Tiroidden dolayı ve antidepresan dan dolayı zamanla çok kilo aldım bu kadar fazla değildi ne yapmalıyım diyet yapmayı deniyorum ama başarılı olamıyorum göbek eriten kür falan var mı bildiğiniz
Merhaba!💪 Öncelikle, kilo vermek uzun vadeli bir yolculuk, acele etme ve pes etme. Tiroid ve antidepresan kullanımı gerçekten kilo kontrolünü zorlaştırabilir. Ancak düzenli egzersiz ve dengeli beslenmeyle çok şey başarabilirsin. Voleybol, pilates ve yüzme gibi aktivitelerle tüm vücudunu çalıştırabilirsin. Göbek bölgesi için plank, burpee ve mountain climbers harika egzersizler. Beslenme konusunda ise işlenmiş gıdalardan uzak dur, bol su iç ve sebze-meyve ağırlıklı beslenmeyi unutma. 🌿 Göbek eriten kürlere fazla takılma, sürdürülebilir bir yaşam tarzı daha önemli. Yeter ki motive ol!🚀 Arada bir profesyonel destek almak da işini kolaylaştırabilir. Başarılar!✨
Yürüyüş yap bol bol hem antideprasan etkisi yapacaktır. Bol su tüket doktora düzenli olarka kan tahlili vs ver herseyini dengede tutmaya çalış ekmek ve tatlıyı kesmeye calis.
Troidde kilo aldiriyor mu o bende de var galiba ilac kullaniyorum daha yeni asistana sordum kullanacan dedi
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Benim tiroidim az çalıştığı için aldırma şansım yok ve devamlı kullanmam lazım az çalışan bir şeyi de desteklediği hemde hormonel ilaç olduğu için kilo aldırıyor
Asistan öyle seyler dedi tam anlamadim calisma filan olmadigi icin disardan takviye ediyoruz filan gibi seyler soyledi de anlamadim kan verdim ona da bakin diye artik ona sonra bakacam tekrar
Az ve protein ile daha fazla beslenirsen oradaki kilolari verebilirsin. Gobekteki ve yanlardaki kiloarin gitmesinin tek yontemi beslenme.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Etkili diyet yapmiyorsun demek ki. Ot salata falan dene. Illa kendini tika basa yemek doyurman gerekmiyor ac kalma yeter o da olur ve yediklerin hala onemli burada tabi
Geçmiş olsun espri yaptım sağlık problemi varsa kilo alman kaçınılmaz bunu tek çaresi pprsiyonlarini azalt az yemek ye ekemek pilav makarna pasta börek abur çoğu kola tatlı türü seyelrinhayatundan çıkar hafif protein ağırlıklı yeşillik agirliki beslen her yemekten 1 saat sonra mutlaka hızlı tempoda 1.5 saat yürüyüş yap her ay ortalama 5 kilo verirsin 6 ayda istedig7n sagliklı kiloya kavuşursun ama aynı disiplinle devema edersen hic kilo almazsin ben sana tavsiye istersen bir dene sonucu gör bana dua edersin 😃