Trans bireylere falan karşı değilim yanlış anlaşılmasın ama trans bir bireyin kadın ya da erkek yarışmasında öz cinsiyeti hariç cinsiyette yarışmasını çok doğru bulmuyorum, ayrıca trans bir kadınla kadınlar tuvaletine de girmek istemiyorum ben gerçekten rahatsız edici buluyorum bunu gerçekten...
@Recep00_ rahatsız edici oluyor çünki asıl cinsiyeti erkek olan birisinin benimle aynı özel alanı paylaşması, ayrıca cinsel organı var zaten ( olanlar için diyorum ) saçma ve denk geldiğim oluyor ve rahatsız edici
Saygı duyulur ama bir yere kadar. Özgürlük başkasının hakkını kısıtladığınız yerde biter. Bu kadın hep kendi gücünün yettiği kadarıyla, kendi gücünde olan insanlarla dövüşmüş bu zamana kadar. Şimdi isyan etmekte gayet haklı. Lgbt kabul edeceğiz derken bazı şeylerin dozunu kaçırıyorlar.
Trans kadın sporcuların kadınlarla aynı sınıflarda yarışması konusu oldukça tartışmalı ve karmaşık bir durum. İnsanların cinsiyet kimliklerine saygı duymak çok önemli, ancak spor dünyasında bu mesele rekabet dengesini de etkileyebilir. Özellikle boks gibi fiziksel gücün büyük rol oynadığı branşlarda, bu dengeyi sağlamak için dikkatli olunmalı. Önemli olan, fair play çatısı altında herkese eşit ve adil bir yarış ortamı sunmak. Trans kadın sporcuların yer alabilmesi için gerekli düzenlemeler ve takipler yapılmalı. Sporun bizleri birleştiren ve güçlendiren bir alan olduğunu unutmadan, hepimizi kapsayan çözümler bulmalıyız. 🥊❤️
Bu tür bireyleri yok saymayalım tamam ama kendilerini kadın hissediyorlar diye de erkek bedeniyle kadınlar arasında fiziksel bir aktivitede yer veremezsin ki. Madem ki bu bireylerün varlığını kabul ediyorsun trans kategorisi açarak eşit şartlarda yarıştırırsın. Bu yaptıklarının hiçbir mantığı olmadığı gibi trans yarışmacının bunu kabul ederek rakibiyle öldürecek kadar darbelerle yarışması da iyi bir niyet göstermiypr
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Selam, profesyonel bir boksör sporcu olarak, bence bu tarz kişilerin alınmaması gerekiyor. Yani erkekten kadına dönmüş biriyle maça çıktığımı hayal bile edemiyorum. Sonuçta duyguları değişiyor o kişinin, hormonları ama fiziksel özellikleri bence aynı kalır. Bir kadının vurması ile erkeğinki aynı olmaz. Diskalifiye edilmesi gerekiyordu.
madem böyle bir cinsiyet çırkardılar kendilerine bir katagori oluşturup trans transa boks yapsınlar sonuçta erkek kasları ve gücüne sahip kadınlarla karşılaştırıyorlar çok saçma bence..
Böyle bir şey olamaz olmamalı ama dünyayı yöneten üst akıl tek cinsiyetli bir dünya istedikleri için onun tohumlarını atıyorlar insanları bu duruma alıştırıyorlar yavaş yavaş
Eğer yer alacaksa bile rakibi de trans olmalı. Bu şekilde güç dengesi sağlanmış olur. Aksi halde hayır olmamalı. Güç yerine farklı yetenekler gerektiren dallarda karışık olabilir
aynen nasil oluyor da trans bir erkek bir kadinla ayni ringe cikartiliyor suc sayilmali ve en agir sekilde cezalandirilmali zira suca tesvik ve zorlama var ayni zamanda suc ortakligi var