Yeme & İçme Bu sakatat bozuk mu normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sakatat doğruyordum bu görüntü normal mi hastalıklı hayvan mı? Bu sakatat bozuk mu normal mi? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl MerhabaKokusuna bakman gerek, et kokusu dışında normal seni rahatsız eden bir kokma var ise bozuktur anlarsın o kokuyu zaten 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Merhaba kokusu yoktu. İlk kestiğimiz hayvan verem çıktı maalesef sahibi ikinci kurbanı verdi o yüzden bundan da korktuk sakatat kısımlarını yemedik Yorumla TeomanŞarkısı +1 yıl Anladım Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ne guzel ama şekilleri yıldız şekli de var😆 hayvanın içi güzelmiş kfkffk 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Göndereyim o zaman sana Yorumla
bRokeHeaRth__ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 88% +1 yıl Çilekli pasta zannettim 1 2 Yorumla innerTemple +1 yıl 😂 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Hahshahss tüm hayallerim suya düştü 🥲 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Arasına çilek m koydunuz 0 0 Yorumla
hebeleh Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl testis falan mı bu? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır böbrek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Merhaba
Kokusuna bakman gerek, et kokusu dışında normal seni rahatsız eden bir kokma var ise bozuktur anlarsın o kokuyu zaten
Merhaba kokusu yoktu. İlk kestiğimiz hayvan verem çıktı maalesef sahibi ikinci kurbanı verdi o yüzden bundan da korktuk sakatat kısımlarını yemedik
Anladım
Ne guzel ama şekilleri yıldız şekli de var😆 hayvanın içi güzelmiş kfkffk
Göndereyim o zaman sana
Çilekli pasta zannettim
😂
Hahshahss tüm hayallerim suya düştü 🥲
Arasına çilek m koydunuz
testis falan mı bu?
Hayır böbrek
Normal, içinden taş cıkmadığı sürece sorun yok
Bozuk değil ama buzluğa koymamışsın
Vicdansizzz