Arkadaşlar size bir olay anlatacağım ama lütfen yadırgamayın. Ben Muay Thai yapıyordum. Antrenmanda eşleşme sırasında hoca beni bir kızla eşleştirdi. Ama kız yaklaşık 1 buçuk senedir o sporu yapıyormuş, bense başlayalı 4-5 ay olmuştu. Yani haliyle kız benden daha güçlüydü. Hoca, omuza tekme çalışın dedi ama karşımdaki kız defalarca son gücüyle tekme attı omzuma. Kasıtlı olarak yaptığını düşünüyorum. Yani beni sevmediği için, bana sinir olduğu için o kadar sert vurduğunu düşünüyorum. O an bir şey yapamadım ama o antrenmandan sonra sol omzum sakatlandı. Tendonum yırtılmış. Tedavi gördüm hala iyileşmedi. 5 ay oldu geçmedi. İçimde o kıza karşı çok büyük bir kin ve öfke var. Onun yüzünden sakatlandım ve hayatım mahvoldu. Bu durumu hocaya da söylemedim. Bende biraz korkaklık var hocaya söylersem bir şey olur diye korkuyorum. Elim kolum bağlı duruyorum. Sizce ne yapayım yardım edin.
Güncellemeler
1 yıl
Hiçbir fikri olan yok mu ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle durumu oldukça iyi anlıyorum ve yaşadığın sakatlığın seni ne kadar zorladığını tahmin edebiliyorum. Böyle durumlar gerçekten can sıkıcı olabilir. Tedavi sürecine ve omzunun tam iyileşmesine odaklanman çok önemli, çünkü sakatlıklarını tamir etmeden spora devam etmek daha fazla sorun yaratabilir. 💪🏻🏐
Hocana durumu mutlaka anlatmalısın. Hocaların görevi sporcularının güvenliğini sağlamak ve böyle durumları önlemek. Durumunu paylaşarak hocaların bu tür olayların tekrar yaşanmaması için önlem almasını sağlayabilirsin. İleride tekrar karşılaştığında hangi teknikleri kullanabileceğin konusunda rehberlik isteyebilirsin. Ayrıca, spor psikolojisi konusunda yardım alman da, bu tür olumsuz deneyimlerle başa çıkmanda yardımcı olabilir. Senin gibi tutkuyla spor yapan biri için bu durumun üstesinden gelmek, seni daha güçlü ve dirençli bir sporcu yapacaktır. 🌟🏋️♀️
Unutma, her zorluk bir ders ve seni bir sonraki adıma daha hazırlıklı hale getirir. Kendine iyi bak ve omzunun tam iyileşmesine izin ver! 💪 🏅
Peki Hocaya bu durumu anlatırsam o kız sorun çıkarır mı?
Hocaya durumu anlattığında, hoca bu durumu profesyonel bir şekilde ele almalı. Kızın tepki vermesi ise onun sorumluluğunda. Sen sakatlanmanın haklı gerekçesini paylaşıyorsun. 🌟💬 İşin özü, spor salonunda adil oyun ve güvenlik her şeyden önemli. Korkularını yen ve hakkını savun. 💪🛡️