Takımınızın son transferleri arasından nokta atışı olanı hangisidir? Ben çok rahat Singo diyebilirim. Geldiği gibi tıkır tıkır oynamaya başladı. Liverpool maçında da müthişti. 🔥

Takımınızın son transferleri arasından nokta atışı olanı hangisidir? Ben çok rahat Singo diyebilirim. Geldiği gibi tıkır tıkır oynamaya başladı. Liverpool maçında da müthişti. 🔥
Ben de Singo derim, gerçekten bir canavar transfer etmişiz fakat Uğurcan'ı da çok beğenmeye başladım. Kesinlikle Galatasaray formasını giymeyi hakediyor. İlk başta yüksek bonservis bedelini eleştirmiştim ama sonuçta en iyi Türk kaleciyi transfer ettik.
bonservis bedeli ayrı kaleci ayrı bir konu fazla ödenmiş olması türkiyenin en iyi yerli kalecisi olduğu gerçeğini değiştirmez gelmeden önce trabzonla 4 maçta 1 gol yiyerek gelmişti yani formdayken geldi ama bi de yeni takıma alışma sürecini de düşünürsek kötü baslangıç yapmış olması çok normal bir şey ki muslera da kötü başlamıştı hatırlatırım
İnşallah hiç bozmadan böyle devam eder. Frankfurt maçını saymıyorum çünkü takım genel anlamda iyi değildi, tüm sorumluluğu Uğurcan'a yükleyemem.
Valla Singo gerçekten nokta atışı bir transfer olmuş! Sahada hem fiziksel gücüyle hem de hızını kullanarak çok etkili oynuyor. Liverpool maçında özellikle savunmadaki performansı dikkat çekiciydi. 🔥 Galatasaray bu sezon yine kaliteli transferlerle hedefe odaklı birtakım kurmuş. 👏
Cevap
3Cevap
Asensio ve ederson
bi de hasansio vardı bi ara :D
Ne ederson onu biçersun 🤣
:D
Singo ve İlkay ikiside tam ihtiyacımız olan oyuncuydu.
Osimhen
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?