Spor 2 ay Mesut Özil futbolu bıraktı, üzüldünüz mü? birsuskuncicekFenomen Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Futbolu bırakan bırakana ya? Mesut Özil futbolu bıraktı, üzüldünüz mü? Cevapla 7 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
aysekaptanFenomen Takip Et Guru Yaş: 35 2 ay Spor konusunda 697 cevap paylaştı. yok çiçeğim 0 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 2 ay Nasıl bırakır ya ağlamaktan gözlerimi açamıyorum 0 1 Yorumla birsuskuncicek 2 ay Haha Yorumla
bLaestus Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 87% 2 ay Zaten bi gereği yoktu. Üzülmedim ilgimi de cekmiyordu hiç 0 0 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 2 ay üzülmedimbu adamdan korkuyodum zaten gözlere bak :D 0 0 Yorumla
elation Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% 2 ay Futbol onu bırakmıştı zaten çoktan. Geldi feneri yoldu gitti işte 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Umrumda değil üzülen canım Sanki bizim cebimize giriyor kazandıkları para 0 0 Yorumla
LimitsizBoy Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 90% 2 ay O bırakmadan futbol onu bırakmıştı zaten 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
yok çiçeğim
Nasıl bırakır ya ağlamaktan gözlerimi açamıyorum
Haha
Zaten bi gereği yoktu. Üzülmedim ilgimi de cekmiyordu hiç
üzülmedim
bu adamdan korkuyodum zaten gözlere bak :D
Futbol onu bırakmıştı zaten çoktan. Geldi feneri yoldu gitti işte
Umrumda değil üzülen canım
Sanki bizim cebimize giriyor kazandıkları para