Spor salonuna başlamak ve kas yapmak istiyorum, çok mu geç kaldım?

Spor salonuna başlamak ve kas yapmak istiyorum, çok mu geç kaldım?

Aslında hiçbir şey için geç kalmış sayılmazsın, özellikle de spor ve sağlık söz konusu olduğunda. 40 yaşından sonra spora başlamak gayet mümkün ve sağlıklı bir seçim bence. Kas yapmak, vücudu daha fit hale getirmek her yaşta mümkün, önemli olan doğru bir planlama ve disiplin. Yaş ilerledikçe belki daha dikkatli olmak gerekiyor; vücudu aşırı zorlamadan, düzenli ve dengeli bir programla ilerlemek en doğrusu. Sporun fiziksel faydalarının yanında, mental olarak da iyi hissetmeni sağlar. Kas yapma süreci belki biraz daha zaman alabilir ama sabırlı olursan istediğin hedeflere ulaşman gayet mümkün. Önemli olan başlamak ve sürdürülebilir bir şekilde devam etmek bence yapabilirsin.
Spor için hiç bir zaman geç değildir. Ama kas yapma. Kas yerine dengeli güzel bir vücudun olsun sporcu ol süper bişe. Boyun kilon ölçülerin nedir
Boyum 1-60
Kilom 57
Ben biraz daha karın kası istiyorum
Hiç bir şey icin geç değildir yeterki istemem gerek
Sporun yasi yok sadece uygun spor önemli
Cevap
42Cevap
Hayır tabi ki de neden geç olsun.. hiç bir şey için geç değildir.. hele ki spor için.. mutlaka bir diyetisyen ya da spor antrönörü ile görüş.. sadece egzersiz olacaksa gerekli değil kendin de yapabilirsin direk. :)
Geç kalınmış sayılmaz aslında. Ama ben spor sevmiyorum :D
Ben de başlarda hiç sevmezdim, sonra sonra alıştım ve spor yapmak resmen zevk vermeye başladı
Geçmişimde grekoromen ve serbest güreş madalyalarım var. 4-5 yıl öncesine kadar da sporla haşır neşirdim. Sadece son zamanlarda saldım ve soğudum. Biliyorum yaptıkça alışıldığını :D
Eeeee, ben de burada oturmuş tereciye tere satıyorum 😂😂😂
Estağfurullah. Sadece çok soğudum ve yapmak istemiyorum. Kilo aldım baya, sonra o kiloları vermeye çalışırken hafiften bi can verdim gibi. Şimdi spor yapmıyorum. İşim oturmaktan ibaret ki yürüyüş bile yapmıyorum. Sadece yediğime içtiğime dikkat ediyorum hepsi o. Bi 10 kilo kadar daha fazlam var ama inkar edemem D:
Bi dönem oluyor bu durum insanlarda nedense, kendini ne zaman spora hazır hissedersen o zaman başla, boş ver :)
Tam da kasların zayıflamaya başladığı ve kemik erimesine yakın zamanlar olduğu için yapmalısın. Spora geç denmez, her zaman yapılmalı. Bir yaşam biçimi olmalı. Ama kalbini çok zorlamayacak şekilde hafif sporlar daha uygun.
Geç bir yaş değil. Yaşına uygun spor yapman için bir eğitmenden yararlanman gerekir sadece. Kas konusunu bilemiyorum alt yapı olmadığı için ne kadar etki edeceği hakkında bir fikrim yok.
Hocam sen 40san bence spor yapma, ne yapıyorsan onu yapmaya devam et
Tamam
Ve 40 değil 41 yaşımdayım
Maşallah ya ne yaptınız da böyle genç kaldınız
Raf ürünleri, sigara ve sağlıksız yiyecekler hayatımda yok, günlük 3 litre su,9-10 bin adım ve erken uyuyup erken uyanmak. Benim formda kalma yöntemim bu
Evlendin mi hiç peki
Üç çocuğum var ve 17 yıl evlilik geçirdim
He ama boşandın herhalde bekar yazıyor
Evet
Ondan mı genç kaldın kızzzzz
Hiçbir şey için geç sayılmaz , bence en kısa sürede başlayıp güzel yerlere gelebilirsin o hırs azim olduktan sonra inanıyorum 💪✨
Tam tersine esas yaşlandıkça spora ağırlık vermek lazım. Çünkü kas kütlesi azalıyor yapmazsan.
Çok geç değil yaş olarak. Vaktiniz varsa düzenli olarak spor salonuna gidebilirsiniz. Benim vaktim olmadığı için evde spor yapıyorum, ağırlık ve halter çalışıyorum.
Hiç bir şey için geç heleki spor için geç kalmış sayilmazsin peki hangi bölgeleri kas yapmak istiyorsun?
Karın kası
Bende sırf fantezi olsun diye bacak kası yapmıştım cinsel ilişkide. orgasm anında daha tork lu yukleneyim altımdan kaçmasın diye 😊
Sektir git ya
Spora ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum. Fizik olarak gayet formda ve gayet iyisin.
Zaten profilinde gördüğüm kadarıyla fit bir vücudun var spor yapmana gerek yok ki 😉
Asıl tam vakti. Formunu korumak ve güzel bir fizik aynı zamanda sağlık için
Spor için yaş sorun olmaz, önemli olan fiziki olarak sağlıklı olman.
Geçen 40 yaş yaşlı mi diye beni dövecektin nerdeyse🤣40 yaştan sonra spora daha çok asılman gerektiğini de bilmen lazım abloş
Yav Bi defol
Sorunu görünce bile üşendim inanır mısın 😬
😂😂😂😂
hiç bir şey için geç değil, millet 40'ında evlenip çocuk yapıyor
hayır vcanım
@Altinbasakk canım bikaç eiğ verebilirmisin bana
Tamam canım
@Altinbasakk sağol canım
Koca koca karılar geliyii gittiğim spor salonuna görsen demezsin 55 yaşında konusuyoruz başka spor salonuna gidiyolardi ordan sikilmislar
Erken bile 50'yi bekleyin
Tamam
Hayır sağlıklı bir yaşam için spor her yaşta gereklidir. Zararın neresinden dönersen kârdır
Neden geç olduğunu düşünüyorsun
Ya ne bileyim genelde yirmili gençler spor yapıyor gibime geliyor.
Sporun ve okumanın yaşı olmaz
Sporun da gençli yaşlısı mi varmış
Sporun yaşı yoktur
Spor her yaşta gerekli.
Yapmak istiyorsan hiç bir şey geç değildir
Geç kaldın diyen bizden değildir.
Sporun yaşı olmaz
Hayır geç değil
Kadınlarda kas iyi durmuyor bence.
Hayır Geç Kalmadın gayet güzel spor yapabilirsin
Asıl sporu o yaştakiler yapıyo hjk
hiç bir sey için geç kalınmış değildir
Geç değil spor her yaşta gerekli
Sporun yaşı olmaz.
Yok başla bişey olmaz
Gençsin abla daha yapistir
Yok yav ne geç kalması yap sporunu
Hayır isteniyorsa yapılabilir.
Kime göre geç:)
Yirmi yaşındaki gençlere göre geç :)
Onlardan bizene ☺️
Ayyyyy içime su serptin, sağ ol 🌷
💗💗☺️
Yoo düzenli çalışırsan fiziğin gayet iyi olur
Hiç bir zaman geç değildir, yapmak istiyorsan yap
Bu fotoğrafa daki siz misiniiz
Evet
Anladım çok kilolu durmuyorsun neden spor yapmak istedin kaç kilosun
57 kiloyum kas yapmak istiyorum
Kas neden kas bu yaştan sonra :d ne güzel fiziğiniz var yaşınıza göre kime karşı kas yapacaksın. D
Bu yastan sonra derken?75 yaşında değilim beyefendi aaaaa
Hayır ondan değil de gerek yok diyorum o anlam da evli misiniz
Hayır istediğiniz zaman yapabilirsiniz
Yoo gayet iyi
Hiçbir zaman geç değil
geç yok devam : )
Yasi olmaz basla biran once
Geç değil
Geç kalmak diye bir şey yok
Tabiki de hayır
yap tabi spor sağlık
Geç değil