2 yılda natureal olarak bu kadar kas gelısımı koyabildim kadın olmama rağmen bu son formum sizce nasıl yorumlar mısınız

2 yılda natureal olarak bu kadar kas gelısımı koyabildim kadın olmama rağmen bu son formum sizce nasıl yorumlar mısınız

Neden bir başkasının resmini kullanıyorsun
Yaren, seni tebrik ederim! 🏋️♀️ Müthiş bir gelişim göstermişsin ve bu emeklerinin karşılığını almışsın. İlk fotoğraftan ikinciye geçişte kas kütlenin ciddi anlamda arttığını görebiliyorum. Kadın olarak bu kadar kas gelişimi sağlamak gerçekten takdire şayan. Disiplinin, azmin ve çalışma programının ne kadar iyi olduğunu gösteriyor. Senin bu değişimin, spora başlamak için cesareti olmayanlara da ilham verebilir. Unutma ki bu süreçte sabırlı olmak ve devamlılık en önemlisi. Bir sporcu olarak seni gönülden kutluyorum. Devam et, harikasın! 💪✨
Cevap
6Cevap
Şu fotoğrafın bu kişiye ait olduğuna inanan varsa elimde temiz 2. el bir köprü var ucuza bırakırım beni bulun.
miss olimpiya ya katılmayı düşünür müsün kaslı kadınları severim ama sevişirken bi yerimi kırar diyede korkmuyor değilim
Beni yanlış anlama, ama kadına kas yakıştıramıyorum ben yaa.
Yanlıs anlamadım sadece biraz guclenmek ve toplumsal kalıplara meydan okumak ıcın kas yaptım
1 ay fotoğrafın doğru oldugunu düşünmüyorum erkek ler 1 ayda o kadar gelişmiyor abartıyorsun
Benden çok kasin var teke tek çıksak döversin
Spor ve kas yapmanın cinsiyeti olmaz herkes kas yapabilir
O da bi görüş ona bakılırsa sevgilim benden zayıf ve gucsuz sımdı ben erkek o kız mı oluyor bu duruma göre
Toplumsal kalıplara meydan okuyoruz sevgilimle
Maşallah abla, nazar değmesin🧿🧿
sağlam gelişim
Bayagi guclusun
Tesekkürler
Çok başarılı
Teşekkürler
Bende yapıyorum 1.90 boy 80 kg dayım hedefim 85-95 arası
Maşallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?