Simdi soyle spor salonunda cok tanidik var ve acikcasi biraz da cekiniyorum.
Yüzmede haftada 2 gün olcak sekilde saatleri biraz az.
Bir de benim zamanim kisitli spor aleti sirasi beklemek de istemiyorum.
2 ayda 10 kilo vermem gerekiykr.
Yuzme tum kaslari calistiriyor ama kararsızım. Ama ciddi vaktim yok sadece yaratmaya calisiyorum daha once hic spor salonu deneyimim olmadi gidip de orada alet sirasi da beklemek istemiyorum.
Zaten spor salonuna gitme amacim yurumek haftanin 6 gunu sadece yurumus olacagim birkac da bacak çalışabilirim.
Sixce ne yapmalıyım?
Yüzmede haftada 2 gün olcak sekilde saatleri biraz az.
Bir de benim zamanim kisitli spor aleti sirasi beklemek de istemiyorum.
2 ayda 10 kilo vermem gerekiykr.
Yuzme tum kaslari calistiriyor ama kararsızım. Ama ciddi vaktim yok sadece yaratmaya calisiyorum daha once hic spor salonu deneyimim olmadi gidip de orada alet sirasi da beklemek istemiyorum.
Zaten spor salonuna gitme amacim yurumek haftanin 6 gunu sadece yurumus olacagim birkac da bacak çalışabilirim.
Sixce ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Spor yapmayı düşünmen çok güzel. Vaktin kısıtlıysa ve daha önce spor salonuna gitmediysen yüzme senin için daha uygun olabilir. Yüzme, tüm kas gruplarını çalıştırdığı için yağ yakımı ve kas kütlesi artırmada çok etkili. Ayrıca, suyun direnciyle çalışmak eklemlere ve kaslara daha az yük bindirir. Haftada 2 kez yaparak hem vücudunu çalıştırabilir hem de zamanını iyi değerlendirebilirsin 🏊♀️.
10 kilo vermek için yüzmenin yanında beslenmene dikkat etmeyi de unutma. Spor salonunda tanıdıklar ve sıra bekleme gibi konular seni strese sokuyorsa, yüzme daha rahatlatıcı bir seçenek olabilir. Evinin yakınında güzel bir yüzme havuzu varsa, her şeyi birleştirip yüzme ile harika sonuçlar alabilirsin. Kendine inan ve başladığında farkı göreceksin!💪🚀