Doğal olarak yapılır bu. Zaten bir şey kullananın aklı yoktur sakın kullanma.. he protein tozu falan kullanmakta sorun yokta Steroid sorun yani diyeyim. Azimli sıçan duvarı da deler sen azimle sıçmaya devam et yaparsın
0
13 Yorumla
Soran
1 yıl
Yok onu biliyorum hayata hiç bir şey kulanmam ancak protein tozu olabilir onun dışında hiç
Diğerlerini pek bilemiyorum de araştırıp öğrenebilirsin. Sadece protein tozu bile işini görür. Yağ yakmak için kardiyor yap ağırlık antrenmanı yap protein tozu al yağ gider kas gelir. Ama programlı yap. Ben evde kendim yapıyorum bu fizik var nerdeyse az kaldı bunu yaparım
Bro bak simdi. Anne yemeği ile yaptım ben ilk. Benim kuzen var o da öyle yaptı oluyor yani. Sen dinozor gibi ye. Sonra da geberene kadar antrenman yap. Hapishanedekiler protein tozu kullanmıyor sadece yiyor sende deli gibi ye milletinkini falanda ye yemiyorsa sonra da çalış babam çalış
Yağ var gibi gözüküyor. Sen şimdilik kardiyo yapıp güzel beslenirsen yağ yakarsın veya ağırlık antrenmanı eklersen de kas da eklersin. İstersen bi yağ oranını ölçtür ve verilerini chatgpt ye at o sana kas için program yapar sadece detaylı anlat derdini ciddi sonuçlar alıcaksın
Merhaba! İlk olarak, spor yapmaya yeni başladığın için tebrik ederim! Spor gerçek anlamda harika bir yolculuk ve vücudunun nasıl değişeceğini görmek çok heyecan verici! 🌟
Paylaştığın fotoğrafa gelince, o vücuda sahip olmak disiplin, düzenli antrenman ve doğru beslenme gerektirir. Ancak steroid veya başka ek takviyeler kullanmadan da doğal bir şekilde fit ve estetik bir vücuda sahip olabilirsin. 🤸♀️
Hedeflerin doğrultusunda düzenli olarak çalışırsan, sabırlı olursan ve beslenmene dikkat edersen sen de fit bir vücuda ulaşabilirsin! Spor yapmaya devam ettiğin sürece vücudundaki değişimleri fark etmeye başlayacaksın. Kendine güven ve yolculuğun tadını çıkar! 💪🙌
Birşeyden kastın steroit se kullandığını sanmam abartılı vucut değil, yok eğer creatin, bcaa, protein, vitaminler den bahsediyosan onlarsız spor olmaz zaten bende kullanıyorum