Fotoğraflara bakınca paylaşımını anlıyorum ama bozkurt Türklüğün işareti iken neden anormal olsun ki? Yani Türk olmaktan mı utanmalı andığı için insanlar?

Fotoğraflara bakınca paylaşımını anlıyorum ama bozkurt Türklüğün işareti iken neden anormal olsun ki? Yani Türk olmaktan mı utanmalı andığı için insanlar?
Bozkurt siyasi bir sembol değil Türklüğün sembolüdür. Ben Türküm diyen herkesin sembolüdür. Bozkurt işaretinden ancak Türk düşmanları rahatsız olur.
Burada anket yapmıştım. Bizim hocamız da üniversitede anket yaptırmıştı. Türklüğün değil de MHP sembolü sanan da geniş bir kitle var. Ben de öyle sanıyordum üniversiteye kadar hatta.
Atatürk bile birçok şeyde Bozkurt sembolünü kullandırmıştır.
Evet evet. Paralara da bastırmayı düşünmüş. Zaten bazı Türkî devletlerin bayrağında Bozkurt var.
Evet öyle Çin kaynaklarında bile Türkler bozkurta benzetilmiştir. O yüzden Bozkurt işareti siyasi değildir. Ben Türküm diyen herkesin sembolüdür.
Destanı baz almıyor herkes. Dediğiniz destanı da biliyorum. İki varyantlı Bozkurt destanı.
eic için teşekkürler
Rica ederim
Cevap
7Cevap
Evet geliyor bence de
Uefa ya bu kürt kafalar şikayet etmediyse ben de hiç bir şey bilmiyorum. Vatan haini şerefsiz bu şikayete yapan herkes.
Kürt değil , yanlış düşündün..
Kürt kafalar kanks. Almanya ve isveçteki kürt kafalar...
Sadece Sivaslı bir Alevi. Ondan daha duyarlı davranmış olabilir ama bence de saçma veya bilmiyordur bozkurtun asıl anlamını ve MHP işareti sanıyordur. Sananlar var.
Ek olarak Türkiye’de yaşıyor.
Anlatamıyorum kanks. Sivarslı bir alevi ardı arkası olmadan başlı başına böyle bir şikayette bulunup soruşturma başlatacak güce sahip değil. Almanya da ki Türklük karşıtları ve İsveç te ki Türkiye de ki bölücülüğü alevlendirenlere kaynak sağlayanlar soruşturma açılmasını sağlayacak kadar kuvvetlidir. O gerizkalıyı da kaynak olarak kullanmışlardır. Yine almanya isveç ve hollandada ki Türkiye den kaçan pkk lıların çocukları bunlar.
Ben yurt dışındakileri bilmiyorum. Ondan o kısımla ilgili yorum yapamam bilgim olmadan.
Bu ülkenin başına ne geldiyse ya sağcılar ya da ülkücüler yüzünden geldi. Parayı görüp ülkesini ilk satanlar Sinan oğanlar devlet bahçeliler kapişş
Olabilir. Bu durum Bozkurtun Türklüğün sembolü olduğunu değiştirmez. Kapiş.
O siyasi parti kafatascilari sevmem ülkeyi bu hale getirenler o şeref yoksunlari
Ne alakası var? Bozkurt bir parti değil, Türklüğün simgesidir. Türk değil misiniz?
Bozkurt Türklerindir ortak değeridir. Bu ortak değeri siyasi bir partinin üstelik topraklarımızı yabancıya satılmasına amerikan işgal kuvvetlerinin Türkiye üzerinden girip komşu devletlere operasyon yapmasına göz yuman Kelkit turklerinin yaşadığı yörelerde uzaklaştırılan kurdistan kurulmasına musade eden onlara dayanak olan bir partinin ülkede egemenliği halkın elinden alıp tekkisiye devreden bir partinin dejenere etmesine musade etmemek lazım. Turkiyedeki tank palet fabrikasını üretim yapmaması için wraplara yok pahasına satan satılmasına göz yuman hiç bir partiyi Türk milliyetçisi olarak görmem onlar amerikan çıkarlarını korumak icinkose başlarına getirilmiş gorevlilerdir. Bozkurtu onlar asla temsil edemezler. Üstelik orduya kumpas kurarak ergenekonu kullananlar asla milliyetçi olamazlar
İlk cümlende kendin de demişken çok saçma herhangi bir parti işareti gibi yorumlamak.
İronik bence
Bu ülkede bana her şey komik geliyor
Dengesiz kişilik ya da provakatör.
Saçmalıyorlar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar