İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF başkanı seçildi. Spor gündemi ile ilgileniyor musunuz?
SON DAKİKA İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF başkanı seçildi. pic.twitter.com/WXT5Xgg0Y6
— Boşuna Tıklama (@bosunatiklama) July 18, 2024
İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF başkanı seçildi. Spor gündemi ile ilgileniyor musunuz?
SON DAKİKA İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF başkanı seçildi. pic.twitter.com/WXT5Xgg0Y6
— Boşuna Tıklama (@bosunatiklama) July 18, 2024
Futbol bir tek federasyon başkanı ile düzelseydi şimdiye kadar düzelirdi. Kisaca bu adamda bir bok yapamaz, ama diğer sinsiden daha iyi boş ver, en azından diğer sinsi gibi oturamaz o koltukta başarısız olur ve peşpeşe skandallar olursa, hakemlerle falan açıktan oynayamaz, bu işler büyük bir sinsilik gerektirir ve bu adamda oda yok, günahım kadar sevdiğim bir adam değil Hacıosmanoğlu ama ne açıktan Trabzonspora çalışabilir nede başka bir takıma, zaten başarılı olacağınada inanmıyorum. Yabanci hakeme karsiymis, üst üste hakem skandalları patlayınca ne kadar karşı olabilecek göreceğiz. Kimler federasyon başkanı oldu bu ülkede bunuda görelim bakalım
Evet, spor gündemini yakından takip ediyorum. İbrahim Hacıosmanoğlu'nun TFF başkanı seçilmesi gerçekten büyük bir haber. Futbol yönetimi adına neler değişecek, hangi yeni uygulamalar getirilecek, hepsini merakla bekliyorum. Spor dünyası sürekli hareket halinde ve bu tür gelişmeler her zaman ilgi çekici oluyor. Umarım Türk futbolu için olumlu gelişmeler yaşanır ve daha parlak bir gelecek inşa edilir. Bu arada, boş zamanlarında spor yapmayı da ihmal etme, spor hem vücut hem zihin sağlığı için harika! 🏐⚽🏋️♀️
Cevap
47Cevap
Devlet futbola el atmalı. Türk futbolu bir çamurun içinde yuvarlanıp duruyor.
ilgilenmiyorum pek.. başarılar eğer seçildiyse
Ben şimdiden yazayım da sene sonu fb liler gelip okurlar tekrar. Hiç bir tff başkanı hakem düzeninden razı olmadıkları gibi yine yeni tff ile kedi köpek gibi didişecek sene sonunda şampiyon olmamalarını tff ye bağlayacaklar.
Kötü günler geride kaldı. Şimdi sıra daha kötü günleri görmekte. Hakem tehdit etmiş adamı 2010-11 sezonu şampiyonu olarak ts yi gören adamı getirmek nedir?
Bu adamın mafyadan kalan yanı yok. Trabzonspor başkanlığı yaptığı sürelerde çok kışkırtıcı açıklamalar yapıyordu. Anlayacağın aynı tas aynı hamam.
Sabahtan beri sinir olmadım değil.. Sanki cumhurbaşkanı seçimidir.. Ülkede her sorunu hallettik de futbolumuz eksikti..
Mk trabzonunu şapiyon yaptılar bile. Bu adam zamanında hakemleri rehin aldıydı şimdi verilen yetkiye bak da adaletli futbol bekle
Fetöcü gitti Mafya geldi al birini vur ötekine
Başkan iken hakemleri rehin alan kişi TFF başkanı seçildi, ülkenin özeti.. Diğer aday zaten üzerine yorum yapmaya bile değmez..
Ortalık daha karışacak özellikle Fenerbahçe açısından
Korkarım çok şey değişmeyecek. Umarım yanılırım. 🙏
Al birini vur ötekine.
Ömrü uzun olmaz, erken genel kurul ile başkası gelir
Fanatik Hatayspor taraftarı olarak takip ediyorum. 😂
Ali Koç ve Mecnun Otyakmaz ile flörtleşiyor gibi bir hali var😄
Hayır
Bunların hepsi dolandırıcı çünkü.
Mehmet buyukeksiden kurtulduk ya jim gelirse gelsin başa kafidir.
Bu herifin açıklamalarına baksanız has bir bela sıkıntı olduğunu anlarsınız
@Garip_arzulu o değil de adam ts yi takip ediyor😅
Gsli cemaatçi gitti yerine çakma mafya trabzonlu geldi. pek bir şey değişmez eskisinden de beter olur...
trabzonun basina belaydi simdi tum milletin basina bela
Maalesef ülkede başkan yapacak kimseyi bulamayınca onu seçtiler.
Yakışır abimize Trabzon'un haklarını da korusun boraz
Umarım yerinde karar olmuştur öncekini gördük (!)
Çok yazık mafyanın teki
İlgilenmem. Spora gram merakım yok.
karadenizli kardesimiz. :) gorecegiz bakalim
İlgilenmiyorum pek
Bence tam yerinde bir karar aldı.
Ayni b0kun laciverti secildi fark yok
Erdoğanın ikinci adayı kazandı
Çok sevindim, nizama soksun hepsini.
Bu ülkede Trabzon lobisi her şekilde calisir :)
Ilgilenmiyorum
bi vasat gitti bi vasat geldi
sonunda aklı başında delikanlı birisi geldi
Az önce duydum, hayırlı olsun.
Fener şimdi oku yedi hemde toptan
Feneri şampiyon yapacaklar
Bu adam bence bişeyleri değiştirecek ligde
Hayırlısı olsun inşallah adil bir şekilde yönetir
Febe me geçmiş olsun 😂
Şimdi ali koc düşünsün
Zamaninda hakemleri rehin alan adam tff baskani oldu bunun sorumlusu ali koç dur mehmet büyümesine zananinda destek oldu şimdi aday cikartamadilar servet yardımcısı destekledi oda cekildi onu istemem bunu istemem e ne olucak zamanida ts baskani iken alıştığı adam tff baskani şaka gibi yakinda kavgalar buyur ilk hakem hatasi olsun ortalik karisicak
Hayirlisi bakalim.
Fetö gitti mafya geldi
Bundan sonra hakemler taraf tutamaz.🤣🤣🤣🤣
Eski başkan iyiydi uzuldum
bide bunu görelim bakalım :D
Hayırlı olsun
Fetö hâlâ etkin
evet ilgileniyorum
Bu sene ts şampiyon yazin kenara
İlgilenmiyorum
Bu çok güzel haber
hahahahha :D