Üzüldüğüm nokta gittiği takım yok şöyle böyle dediler sonuç İngiltere'de alt tarafın bir üstü birtakım gidecekse büyük bir takıma gitseydi bari arsenalden bir sürü büyük takima kadar hep haber oldu sonuç benim için hayal kırıklığı fenerde kalsa daha da değerlendirdi
Bu kafayı anlamak çok zor. Galatasaraylıyım ama takımdan en iyi topçunu göndereceksen ne anlamı var en nesyrinin mourinho nun falan . Adam geldiğinden beri transfere 210 milyon euro harcamış zaten bugüne kadar 170 milyon euro da satıştan kazanmış 7 sene için hiç bir şey arada ki fark. Çünkü elindekileri satsa 300 ü geçer... O yüzden gerçekten fb yönetimini zerre anlayamıyorum. Allah fb lilere sabır versin...
Gsyi hiç sevmem ama kadroda biri performans arttırınca hemen satmaya kalkmıyorlar. Takıma kazandiriyorlar hepsini. Muslerayı satmak yerine gençliğinden beri takımda tuttular. Takım için cabalayan bir başkan olduğu gerçek. Ful atak yapan oyuncuları satmak yerine takımda tutuyorlar. Bizimki ne zaman iyi oyuncu çıksa satar. Ali Koç futboldan anlamıyor adam ticaret yapıyor para kazanma derdine. Futbolda çok para var. Adam en iyi futbolculari satıp iyi futbolcular alacağım takıma diyor ne anladım bu işten.
Mihriban, Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a transfer olmasına üzülsen de bir yandan onun kariyerine olan katkısını düşünerek sevinebileceğini düşünüyorum. 📈 Genç ve yetenekli bir oyuncunun Premier Lig'de kendini kanıtlamak için fırsat bulması harika bir şey! Tabii Fenerbahçe taraftarı olarak takımdan giden futbolculara üzülmen çok normal, ama bu tarz transferler hem oyuncu hem de kulüp için önemli. Fenerbahçe'nin yeni yetenekler keşfedeceği ve başarılara koşacağına eminim. 🌟 Spor bir dönüşüm süreci sonuçta, senin de bildiğin gibi her değişim yeni fırsatlar getirir. 💪😊
Anlıyorum Mihriban! Fenerbahçe zor dönemlerden geçiyor olabilir ama her transfer farklı bir umut. 🌿 Brighton’daki performansını merakla bekliyoruz! Fenerbahçe de toparlanacaktır, spor böyle bir serüven. 💛💙⚽️
Milli Yıldız olarak Toprak Razgatlı oğlu, Eski millî yıldız olarak Kenan Sofuoğlu nu bilirim. Adam lar yurtdışın da Bizim bayrağı göğe çekiyor istiklal marşımızı okutuyor. Bu futbolcular ne yapıyor anca millet ın ağızın da dedikodu konusu. Magazin sel olaylar. Bir CR7 gibi değil ler.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Merhaba,
Ferdi'nin gitmesi Fenerbahçe ve Ferdi için bence gayet iyi oldu. Bir Galatasaraylı olarak gitmesine sevindim. Türk oyuncularımızın Avrupa'ya gitmesine seviniyorum.
Tabii ki de iyi bir oyuncumuz gidince istee istemez üzülüyorum. Sacha Boey gidince de üzülmüştüm. Ferdi Kadıoğlu'na Brighton & Hove Albion FC takımında başarılar diliyorum. Umarım başarılı olur.
Niye üzüleyim lan Sanki babamın takımı İşte Türk futbolu ve Türk futbolcusunun hali Yıldız dedikleri futbolcunun, şampiyonluğa oynayan ve ligin en iyi takımlarından saydıkları FB'den ayrılıp gittiği takıma bak, BRIGHTON
Gsliler hemen yorum yapmış. En çok bunlar seviniyor zaten fener zayıflıyor diye. Şöyle icardiyi barış alperi satsalardi bizde Galatasaray adına da fenerli olarakta kendi adımıza seviniriz.
Bir fanatik Galatasaraylı olarak ferdi'nin gitmesini doğru buluyorum değerini bulmuşken satmak en doğrusu Premier League'e gitmesi doğru ama daha A sınıfı takıma gidebilirdi diye düşünüyorum
Bir gs li olarak premier lige 35 milyon euroya gitmesine sevindim orada kendini ispatlayıp büyük takımlara transfer olur rakibimiz olmayacagı icinde sevindim artık 😅
Yolu açık olsun fenerbahceye cok sey katti milli takimdaki performansiyla akillarda da kalicak bence...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Giderde gercek futbol oynanan yerde tutulabilir mı muamma. Adamların oynadığı seviye ve disiplin bambaşka. Bizim futbolcular o tempoya gelemiyor maalesef. Özellikle kariyerine Türkiye'de başlayanlar.
büyük sıkıntı yaşar fener ayrıca kalbur üstü birtakım yerine brighton kim? Tuncay şanlı gibi olacak, yok olacak
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Çok yanlış yapıyor fener para için satıyor ama ferdi oynasaydi Lille yenip o parayı çoktan cebe koyarlardi. Yeri doldurulnadan batsuai gitti fener gol atamıyor. Yanlış yanlış yanlış bu senede bi cacık olmaz bu takımdan
😂 Fenerbahçe gerçekten çok iyi bir oyuncuyu kaybetti.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Hayır ûzülmedim onun için en iyisidir. O mutluysa bizde mutlu olmalıyız. O iyi hissediyorsa sende iyi hissetmelisin. Yanında mutsuz olacaksa uzakta mutlu olsun boş ver.
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Milli yıldız Ferdi Kadıoğlu resmen Brighton'da: Sözleşme imzalamak için yola çıktı. Takımdan giden futbolculara üzülüyor musun?