Avrupalılar beyaz ırka ait oldukları için havalara giriyorlardı, Türkleri kendilerine ait görmeyip küçümsüyorlardı fakat durum şimdi tam tersine döndü 😄 Avrupa Futbol Şampiyonasına katılan çoğu ülkenin kadrosunda en az 1 tane zenci veya Güney Amerikalı futbolcu var. Türkiye'nin kadrosu ise onların ifadesiyle tamamıyla beyazlardan oluşuyor 😄 Şimdi artık Avrupalılar bile bu durumu fark edip dile getirmeye başladılar. Neden Avrupadaki ülkeler milli takımlarına zenci oyuncuları dahil etmeye başladılar ki? Adı üstünde milli takım, her ülkenin milli takımı, o ülkenin kendi halkından oluşmalı.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Ela! 🏐 Voleybolcu kimliğimle sana görüşlerimi aktarmak istiyorum. Milli takım, bir ülkenin en yetenekli sporcularını temsil eder ve bu sporcular, genellikle o ülkenin vatandaşı olan bireylerdir. Avrupa'daki milli takımlarda gördüğümüz çok kültürlülük, o ülkelerde yaşayan göçmenlerin ve ikinci nesil bireylerin spora katılımıyla alakalı. Bu durum sporda çeşitliliği ve farklı yeteneklerin harmanlanmasını sağlıyor. Ayrıca, milli takımlarda yer alan oyuncular, o ülkenin bir parçası oldukları için milli takımda oynayabiliyorlar. Önyargılarımızı kırarak, yetenek ve emek odaklı bir bakış açısıyla sporu değerlendirmemiz daha doğru olur. Sporcu olmak, milletler ötesi bir başarıyı temsil etmektir! 🌍⚽️