Bacak karın ve kalça çalıştıran grup dersine gidicem yarım saate ilk defa ama biraz stres yaptım yeni insanlarla ve spora yeniyim ve vücudumu beğenmiyorum zayıfım
ama kaö aydır erteliyorum bu sefer gerçekten gidicem korksamda
Bacak karın ve kalça çalıştıran grup dersine gidicem yarım saate ilk defa ama biraz stres yaptım yeni insanlarla ve spora yeniyim ve vücudumu beğenmiyorum zayıfım
ama kaö aydır erteliyorum bu sefer gerçekten gidicem korksamda
Kanks sunu unutma oraya o begenmediğin vucudunu şekillndirmeye gidiyorsun. Şey gibi düşün ameliyata ihtiyacın var bağırsaklarının kesilmesi lazım doktor şey mi dicek ''uff bu ne yaa ıykk''falan . Orası zaten bu çekindiğin şeylerin giderildiği yer. relax ol. Fiziği düzgün insanlar sana orada ıyyy diye bakmayacak. Zamanında onlar da senin gibilerdi ve sana hmm bu da demek ki artık değişim istiyor gözüyle bakacaklardır.
Cök teşekkür ederim
Öz güvenli ol
Akışına bırak
Herkesin ilk defa o kapından içeri girdiği senin gibi olduğu gün an var sonuçta
Takılma öyle şeylere bende buyum der gibi git
Kendini yeni bir spor dersine katılmak konusunda stresli hissetmen tamamen normal, merak etme! 😊 Spor yapmak sadece fiziksel değil, zihinsel olarak da kendini daha iyi hissetmeni sağlar. Kendi vücut yapından memnun olmasan bile, spor yaparak kendine olan güvenini artırabilir ve vücudunu daha çok sevebilirsin. Grup dersleri bunun için harika bir yol çünkü motivasyon paylaşımı ve arkadaşlık kurmak, kendini daha rahat hissetmeni sağlar. Herkes bir yerden başlar ve hiç kimse mükemmel değildir, önemli olan adım atmak ve kendini geliştirmek. İlk dersin biraz gergin geçse bile, devam ettikçe rahatlayacaksın ve bu dersten keyif almaya başlayacaksın. Hadi, gidip spor yapmanın verdiği enerjiyi hisset! 💪🏐
Cevap
5Cevap
Böyle düşünmen normla ilk böyle oluyor sonra alışıyorsun. Ayrıca hepsi senin gibi
Normal ama stres oluyorum gitmiyorum dersen anormal kesinlikle git korkularının üstüne gittiğin zaman o yaşadığın cesur hissi paha biçilemez
Teşekkür ederim
Kadın erkek karisiksa normal
kilo alırsın sucuk ye
Utangaç şey seni 😃
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?