değiller ama olsa iyi olur
Sizin için yapmıyoruz rahat olun
En sağ alttaki gibi vücudum var hahahha
Evet erkeğe benzesinler
Olsalar daha güzel olur ama izlettiriyor sjsjssj
Geniş omuzlu, göbeksiz olsalar da kafi😅
Bi zahmet olsunlar kxjsjsndnsnd 😋🤤
A tabi ki fazla abartmadan
Yani azıcık kalıplı olsa hoş olur tabii
Çok abartılı olmamak şartıyla neden olmasın
Değil ama avantaj sağlar.
Benim ki bana yeter ya
Evet kaslı olmak zorunda
Senin kocişin kaslı mı 😂
Kaslı evet yoksa kocam olamazdı
Vay be sen de Vienna Maryc sin o zmn 🙃
🤣😂😂😂😂
Adam olsun.. gerisi hep faso fiso
Kadınlara sormak lazım
Zarganaları anaları sevsin
Senin gibi motorları da babaları sevsin
O çubuk kollarınla benim gibi bir kadına yorum yapma hakkın bile yok. Teşekürler
O kollarım senin bir yerlerine girsin şekilci şempanze seni
Sana laf anlatırdım ama bu zekaya sahip birine ne anlatsan boş
Ayrıca o kafandakini de çıkar taşıyamıyosun süslüman motor seni
Oyy kıyamam sana çenn bide benim görünüşümemi laf attın oyy minnik senii
Kavga istemiyorum.
İnsanları böyle saçma sapan şeyler için bi kalıba sokmak çok mu hoş ne geçiyo eline
Aklı başında bi insan olsan böyle bi tepki almazsın ya IQ düşük ya da vurdura vurdura insanlığını kaybetmişsin başka açıklaması yok
Ya abi boyun s#k kadar. Ben burada sorulan soruya istediğim cevabı veririm. O zarganalığınla, olmayan tipinle, s#k kadar boyunla lafa atlamayacaksın. Yoksa böyle zorbalanır sonrada ağlar ananın eteğinin altına saklanırsın. O yüzden kes sesini terbiyesiz, saygısız, çubuk kraker
Anamın eteğinin altına saklanmam da seni altıma alır o g*tünden kan ala ala s*kerim seni o evladı seni bi de zorbalıyormuş k*şar seni
Sen hangi vasıfla kimi zorbalıyorsun la köylü kezban
İnsan olmayı öğren önce tercih etmezsin eyvallah ama durduk yere insanları kötü hissettirmeye çalışmak ne kim öğretiyor bu saçma şeyleri size
Git kimin y*rranı yiyorsan ye beni ilgilendirmez ama gelip saçma sapan şeyler yazarsan seni ananın a*mına geri sokarım küçük f*hişe
Benim fikrimden sana ne! Sen kalkıp burada tanımadığın bir insana "kaşar" dersen bende sana cevap olarak annenen olacak @r@spudan bilirsin derim. Mahalleye vermiş. Kimden olduğun belli değil çirkin @mk zarganası
Sen de tanımadığın insanları gelip zorbalamaya çalışırsan böyle tepki alırsın ne bekliyorsun abicim insanlığında mı yok ne bu gaddarlık acımasızlık amaç ne. Ne kazanıyorsun bu durumdan hala gelip beni zorbalamaya çalışıyo.
Eğer Allah'ın varsa bi gram imanın varsa öyle bi duruma düş ki o çok beğendiğin uzun boylu kaslı erkekler senin imtihanın olsun ömrün boyunca yüzün gülmesin benden bu kadar
Oyyy ağlamaaaaa çende büyüyecenn
Ben dicemi dedim Allah senin yüzünü hiçbir zaman güldürmesin o beğendin tipler tarafından ve insan gibi konuşmaya çalışmama rağmen hala aynı tavır tez zamanda çıkar umarım
Zaten nerde bi şekilci oc var hep senin gibi yarım akıllı türbanlılardan çıkıyor
Hayır ben'de böyle bir insan değilim sen bunu istedin ben kendi fikrimi beyan ettim. Gül geç ama sen altına ağza alınmayacak dıs görünüşüme ve namusuma laf ettin. Ben kişesel yorum yapmadım genel yorumumu yaptım. O yüzden burada kötü, ön yargılı, iğrenç bir kalbi biri varsa oda sensin kardeşim. Hakkettiğini yazdım sana ağzının payınıda aldın şimdi defol.
Ben burada sadece tek bi yorumun üzerinden tepki vermedim her dış görünüşle ilgili olan yorumlarda birilerini aşağılama var ben de dayanamadım geldim buna öyle bi yorum yaptım gelip beni aşağılamaya çalışmasaydın düzgünce konuşup cevap verecektim ki sen hem anneme hem de bana gelip ağza alınmayacak şeyler söyledin ne dememi bekliyorsun. Neyse hakkını helal et ne diyim kimsenin beğenisini yargılama derdinde değilim ama elinde olmayan sebeplerden dolayı insanları kötü hissettiren tavır ve hareketleri sevmiyorum
Ya beyninde sorun felanmı var bi yürü git delirtme beni yazdığın şeyleri oku itlik yapma.
Lan bak düzgünce konuşmaya çalışıyorum tamam başta kötü bir şey yazdım ama sen benim sabrımı taşıracak şeyler yazdın sence ben onları içimden gelerek mi yazdım
Şu an it gibi havlayan sensin ben zaten dedim hatalıyım diye hakkını helal et dedim ne dedim sana
Tamam hakkını helal et kapansın bu konu
Hayır kalkıp küfürlü bir şekilde benimle konuşuyorsun sonra ise sana bir şey demememe rağmen halen hakaretlerine devam ediyorsun sonra ise acıtasyon yapıp beddua okuyorsun sonra ise "Uzatma, havlama"
Dememene mi gelip dış görünüşüme saldırıyorsun alooo gelip zorbalıyorsun senden hiç düzgün tepki almadım baktım karşımda anlayışlı bi insan yok ben de patladım ne bekliyorsun gül mü fırlatayım sana
Sen yazdıklarını bi baştan oku her seferinde küçümseyici bi tavırla yazıyorsun nasıl bi tepki vereyim ben sana tamamen doğruyum diyip kendimi aklamaya çalışmıyorum
Farkettiysen bana bunu yazdıktan sonra fazlasıyla patladım Ya abi boyun s#k kadar. Ben burada sorulan soruya istediğim cevabı veririm. O zarganalığınla, olmayan tipinle, s#k kadar boyunla lafa atlamayacaksın. Yoksa böyle zorbalanır sonrada ağlar ananın eteğinin altına saklanırsın. O yüzden kes sesini terbiyesiz, saygısız, çubuk kraker
2. Yorumunda başörtüme, namusa ve iğrenç bel altı söylentiler yazmışsın. Hayırdır ben de sana "yaa evet haklısınmı" dicem
Lan tamam da sonrasında tavrımı yumuşatmaya çalışıyorum hala bana hakaret edip beni zorbalamaya çalışıyorsun ben sana bir şey mi dedim. Baktım beni anlamıyorsun azıcık imanın varsa o beğendiğin tipler imtihanın olsun dedim hala bana oy ağlama çende büyüyecen diyip zorbalıyorsun ki ona rağmen yine güzelce anlatıyorum bana hakaret etmeye devam ediyorsun
Neyse burada kim haklı kim haksız derdinde değilim hakkını helal et kapansın bu konu. Bedduamı da geri alıyorum o beğendiğin uzun boylu kaslılarla sana mutluluklar
Tamam neyse sende hakkını helal et. Uzamasın konu bedduanı geri çektin sorun yok fazla takılıyorum böyle şeylere hdnfjfg
Helal olsun da illa kaslı uzun olacak yani
Hayır kesinllikle böyle bir şey söylemiyorum. Ama erkek arkadaşım öyle o yüzden alındım
Bazıları için evet
Kimler mesela
Yorum altına yazıp rahatsız etmeee
Rahatsız etmek için değil ben kızlardan soğdum yvsk biride değilim ztn sadece merak ettim kim olmak zorundaymış
Bir adam yakışıklıysa her şey mübah, ne yaparsa yapsın hoş karşılanır. Ama boyun kısa, görünüşün sıradan ya da paradan yoksunsan, tek bir adımda bile "rahatsız edici" ilan edilirsin. Bu nasıl bir adalet? Kadınların "tatlı çocuk" diye nitelendirdikleri, aslında sadece fiziksel avantajlara sahip olanlar. Sevgi, saygı, içtenlik mi? Bunlar sadece boş laflar! Çirkin ya da kısa biriysen, gözlerinde varlığın bile rahatsız edici oluyor. Bu kadar çarpık, adaletsiz ve bencil bir dünyada, gerçek aşk ve sevgiye yer yok!
Bu yorum neden battı ki
garip😹
Aşk diyonuz ilişklere genel olarak o batıyor
Kadınların aşkı sadece özellikle en az 185-195 arası boyunuz, tipiniz ve paranız vb. üzerinden şekillenir bunlar yoksa aşkta yoktur. Kadınlar sevgi veya aşk aramazlar. Eğer öyle olsaydı uzun boylu serserileri değilde kendilerine değer verip sevecek erkekleri isterlerdi.
Kardesim biz diyoruz takatuka sen diyorsun mantarları yıka, ne alaka rahatsız etme ile aşk
Genel olarak kızların saçma skim isteklerine içerleniyorum oldumu
Rahatsız etmeymiş 185 yakışıklı biri olsa tatlı çocuk olur
175 se yüz vermezsiniz bırakın bu işleri tacizci olur oda
Ya abi erkeler popoya memeye bakıyor yalan mı güzel kadınların yanında çirkin erkek görürsün ama yakışıklı erkeklerin yanında çirkin kadın göremezsin yani sonuç erkekler dış görünüşe bakar
Anladığını umuyorum
Yo çirkin kadının bile alıcı çok günümüzde sor bakalım bi erkek uzun boylu pc bişi değilse sevgilisi ya 1 ya 0 tane olmuştur ülkede bakir kız kalmadı 5-10 sevgilisi oluyor
Kesinlikle öyle, çirkin veya fiziği kötü olan bir kız ile çıkan erkek tanımıyorum ben hepsi popo meme peşinde
Yawww hadi ordan
Kadınlar sadece yakışıklı, zengin, statü sahibi erkeklerle birlikte olurken erkekler tüm kadınlarla birlikte olabiliyor ve bu da dezavantajlı erkeklerin yalnız kalmasına yol açıyor
Lan benim eski sevgilimi ile boyum aynıydı sen ne diyorsun seni kimse bu şekilde sevmedi diye neden bize patladın
@lanetlivisneliilips taktı kız bize
Boşa yorulmayalım, bu yoksa kamyon freni patlamıs gibi daha da patlayacak
He cidden ya nerden dedim😹
Djdjdjkdkdkd aman yarası olan gocunur diyelim
Yakışıklı uzun boylu tipi sıfatı belli eleman mesaj atsa tepkiniz farklı olurdu rahat etmez değilde gel falan geçin bu işleri
Neyse uzatmayacağım gerçekler belli
aynen at yalanı öpsünler inananı.
Attı e sonuç tersledik. Neyse be
dimi, yazsın takma😹
Ben terslendim yalnız sadece kimler mesela dedim rahatsız etme dedi?
Hemcinslerin bile cirkin kizlarla yakisiklilar neden cikiyor diyor be allahtan korkun yalan soylemeyin bari kac defa gordum cirkin kizin yaninda yakisikli erkek oluyor
Haspinallah ve nimel vekil
Ağğ kriz geçircem engelliyorum