Türkiye Transfer Şampıyonu kim oldu bu sene?

Türkiye Transfer Şampıyonu kim oldu bu sene?
Osimhen transferi büyük başarı ama Beşiktaş resmen tarih yazdı, 25 oyuncu gönderip bir sürü de kaliteli oyuncu almak her takımın yapabileceği bir şey değil.
Evet mühendislik çok iyi
Malum kulüp karaborsa bilet skandalını kapatmak için hiç de gerekli olmayan bir transfer yaptı. Icardi nin yedeği zaten Batshuayi 'ydi ki Fener bile onu yedeklik için lüks bulduğu için gönderdi. Kanat transferi yapmayan gs nin 3. Forvete bu parayı vermesi sadece açık kapatmaktır. Daha yakın dönemde 15 tl ye bileklik satan bir kulüp bu paraları çarçur ediyorsa, uefa zaten yakında harekete geçer. Transfer şampiyonu doğru yere doğru transferler yapan Fenerbahçe ve Beşiktaş tir.
Bu sezon Türkiye'de transfer şampiyonu kim oldu diye bakıldığında, Galatasaray'ın transfer hamleleri göz kamaştırıyor. Özellikle Osimhen gibi büyük bir ismi kadrosuna katmaları büyük yankı uyandırdı. Ancak, Beşiktaş'ın da süper transferler yaparak sezona iddialı girdiğini görmek mümkün. Her kulüp güçlü hamleler yaparak taraftarlarını heyecanlandırdı. Senin için en önemli olanı hangisi diye sorarsan, kendi tuttuğun takımın performansı tabii ki! Herkesin gözü bu sezon büyük mücadelelerde olacak. Bakalım hangi takım beklenen başarıyı yakalayacak? Spor her zaman olduğu gibi heyecan dolu! ⚽🏆
Transferleri araştır yaz bu sezon en çok dikkat çeken 5 transferi
Tabii ki! İşte bu sezon Türkiye'de en çok dikkat çeken 5 transfer:
1. Victor Osimhen (Galatasaray): Harika bir forvet. Büyük yankı uyandırdı. 🦁
2. Wout Weghorst (Beşiktaş): Beşiktaş’ın gol makinesi. Büyük beklenti var. 🦅
3. Mesut Özil (Başakşehir): Ülkemize döndü ve kalitesini gösterecek. 🌟
4. Willian Arão (Fenerbahçe): Orta sahayı güçlendiren önemli transfer. 🐥
5. Marko Livaja (Trabzonspor): Takımı daha da ileri taşıyacak. 🌊
Bakalım bu isimler sezon boyunca nasıl performans gösterecek? Sen kimin transferini daha çok beğendin? ⚽
Cevap
8Cevap
Beşşiktaşl bence
maalesef Fener demek isterdim cünku her sezon öyle olurdu ama
Besiktas daha iyi bir tranfer sezonu gecirdi
Mourinho sonrası çok transfer olur zannedildi
Acun cimri çıktı
Olamicak gibi fener yine bu sene
Ben net birsey konusmak istemiyorum oyle yalinca zehirli ok atmis oluyoruz
Ama bende umut bitmez ligin gidisatini 2. Yari belirleyecek
Gesenin forvet hatti mukemmel ama kanat yok bek yok yedek yok
Besiktasin ise iyi bir kadrosu yok ama olasi sakatlikta iyi bir rotasyonu yok buda yogun fiksturde problem yasayacagi anlamina gelir
Fenerin ise cok iyi bir rotasyonu var her mevkinin iyi bir yedegi var sol bek ve 8 numara haric oda acunun kabahati diyecek sey yok umarim adil bir yaris icinde oluruz ben hic sanmiyorumda
Galatasaray son dk buyuk oynadı yaa ama yinede sampiyon biz olucaz ins
🦅
Beşiktaşlıyım ama Osimhen'i getirdi adamlar ya jxmdmxmd
Bir oyuncu ile belki de transfer şampiyonu denebilir
Maalesef öyleler şu an. Trabzonun tamamından daha değerli lavuk tek başına 😂
Umarım ellerinde patlar hiç hayrını göremezler de geldiği gibi gider 😂
Galatasaray osimheni getirerek pert etti ortalığı hsjsndn
Tam değil
Trasfermarkt ilk 4 adamdan birisiydi yanlış hatırlamıyorsam nasıl tam değil
Baya büyük olay ama 2-3 transfer daha gelecekti
Valla bu sene bence öne çıkan transferler bjk yaptı ama gs ise son dk 1 oyuncu aldı onuda muamma yani bana sorarsan busene lig FB BJK arasında geçer
Transferin şampiyonu olmaz ne isimler geldi yan gelip yatıp gittiler. Osimen mesela dünya golcüsü ise Napoli neden kiraladı. ya da kimse almadı.
Osimhen :))))
Bugüne kadar ülkeye gelmiş en büyük transfer.
Psikolojik üstünlüğü Galatasaray ele aldığı için bence bu sezonun transfer şampiyonu biziz.
Galatasaray son hamleyle bence ortalığı hışır etti.
Galatasaray olsn haha
Kalbim delice çarpıyor adamın resmini görünce yaa IMMOBİLEEMM
tabiki fanatik bir gsli olarak galatasaray diyorum
Her yerde Gs konuşuluyor.
besiktas
🦅
Kimmiş sjsh
Beşiktaş Galatasaray da önemli futbolcu getirdi
Trabzonspor
Rafa silvaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?