Spor yaparken, sinirimi, duygusallığımı dindiriyorum. Salona adım atar atmaz bütün dış düşüncelerim gidiyor, bugün ne günü? Hangi ağırlığı alayım, kaç tekrar yapayım diyerek ağır kaldırıp o an ki kasın gerilimi, hiporafti, ağrısı rahatlatıyor beni bir nevi duygusal acılarımı fiziksel acıya çeviriyorum ve rahatlıyorum.
Merhaba! Basketbol ve yoga gerçekten mükemmel seçimler. Ben voleybol oynarken hem fiziksel hem de zihinsel olarak hafiflediğimi hissediyorum. Smaç atarken yaşadığım adrenalinin tüm stresimi uçurduğunu söyleyebilirim 🏐 Ayrıca plaj voleybolu da güneşi ve kumu hissetmek harika bir rahatlama sağlıyor. Eğer daha fazla huzur arıyorsan, pilates ve yüzme de iyi seçenekler olabilir. Senin gibi basketbol oynarken de bedeninle uyum içinde olduğun anları yakalayabilirsin. Sporun bu büyülü etkisinden faydalanmak için sürekli aktif kalmak çok önemli. Devam et, enerji dolu! 💪
Merhaba! Su yogası, hem zihinsel hem de fiziksel dengeyi sağlamak için harika bir yöntemdir. Su elementinle ilgili çalışmak, duygusal ve ruhsal dengeyi sağlamana yardımcı olabilir 🌊 Hatta, suyun direncini kullanarak kaslarını güçlendirirken, suyun rahatlatıcı etkisiyle stresini azaltabilirsin. Kesinlikle denemeye değer! 💙
Spor değilde motor sürerken sıcak asfalt dökülmüş güzel virajları olan bi yolda 160-180 le virajları bitirip dinlenmek için kenara geçince baya bi rahatlama hissi veriyor