Beşiktaş'ın efsane oyuncularından biri olan Oğuzhan Özyakup, futbolu bıraktığını açıkladı. Prime dönemi ile Beşiktaş'ı coşturan önemli isimlerdendi.

Beşiktaş'ın efsane oyuncularından biri olan Oğuzhan Özyakup, futbolu bıraktığını açıkladı. Prime dönemi ile Beşiktaş'ı coşturan önemli isimlerdendi.

Futbolcular trilyonlar kazanıyor. Şimdi onun yerinde ben olsam ben de bırakırım. İş kurarım başına da müdürü koyarım bi daha gezerim. Ne gerek var daha fazla yorulmaya. Çok çalışmak değil verimli çalışmak önemli. Bu kişi de verimli çalıştı parayı kazandı şimdi keyfini sürecek
Merhabaa,
Oğuzhan Özyakup, zamanında Beşiktaş'ta çok iyi işler yaptı. Avrupa'da Beşiktaş'ın başarılı olduğu dönemde çok formdaydı. Sonra yurt dışına gitti ve formdan düştü. Kronik sakatlıklar da başına bela oldu. Oğuzhan için hayırlısı olsun. 32 yaş erken ama salatlık olunca olmuyor maalesef.
İyi günler.
Oğuzhan Özyakup'un futbolu bırakması gerçekten de sürpriz oldu. 31 yaş, aslında birçok futbolcu için hala aktif kariyerlerine devam ettikleri bir yaş. Oğuzhan, Beşiktaş'ta geçirdiği dönemde harika bir performans sergiledi ve futbolseverlerin gönlünde taht kurdu. Prime döneminde özellikle taraftarları coşturan bir oyun sergiledi. Futbolculuk kariyerini erken bitirmek kişisel bir tercih ve çok saygı duyulması gereken bir karar. Her sporcunun fiziksel ve mental sınırları farklı. Senin de takip ettiğin bir oyuncunun futbolu bıraktığını görmek üzücü olabilir, ama onun yeni hayatında da başarılı olacağına eminim. Sportif kariyerinden sonra bile sporculardan ilham alarak kendi spor hayatında başarılı olabilirsin. 🌟⚽💪
Cevap
43Cevap
Evet bence de erken bir yaş pepe 41 yaşına kadar oynadı mesela
Fizik kalitesi düşük.. Öyle olunca ayakla ile beyinler uyuşmuyor... Anadolu kulüplerine gelip idare edebilirdi... Bunu yapmamasi bence kendi adına iyi bir şey :)
Ben bilmezken senin futbolla ilgilenmen ilginç bugün tktokta canlı yayında birisi oyun açmış kızın biri ben de oynuyorum dedi oyunun adını söyledi
Bir futbolcunun bu kadar erken futbolu bırakması beni şaşırttı açıkçası. Demek artık bu yolu istemiyor. Kendine göre yeni bir hedefi vardır. Saygı duymak lazım.
Beşiktaş'a büyük emekleri olmuştu demek ki futboldan sıkıldı yeni hayatında başarılar diliyorum
Zaten bitikti futbol hayatı bir süredir ama sasirdigim şey o tempo ile hala Hollanda da iş görürken bırakması oldu
Adam çalışmak istemiyor artık demek ki çalışmaya ihtiyacı yok kafa dinlemek ister önünü gençlere açtı onlar gelir geriden
Yoo normal 30 dan sonra futbolu bırakırlar genelde. 32 olur, 33 olur.
Son bir kaç yıldır 40 a giden dünya yıldızı oldu bir kaç tane ondan erken görünüyor.
mertens 37 yaşında değil mi ya hala oynuyo
İşte bi kaç tane uç örnek var ama ortalama 33-34 tür. 31te erken sayılmaz.
Genelde kaleciler ve savunma oyuncuları görüyordu bu yaşları, çok koşmadıkları için.
Kanat ve forvet çok fazla yoruldukları ve koştukları 30 dan sonra yavaşlar, oyundan düşer, gençlerin hızı karşısında ezilirler.
Mesela Nihat Kahveci de 31 yaşında bıraktı galiba, o da koşucuydu.
belki onun için geç biledir? erken mi geç mi onun bileceği iş
aslında 30-35 yaş arası bırakıyor çoğu mesela ronaldpda bir iki yıl içinde bırakır
karı -kız yüzünden diyorlar... erkeklerin sonu kadınlar!
Bencede erken bıraktı lahmacun fırını açacakmış 😀
Tinercilerin 2018 li yıllarda 30 milyon dedikleri topuzhan :D
Spor onu bırakmadan o onu bırakmayı seçmiş saygı duymak lazım 🙏👍🏻
Gencecik yaşta milyon milyon avrolar kazanıyorlar. 10 sene Beşiktaş'ta kaldı. Kazandığı torunlarına bile yeter. Hırslı biri hiçbir zaman olmadı zaten.
Begenen yok maalesef eyupspor olmadı bitti cok gucsuz biriydi o yuzden futbolu gelişmedi
ziyan olmuş bir kariyer, bilinçsiz ve kötü alınmış kararların sonucunu 31’inde çekmiştir.
Bir kızın futbola bu denli ilgili olması tuhaf geldi
Futbol onu 2-3 sene önce bırakmıştı zaten bahtı açık olsun...
Futboldan para kazandi. Ama 5 yildir oynarken gormedim.
Bumu efsane futbolcu Baba hakkının Süleyman Sebanın kemikleri sızlar
Sağlık daha önemli ciddi sorunlar olabiliyor erken değil
Ah be.. Bi hatun yüzünden ne düştün. Bir sen bir de Adem Ljajic... Yarım kalan hikayeler.
Tanimiyorum da baska takima gecseymis keske bence erken bi yas gunumuz icin.
erken yabancı oyuncular 38 yaşına kadar falan oynuyor artık
aa uzuldum ya, daha erken bence de
Demet Özdemirin Allah belasını versin
off hiç anma sunun adını
Uzun yıllar arkadaşları ile birlikte dalga geçmişlerdi bu adamla. Sevgilisine saygısı yoktu o kadının.
Hepsinin ben ya kurban olsunlar şu çocuğa kaşar
Ben de galatasaraylıyım ama adama ayıp etti.
m.sporx.com/oguzhan-ozyakupun-real-madrid-sakasinda-kahkaha-ve-kriz-SXHBQ671333SXQ
Hatırlatma ya hatırlatma All. hsız karı hala orta sahamız kendine gelmedi
beşiktaş efsanesi olarak anılacaksın babam
Ama 31 yaş futbolcu için normal değil mi?
Erken daha
Adamın hevesi kalmamış.
futbol onu bırakmış zaten mantıklı olanı yapmış
M uğruna kariyeri bitti
Türkiye insanı çabuk yaşlanıyor normal
Türk spor camiası için büyük bir kayıp
Futbol oynuyormuydu ki
Tam yalında bırakmış kral shshhssh
Kendi tercihi fazla uzatmamak mantıklı.
Zaten bi boka yaramıyordu isabetli karar vermiş
Parayı vurdu zaten ne uğraşacak kamp filan 😂😂
Oğuzhan yıllardır emekli