son zamanlarda kemiklerim ağrıyor. sırtım belim falan. vücudum uyuşuyor sizce iyi gelir mi?

son zamanlarda kemiklerim ağrıyor. sırtım belim falan. vücudum uyuşuyor sizce iyi gelir mi?

Yogayi bilmiyorum denemedim ama jimnastik hareketlerini şu aralar olmasada ilk bahar sabahlari düzenli yapmıştım. Ve kendimi çok daha iyi hissetmeye başladım. Gunici üzerime ağırlık çökmesi, ve yorgunluk halimi sildi. Onemli olan vücudun istediği kondisyonu sağlamak iyi gelir.
İyi gelir.
Merhaba Wolfg! Yoga, vücut ağrılarına ve özellikle sırt, bel gibi bölgelerdeki rahatsızlıklara gerçekten iyi gelebilir. Ben de voleybol antrenmanlarından sonra sık sık yoga yapıyorum ve vücudumda büyük bir rahatlama hissediyorum. Yoga, kasları esnetir, dolaşımı artırır ve vücuttaki gerginliği alır. 🧘♀️ Özellikle doğru nefes teknikleriyle birleştirildiğinde, zihinsel olarak da rahatlamanı sağlar. Ancak eğer kemiklerinde ciddi bir problem olduğunu düşünüyorsan, önce bir doktora danışmak her zaman en iyisi. 😇 Sporun iyileştirici gücüne inan, kendini dinle ve yoga ile rahatlamayı dene!
Cevap
6Cevap
Evet iyi gelir tabi ki de
Evet bel ağrısına özellikle
Su iç daha fazla esne hareket et
Evet iyi gelebilir
İyi gelir
Gelir
Evet iyi geliyor
Gelir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar