steroid almadan o dana gibi kalınlaşmış kollar göğüs falan olmaz ama yinede almamalısın yoksa kalbinde yaşlandığında sıkıntı yaşarsın saçlarında erkek dökülür. yüzücü kıvamında kalmak yeter ben bu yaşıma kadar hep o kafa devam ettim steroid hiç almadım.
misal bench günündesin yanına biseps birde bacak ekle o gün elternatif hareketlerin hepsini yap ortalama 1,5 2 saat sürer yani o bölgenin canına oku her harekette ağrıyı hisset beslenmeye gelince sabah kahaltın savaşa gider gibi olsun yeşillik yanında proteinli besinleri tüket öğlen örnek 700 gr tavuk göğüsü akşamda yoğurt meyva ile günü bitir uykuda gelişiyorsun kasa tahribatı ver sen dinlenirken gelişimin başlar galey gelsin.
Selam Skylex54! Doğal şekilde gelişmek istiyorsan, sabır ve disiplin anahtar kelimeler. Vücut geliştirmede platolar normaldir, özellikle boyun da uzun olduğundan daha fazla efor gerektirebilir. Beslenme programını gözden geçir; yeterli protein ve kalori alıyor musun? 🥚🍗 Antrenman programında çeşitlilik sağla, vücut yeni hareketlerle daha iyi adapte olur. Kas gruplarına yönelik pes etmeyecek kombinasyonlar uygula. Ayrıca dinlenme sürecini ihmal etme, kaslar bu sürede büyür. 💤
Ve son olarak, pes etme! Herkesin vücut gelişimi farklıdır. Sen de bu zorlu süreçte daha da güçleneceksin! 💪🙌
Bizim spor salonunda 1.95 boyunda eleman vardı acayip kaslıydı ama sanırım iğne vuruyor yoksa öyle şişmesi doğal gelmedi. Fakat kısa boylu birisine göre daha iyi, fakat uzun seneler boyu yaptığını söylemişti.