Tuğba Şenoğlu'nun son anda kadrodan çıkartılıp, yerine İlkin Aydın'ın dahil edilmesi A Milli Kadın Voleybol Takımı kadrosunda tartışmalara neden oldu. Sosyal medyayı ikiye bölen bu değişiklik hakkında ne düşünüyorsunuz?

Tuğba Şenoğlu'nun son anda kadrodan çıkartılıp, yerine İlkin Aydın'ın dahil edilmesi A Milli Kadın Voleybol Takımı kadrosunda tartışmalara neden oldu. Sosyal medyayı ikiye bölen bu değişiklik hakkında ne düşünüyorsunuz?

Tuğba'nın son dakika çıkarılması çok kötü. en başından alınmasaydı madem? gs lobisi iddiasının yanı sıra İlkin'in Vargas'la ilgili konuştuğu videosu da gündemde ve berbat bir şey. gerçek sporcunun iyi oyuncu demek olduğunu düşünmüyorum. İlkin'in Tuğba'dan iyi olduğunu da düşünmüyorum keza sakatlığı da var. Tuğba son birkaç senedir gayet iyi de ilerliyordu, heyecanı hırsı azmi çok fazlaydı (özellikle saçlarını yeniden kızıla boyaması) yazık oldu resmen. Olimpiyat maçlarını heyecanla bekliyordum ama heves falan kalmadı. Umarım İlkin iddiaları çürütecek performans sergiler ve umarım takım galibiyetle döner, en önemlisi bu 🙏🏻🌸
@NeclaTekinAydınoğlu tuğbanın ahı tutar... kız o kadar heyecanlıydı ki kursağında kaldı yazık ettiler resmen yani
kuafördeki videosunu görünce gerçekten çok üzüldüm, aynı şekilde İlkin'in videosunu görünce de baya gerildim. madem çıkaracaksın götürme abi Paris'e kadar bu kadar mı basit bir günde oyuncu değiştirmek. neyse 🙃
Tuğba gayet iyi oynuyordu aslında. İlkin'in oyunculuğunu bilmem ama son anda kadrodan çıkartılması birilerinin torpil geçtiğinin göstergesi. Terbiyesizlik ve ayıp olmuş. Bir sporcunun hayalleri ile oynamak bu kadar kolay olmamalı.
Cevap
16Cevap
Bence başarılı olmuş.
Tugbanin menajerinin ayetli gondermeli icerik paylasmasi biraz avam olmus... profesyonel bir sporcuya gondermeli laflar paylasmasi ozellikle ayet pek anlasilir degil... sanki ortaligi birbirine katip hikayede ayet paylasan hala yenge... ilkin de oynasa tugba da oynasa herkes elinden geleni yapar ve gayette iyi sporcularimiz var
İlkin sakatlandığı için tuğba girdi. İlkin iyi olduğuna göre geri geldi tuğba çıktı olması gerektiği gibi
işte bunu bazıları anlamıyor ve lobicilk falan dediler
LGBT'lilerin doluştuğu bir güruh, bu milleti temsil edemez! Bu yüzden ne yaptıkları da bizi ilgilendirmez.
Teknik heyet ne derse o olur. Kimseye mecbur değiller.
Bunun kararını hoca veriyor istediğini alır , bizim ülkede bu alınganlıktan çok var
Sporun "magazinsel" boyutuyla ilgilenmiyorum🙂
ikisi de iyi oyuncular, sebebini bilmiyorum ama hos olmamis
Çok yorum yapamıyorum kim daha iyiyse o formayı giysin
Tubaya çok üzüldüm ilkini de severim ama tuba bunu haketti mi sanmam
İkisini de tanımadığım için başarılar diliyorum sadece
takip etmiyorum. Bizim ülkede her bok tartışma konusu olduğu için , insanların canı sıkılıyor diye düşünüyorum
Akp nin karıştırmadığı bir orası kalmıştı. Kimbilir hangi badem bıyıklı orada yöneticilik yapıyor.
Takım sporunda başarılı tek takımımız. Uğraşmayın kızlarla. Rahat bırakın. Tuba da İlkin de iyi. Biri diğerinden çok ileride değil.
Demekki biyerlerden baskı gelmiş
ilkinin sakatlığı iyileşti çünkü burada bir süre o kadro boş kalabilirdi tuğba için üzücü oldu
Hiç anlamadığım konular, umarım başarılı olur.
Hayırlısı olsun, başarılı olurlar inşallah
Tugbaya uzuldum ama Ilkin icin sevindim
Bir şey olmaz rakımdan bence
Geyse lobi yapmış bu belli
İkisinide tanimiyorum
Günah değil mi 😂
Tuğba daha yetenekli aslında
Ayıp olmuş son dakika böyle bir karar almak
Gereksiz değişiklik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?