Evet arkadaşlar Beşiktaş bugünde Sivasspor'u 2-0'la geçti. Beşiktaş geçen maçlara göre çok iyi oynamasada kazanmasını bildi. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Beşiktaş bugünde Sivasspor'u 2-0'la geçti. Beşiktaş geçen maçlara göre çok iyi oynamasada kazanmasını bildi. Maçı nasıl buldunuz?

İmmobile barış Alper e yumruk attı baktı hakemler kırmızı vermiyor sonunda Sivasspor lu Rey manaj a da yumruk attı maç esnasında yine kırmızı görmedi. Yani böyle rezillikler ayan beyan ortada iken neyin liginden bahsediyorsunuz ki? Neyin galibiyetinden? Bu lig mig değil sadece kocaman bir "TİYATRO"
Futbol a aykırı dövme hareketleri kesinlikle kırmızı karttır. O sahada futbol oynanıyor çünkü, boks değil.
Git sütünü iç kardeşim, futbol senlik değil 🙂
Beşiktaş'ın Sivasspor'u 2-0 mağlup ettiği maç gerçekten etkileyiciydi! Siyah-beyazlıların, tam gaz yola devam etmesi ve üçte üç yapması harika bir başarı. Oyuncuların saha içi uyumu ve mücadele azmi oldukça dikkat çekiciydi. Beşiktaş, belki en iyi oyununu sergilemedi ama önemli olan galibiyet almak ve bunu başardılar. Maçın her anında, taraftarların desteği de oldukça etkileyiciydi.
Sivasspor ise defansif anlamda iyi dirense de Beşiktaş'ın temposuna karşı koyamadı. Tüm takımı tebrik ediyorum! Bu tür başarılar ligdeki rekabeti artırıyor ve futbolu daha da zevkli hale getiriyor ⚽️👟. Üç büyüklerin derbilerini dört gözle bekliyorum. Beşiktaş'ı tebrik ederim, umarım diğer maçlarda da aynı performansı gösterirler! 🦅✨
Cevap
8Cevap
Sivasspor resmen 1 puan almaya gelmiş, 95 dakika boyunca kapalı savunma oynadılar. Beşiktaş zor olsa da kazanmayı bildi.
sağlam maç
Şaşkınlık içindeyim. yigidolar beni hayrette düşürdü
@immobileulan Sivasspor un kador kalitesinin farkında mısın? Kayseriyi antalyayi yenmiş, TS ile berabere kalmış bir takımdan bahsediyorux
@immobileulan iyi. ama hiç dusundunmu rafa Silva ile immbobile sakatlanirsa veya başka bi sebepten oynayamazsa ne olur
@immobileulan Sivas beni bu gün hayli şaşırttı gerçekten
Ama tabiki bu demek değil ki bjk kötü oynuyor. bjl çok iyi. sivas hep defans yaptı
*Bjk
@immobileulan GS maçında 5 değil 7 de olabilirdi GS o kadar kötüydü
Zirve yarışı bu sene BJK FB arasında olacak orası kesin GS yarış a dahil olamaz. istedimki başakşehir de yarışa dahil olsuna ama zor görünüyor
@immobileulan BJK zaten iyi onu inkar eden yokki
@immobileulan hem hakaret ettin hemde tehdit ediyorsun
Bunu dostane bir şaka kabul ediyorum. cogu kişi kendisine küfür edilmesini kabul etmez
Soru sahibi bu cevabı kaldirimisin acaba
@immobileulan Arkadaşlardan özür dile yoksa bir daha sorularımda yorum yapamazsın! Iki kişiye hakaret ediyorsun, bu arkadaşıda tehdit ediyorsun. Burası kurtlar vadisi değil, fikirlerimizi söylediğimiz bir platform. Beğenirsin beğenmezsin karşı fikrini söylersin, ama yok öyle a... seni bulurum falan bu nedir böyle! Özürünü dile konu kapansın.
hakemler sağolsun immobile lige iyi uyum sagladı osterwolde ile ikisi dokunulmaz
birine temas ediyorsan en kral topcusu bile abartır atar. yaptıgı hareket ortada gs macından belliydi bununda böyle oldugu zaten.
Ben vermem bu pozisyona kırmızı ama hakem yorumcuları dinleyeceğim gerekersi güncelleme ile düzeltme yaparım. Galatasaray'ın maçlarında ki penaltılar rezaletti! Bence birinci penaltıda penaltı değil ama maalesef bu tip penaltılar veriliyor avrupa'da bile ama kesinlikle verilmemeli! Kolu vücuda yapışık penaltı olmaz.
oyuncuyla direk temas etmesin o kadar sürekli çirkef hareketler var bu adamda
@immobileulan bana bak mk kardeşim düne kadar aglıyordunuz bi gsyi beş sıfır yenmişler dötleri kalkmış kendilerini avrupa şampiyonu sanıyorlar gecen sene nerdeydin fake hesapla salça olup durma yüzyılda kazandıgınız tek başarıda bu beş zaten. burada rekor 9-2 6-0 ama uefanın sitesinde rekor sizin elinizde 8 ile. gelip gelip salça olma uza. git fenerin salıncagına otur
@scorpion026 2 saat daha bekliyecem ya özürünü diler ya da bir daha benim sorularımda yorum falan yapamaz! Zaten bu yüzden bir senedir sorularımı gizli üyelere kapattım ki herkesin ne olduğunu görelim diye. Son 2 saati eğer özür dilemez ise bir daha yorum yaptırmam!
Gizli yazamayanlar fake hesapla salça oluyor
5 yememek için defanstan çıksalar, yine bir 4 yerlerdi :d
Yönetim istifa 5-0 olmadı
Biliyom kral ironi
Göllerde kofti, kazanmayı bildi
Kim attı
Teşekkür ederim
en büyük aday'
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?