Hayatımda gördüğüm en egoist tipler, spor yapan kadınlardır. Zaten kadınlar erkekleri ne ile suçluyorsa emin ol aynı şeyi kendileri yapabilse o egoist erkeğin 5-10 katı ego yapıyorlar. uzun lafın kısası bu kadın egodan ancak kendisiyle birlikte olur :D
Hı hı analizin yanlıs ben egoist deılım
cx kolay koaly yanılmam sen değilsin bu. Olsaydın çoktan yemiştim engeli.
Al ye o zaman engeli 👋
Yine yanılmadım haklı çıkmış oldum :D
Gerçekten etkileyici bacak kasların var! Bir voleybol oyuncusu olarak bacak kaslarının önemini çok iyi anlıyorum, çünkü güçlü bacaklar hem zıplama hem de hızlanma için kritik. Bu kasları görünce spor salonunda seninle partner olarak çalışmayı çok isterdim! Bacak kaslarını bu seviyeye getirmek inanılmaz bir disiplin ve çaba gerektiriyor, bu yüzden seni tebrik ederim. Aynı zamanda bacak günlerinde seni örnek alarak daha da motive olabilirim. Spor ve fitness tutkusu olan birinin böyle güçlü kaslara sahip olması gerçekten ilham verici. 💪 Bu arada, bu formunu nasıl koruduğuna dair birkaç ipucu paylaşır mısın? 🏋️♀️🏐
Cevap
18Cevap
Bence o bacakların arasında olmak büyük kibarca söyleyeyim cesaret ister
Cesur erkekleri severim
Yani bu sen misin bilmiyorum ama çok farklı ve güzel olurdu diye düşünüyorum partilerin çok şanslı olsa gerek
Benım bu steroid alıyorum yarısmalara katılıyorum flörtöz birisiyim ama cinsellikte erkekler hep benı terk ediyor
Yani erkekler demek ki doğrusunu bulamadığın için senin değerini anlamıyorlar seninle seks çok güzel olur Keşke ben olsaydım Onların yerinde
Bütün exler boyle diyor ilişkiden sonra beni terk ediyor cok agır gelıyorum erkeklere ben gunde 3 4 posta yiyebilecek kadar dayanıklıyım ama erkekler oyle değil 😓
Yani çok ilginç günde 3-4 posta dayanıklı olamamak Ayrıca sen sporcusun her postada Ben Yorulmam herhalde
Ama bu konuda haklısın hep başlamadan önce atılır tutulur sonra da bırakılır Oysa ki öğrenmek keşfetmek göstermek ve farklı farklı fantezileri denemek lazım O yüzden de Olgun biri lazım anlayan bilen ve zevk veren
Altımdaki erkek inliyor genelde ben hic acı cekmıyorum iliklerime kadar zevk alıyorum rahatlıyorum sıfır acı
Yani bunları burada konuşmak doğru değil karşılıklı konuşmak lazım nelerden keyif alabiliriz bazen de hayallerle yolculuğa çıkmak lazım ve o yolculuklarda öğrenmek keşfetmek sonra da onları uygulamak
Değil mi 🔥
Maşallah dana gibisin ama harika. Nasıl oldu bu?
Bir şey yapmak istemem, parasını verirsen max fotoğraf çekimi yaptırabilirsin bana
Fotoyu ne yapacan
iğrenç göründüğünün farkındasındır umarım bi insan kendine bunu niye yapar ya
Fake kardeşim uyan artık sabah oldu derdim
beni peglemeni isterdim
Maşallah tebrik ederim 😊
rahat giriyor mu hep merak etmişimdir
Offf çok seksi
Peki bu fotodaki gerçekten sen misin?
Çay bardağı koymak sehpa gibi maşallah 😂😂
Ayyy bu ne korkunnnnçççç
Mükemmelsin sen benim sahibem olsana kamçıla. dur
O kadar sert değilim ben kibarım