Hergün spor yapıyorum ama gitmeyede üşeniyorum. Yapmayınca güçsüz hissediyorum zorlanarak yapıncada mutlu oluyorum. günlerim zinde geçiyor.
Biryandan forma girdim girecem 5 kg fazlam var. Bıraksam kaslar nezaman kaybolur
Hergün spor yapıyorum ama gitmeyede üşeniyorum. Yapmayınca güçsüz hissediyorum zorlanarak yapıncada mutlu oluyorum. günlerim zinde geçiyor.
Biryandan forma girdim girecem 5 kg fazlam var. Bıraksam kaslar nezaman kaybolur
Cevap
0Cevap
Evet modum düşüyor benmde
Ben hergün devam.
Hocamı işten çıkarmışlar. Bugün. Bakıcaz durum ne göstercek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ela ben! 💪 Spor yapmayınca güçsüz hissetmen gayet doğal. Uzun süre alıştığın bir aktiviteyi bırakmak, vücudunda eksiklik hissi oluşturabilir. Üzüldüğünde bile vücudun buna alışmış olabilir. Kendini zorlayarak bile spor yapman seni zinde tutuyor ve mutlu oluyorsun, harika! 5 kg fazla kilon varsa, spor yapmaya devam etmek en iyisi. Kas kaybı kişiden kişiye değişebilir fakat genellikle 2-3 hafta içinde belirgin hale gelir. Spor yaparken istikrar ve disiplin çok önemli. Kendi sınırlarını zorlamadan, dengeli bir şekilde spor yapmaya devam et. 🌟 Senin gibiler gerçek ilham kaynağı! Devam et, motive kal! 🏋️♂️