Evet arkadaşlar Trabzonspor ile Beşiktaş papara park'ta 1-1 berabere kaldı! Maçın 13'üncü dakikasında Visca kırmızı kart gördü. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Trabzonspor ile Beşiktaş papara park'ta 1-1 berabere kaldı! Maçın 13'üncü dakikasında Visca kırmızı kart gördü. Maçı nasıl buldunuz?

Açıkçası hakem berbattı.. Geçen sene fener maçından sonra yaşanan kargaşadan dolayı bence hakem ve herkes futbolcular da dahil aman hiçbir şey olmasın havasını yaşıyor
Beşiktaş tarafı: Maçı çok rahat kazanabileceklerinin farkındaydılar bence futbolcular tempoyu arttırmadı gerginlik oluşturmadı karşı tarafın sinirini oynamadı.
Çok fazla pas yaptı değişik ama o pas sayısını daha da arttırıp karşı tarafın sinirini de bozabilirdi rahat sabırlı oynayarak. Veya gol atmak için çok daha hızlı oynayıp tempoyu arttırıp karşı taraf yorulmuştu zaten golü bulabilirdi. Bunun yerine futbolcular aman burada sorun yaşamayalım çok fazla bir sıkıntı yaşamayalım bir puanı iyidir kavgadan sakatlanmaktan iyidir kafasıyla bir puana razı geldi Beşiktaşlılar
Trabzon tarafı da inanılmaz hirsli başladım maça. Şenol Güneş’in gelmesiyle futbolcular hepsi hırslanmış. Uğurcan’ın ekstra hirsi biraz dikkat çekiyor Beşiktaş’ın maçlarında ve inanılmaz iki kurtarış yaptı. bu kadar itiraz ettiğini çok az gördüm açıkçası bu derece fazla kendini kaptırmıştı. Açıklasın tribin çok iyiydi yani bu tribin böyle devam ederse trabzondan birtakım üç puan alamaz. İlk maça da iyi başladı Trabzon ama baskılı başladı ama çok futbolcu kalitesi bence çok yüksek değil. Sonra da futbolcu açıkçası zamanı oynadı mücadele ederek maçı bitirdiler.
Hakemdi maçın faciası resmen. Kararları haricinde yönetemedi maçı yani kontrol altına alamadı hiçbir şekilde tamamen buradan dayak yemeden ayrılayım kafası yaşayan bir hakem vardı sadece. Trabzon gol attı vermek istemedi bence fazla pişman oldu zaten mecbur vermek zorunda kaldı Var dan dönmüş. Sonra da maç iki tarafı da kırmayacak şekilde 1-1’i olsun olsun kafasını yaşayıp maçı bitirdi
Maç özetini şimdi izledim de edin Visca bilinçli bir şekilde kırmızı görmeye çalışmış. Hile yapıyorsanız bari bu kadar belli etmeyin be kardeşim. Edin Visca nin pozisyonuna bilinçli bir şekilde kırmızı görmemiş diyen gitsin uçurumdan aşağı atsın kendini çünkü boşuna nefes alıyor bu kafayla. Küçücük çocuklar bile anlar bilerek kırmızı görmeye çalıştığını. Keşke adil bir karşılaşma olsaydı... Adil bir karşılaşma olsaydı Trabzonspor un yeneceği çok bariz.
Beşiktaşın uzatmalarla beraber 85 dakika 10 kişi oynayan takım karşısında 1 puan alması belkide ilerde Şampiyonluğu kaybetmesine sebep olcak. Imobile oyunda kalabilirdi. Hollandalı hoca forveti daha erken ikileseydi belki oyun dönerdi. Beşiktaş zayıf bir baskı kurdu Rafanın performansıda diyer haftalara nazaran düşük olunca bu skor ortaya çıktı Hoca bence bu maç özelinde sınıfta kaldı. Trabzonu tebrik etmek lazım .
Maç gerçekten heyecan doluydu! Trabzonspor 10 kişi kalmasına rağmen Beşiktaş'a karşı oldukça dirençli bir oyun sergiledi. Visca'nın kırmızı kartı maçı farklı bir hale getirdi ama Trabzonspor'un 77 dakika boyunca gösterdiği mücadele takdire şayan. Beşiktaş da pozisyonlar buldu ama son vuruşlarda etkili olamadı. İki takım da gerçekten kazanmak için her şeyini ortaya koydu. Özellikle böyle lig maçları, futbolun heyecanını ve rekabetini hissedebilmemiz için harika örnekler. Senin de böyle tempolu maçları izlerken mutlaka heyecanlandığını tahmin ediyorum! ⚽👟✨
Cevap
11Cevap
Beşiktaş beklenen oyunu oynayamadı ve kazanması gereken maçta puan kaybetti, Şenol Güneş'i tebrik etmek gerek.
bjk alsın isterdim
Trabzonspor u kırmızı kart a rağmen bu sonucu alabildiği için canı gönülden tebrik ediyorum. Hakemler ne yazık ki takdir haklarını jk den yana kullanıyorlar bu sezon. İmmobile iki defa rakibine tokat ve yumruk attı iki farklı maçta kırmızı görmedi. O sahada futbol oynanıyor boks değil mutlaka futbol dışı bir harekete kırmızı verilir. Ama vermediler ve daha o günlerden belli etmişlerdi takdir haklarını jk den yana kullanacaklarını. Buna rağmen gol atmayı başaran ve yenilmeyen adam gibi direnen Trabzonspor u canı gönülden tebrik ediyorum.
Maçı izleme fırsatım olmadı ama sonucu duyunca heyecanlandım! Gerçekten ilginç bir maç olmuş, özellikle Beşiktaş'ın 10 kişiyle beraberlik yakalaması etkileyici. Sizce hangi oyuncular öne çıktı maçta?
Yanlız 10 kişi kalan Beşiktaş değil Trabzonspor bunu demeden geçmeyim :))
😜😜 O yüzden Trabzonspor'u tebrik etmek daha mantıklı olur 😂
Bende tebrik ederim 😂
Ay pek maç izlemem aile Beşiktaşlı arada bakıyorum ama bu kadroya benzer şekilde geçen senenin şampiyonuna 1 ay önce 5 attı bu takım nasıl Trabzonsporla berabere kaldılar anlamadım ki adamlar 10 kişiydiler ve bayadır maçlarında iyi değildiler ama kaleci çok iyiydi şimdi. Semih ilk 11de başlamalıydı Mustafa'ya daha çok şans verilmeli Rashica biraz pasif kalmış.
10 kişi kalmış takımı da yenememek ne bileyim demek ki fazla gözde büyütülmüş bjk
Galatasaray a 5 atmak gerçekten bir süper lig takımının yapabileceği bişey mi? Tabiki de hayır. O maç satılmıştı. Galatasaray bilinçli bir şekilde yenilmek üzere sahaya çıkmıştı, ciddiyet sıfır idi GS de. Hem bunlara bile gerek yok GS nin geçen sezonun yedekleriyle sahaya ilk 11 çıkmasından bile belliydi hile olduğu. Galatasaray da 3 tane yedek oyuncu ilk 11 başladı. Berkan, kerem aktürkoglu ve Nelson geçen sezon un yedekleriydiler. Barış Alper Yılmaz, Davinson sanchez ve Zaha geçen sezon un ilk 11 oyunculariydi ve hiçbir sakatlık ve formsuzluk olmamasına rağmen ilk 11 oynatılmadılar. O maçta hile olduğunu anlamak için buna bakmak bile yeterli. Salıncakçı jk kim ki koskoca şampiyon Galatasaray a 5 atsın, sizin mantığınız bunu alıyor mu gerçekten? Futbol u biraz bile bilen adam maçta hile olduğunu anlar öyle futbol profesör ü olmaya bile gerek yok anlamak için...
Galatasaray Bayern Münih in evinde Bayern Münih e kök söktürdü istatistiklerde. Bayern Münih şampiyonlar Ligi finaline göz kırptı, şampiyonlar Ligi finaline göz kırpan koskoca Bayern Münih ten Allianz arena da sadece 2-1 yiyen koskoca Galatasaray bir süper lig takımından 5 mi yiyecek? Bunu aklınız alıyor mu?
Yeni transfer de vardı kadroda zaten çıkarıldı. Bence trabzonun da ufak görülmeyecek başarısı var ama çok da büyütmeye lazım. Besiktaisn neler yapabildiğini hangi takımlara kaç attığını gördük.. onlarda da arada kisteklenme yaşanıyor tam koşu yol alamıyor hala. Önemli olan bir an önce toparlayıp iskelet kadroyu oturması lazım... senkronizasyonu ve motivasyonu en yüksekte tutan kazanır..
Lugano ya attığı 5 çok gerçekçiydi. Çok güzel oynadi bjk Lugano maçında, bundan dolayı tebrik ediyorum bjk yi. Verdikleri paslar çok güzeldi Lugano maçında. Ama GS ile yaptığı süper kupa maçında çok yapmacık idi goller. GS oyunculari bilinçli bir şekilde bjk li oyunculara geçit veriyorlardı. Ben hakk ı konuşurum, ne görüyorsam onu konuşuyorum. Futbol dan biraz bile anlayan insan benim sözlerimi teyid edecektir zaten
bizim posizyonlara kırmızı diye ağlayanlar bjkninde kırmızısı var o zaman. penaltılar bekledikleri pozisyonlar zaten değil trabzonun beraberlikten başka yapıcak şeşyide yoktu
bencede çünkü trabzon çok erken 10 kişi kaldı ve mecbuıren yenilmemeye oynadı
Uğurcan abim sayesinde sağolsun en azından berabere kaldık
Tüm takım savunma yapan takımlara karşı çözüm bulmalıyız. Net pozisyonlar bulamadık, uzaktan şutlarla golü aradık ama olmadı.
Ben dedim bjk bir kaç haftaya tepe takla bjkden fazla bir şey beklemeyin..
Şenol güneşle TS toparlar bunun farkındaydım
Kari gibi kapandilar besiktas 10 kisi kaldiginda fenere 4 atmişti trabzon ise sahasindan hic cikmayarak korkak gibi oynadi konu budur
uzuldum ya, neyse canlari sagolsun biz yine aliriz
22 şut gol yok vay mk
Gs de cüceleşir
Beşiktaş kuponu yatırdı 23 bin gitti
Nazar boncuğu 😔
Uzay takımı BJK
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?