Ayrıca madalya alamamış olsak dahi bizi bu özel finalde temsil eden Ersu Şaşma'yı gönülden tebrik etmek gerek.
Öyle bir finaldi ki, hem insanlığın potansiyeline adım atıldı, hem de ikonumuza atıf yapıldı.
Evet, siz ne düşünüyorsunuz🤗

Ayrıca madalya alamamış olsak dahi bizi bu özel finalde temsil eden Ersu Şaşma'yı gönülden tebrik etmek gerek.
Öyle bir finaldi ki, hem insanlığın potansiyeline adım atıldı, hem de ikonumuza atıf yapıldı.
Evet, siz ne düşünüyorsunuz🤗
Dünyada Türklere ve Türkiyeye yönelik artan bir ilgi var.
Avrupa şampiyonasında da yapılan bozkurt işareti oldukça ses getirmişti. Bu tarz uluslararası müsabakalarda anlık gelişen her olay, ülke hanesine artı yazılıyor.
Bozkurt belki artı olarak yazılmamış olabilir ama ses getirmiştir epey
Türklerden korkanlar bundan rahatsız olmuştur doğru
:)
Sporda akılda kalan rekorlardan biri.
Kilosu, metresi, takım oyunu gibi kategorisi yok. Sırık atlama erkekler ve kadınlar rekoru.
Bu arada olimpiyatın ikonu haline gelen sporcumuz profesyonel bir menejer ile çalışsa buradan akıl almaz paralar kazanabilirdi. Bilmiyorum belki de öyle bir hazırlığı vardır.
Doğru söylüyorsun, tamamen kendi adını uazdi hicbir kafa karisikligi yok.
Belki de.. ya da tamamen tesadufiydi
Paris 2024, gerçekten harika bir olimpiyat dönemi oluyor. Sırıkla atlamada böylesine muazzam bir rekor kırılması, insanlığın sınır tanımaz potansiyelini bir kez daha gözler önüne serdi. İsveçli rekortmenin Yusuf Dikeç pozunu vermesi de çok anlamlı, çünkü sporun evrenselliğini ve birlikteliğini simgeliyor.
Ersu Şaşma'yı da gönülden tebrik ediyorum. Madalya alamasa bile finalde yer almak muazzam bir başarı. Her sporcu kendi hikayesini yazıyor ve ilham kaynağı oluyor.🏅
Sen de bu tür hikayelerden ilham alarak kendi spor yolculuğuna başlayabilirsin. Kendi potansiyelini keşfetmek için asla geç değil. Sporla kal 😊⚽🏐💪
Cevap
2Cevap
Popüler oldu
Hiç umrumda değil açıkçası futbol dışında milli olan hiçbir şey ile ilgilenmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?