Paris 2024 Olimpiyatlarında verilen madalyaların bazıları bir süre sonra değişime uğradı. Eski hallerinden kalan eser kalmayan madalyalar sizce neden böyle olmuş olabilir?
Paris 2024 Olimpiyatlarında verilen madalyaların bazıları bir süre sonra değişime uğradı. pic.twitter.com/REvPLoUMSr
— Pusholder (@pusholder) August 9, 2024

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Bence değişmiştir bir şekilde
Vatikan güneşi mi diye düşündüm ama değil. Şöyle bir şey buldum "The Holy Spirit.". İsa ve kutsal ruh ile ilgiliymiş. Madalya güneşe benziyor, deniz kabuğuna da benziyor.
Üstünde ateş olması bir düşündürmedi değil. İsa'ya, kutsal ruha bir meydan okuma olabilir. Nitekim Fransa'nin çok aşırı olimpiyat politikası ve isa'ya hakaret biçiminde olan son akşam yemeği ile bu dediğim gerçek olabilir.
Olimpiyatın neyi normaldi ki madalyası normal olsun. Gavurluğub zirvesini zorladılar her türlü rezilliği her türlü melaneti sergilediler ve 8 milyar dünyalı da izledi... Kötülüğün/Batılın zirvesiydi bu Paris Olimpiyatı...
Şu ana kadar yapılan en rezil olimpiyattı. Sporcular yataklarda yatamadı, parklarda yattılar. odalarda klima yoktu. sokaklarda fareler cirit atıyor. Rezillik üstüne rezillik yani. Madalyalarda sahteyse hiç şaşırmam ya da onda da ucuza kaçtılarsa böyle olması normal.
Sözde laik fransa! F harfini bile büyük yazmadım. Olimpiyatlarda hristiyanlığı dibine kadar Dünyaya izlettirdikleri için bu olimpiyatları izlemiyorum.
O işte bir bit yeniği var bence. Sadece tek örnek var benim bildiğim. Benzeri şekilde birkaç kişi daha ortaya çıkmadan inanmayacağım. 🤔
Nemden oksitlenmiş de olabilir. Sahte de olabilir.
Aradığım cevap 👍🏻
Herseyin ucuzuna kacarsalar böyle olur işte pinti Fransa 🤣🤣
Ben olimpiyatların bu sene insanları yeterince tatmin etmediğini düşünüyorum
saçmasapan açılış yapacaklarına, bunlara dikkat etselerdi
trans bireylerden sonra olimpiyatlar bozuldu resmen
Sallıyorum altın madalya, tamamen altın değildir çünkü maaliyeti olması gereken değerin üstünde olur. Bu yüzden demir vb. maddelerin üstü altın ile kaplanıyor. Belki üstündeki herhangi bir madde sokulmuştur (kesinlikle öyle diyemem bu sadece tahmin)
#Paris olimpiyatları kara leke..
Kalitesiz malzeme kullanmışlar
Altın madalya in %1 bile altın değil artık
Oksitlenmiş olabilir
Bu kadar olur zaten..
Zaten berbat olimpiyat
Yahudilerin kontrolünde olunca böyle oluyor
Altın suyuna bandirilmis ondan
Ne hayır beklen madalyadan.. Çin malı
Hdjsjsjsj pazardan mi almışlar acaba 🤣
her şey çakma oldu artık bu nee
Neden öyle olduki?