Spor Hangi sporu yaparken tüm ağrılarınız azalıyor veya ortaya çıkıyor? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Hangi spor sizde ağrı kesici etkisi yapar?Benim yoga Güncellemeler+1 yıl Spor aşkı Hangi sporu yaparken tüm ağrılarınız azalıyor veya ortaya çıkıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Mario45 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Spor konusunda 2b cevap paylaştı. Çocukluktan beri ne zaman futbol oynasam iyi gelir 😄 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Havalı bir spor Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Fitness çok severim ben. 0 0 Yorumla
iSLaNDBaZaRr Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Yüzüyor ya da dalış yapıyorsam huzur içindeyimdir.Ringe çıktı isem stres ve sinir atıyorumdur ama sonrasında her yerim agrır 1 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Havalı Yorumla iSLaNDBaZaRr +1 yıl Bana. gore zevkli Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Esneme germe hareketleri😂 1 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Yoga yap Yorumla m ByBrawo +1 yıl Bana ters o 😂 Yorumla
XtheWorldStarX Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Herhangi bir sporu yapsam karnıma ağrı giriyor.Özellikle koşu ve zıplama 0 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Günlük spor egzersizleri yapınca ağrılarım artıyor 😄 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 868 cevap paylaştı. Yoga. Hem ağrılarım azalıyor, hem de sinirlerim sıkışıyor. Masaj yapmak zorunda kalıyorum. 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 422 cevap paylaştı. Yüzdükten sonra yoruluyor beden 1 1 Yorumla hayalletcasper +1 yıl Yorumlarda herkes yüzme demiş hayret 😅 Yorumla
tüysüzkurtadam Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Her yerim tutulmuş top oynamaya giderim, sahaya girer girmez sanki yeniden doğmuşum gibi olur. Maç bitince de 2 katı ağrılar başlar. 0 0 Yorumla
hayalletcasper Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Yüzmeyi çok severim Antidepresan misali... 1 4 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Terapi aynen Yorumla hayalletcasper +1 yıl Sen de mi yüzüyorsun yoksa başka bir spor vs. filan mı? Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Yüzmek severm Yorumla hayalletcasper +1 yıl Hangi şehirdesin Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Pilates 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Severm Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Spor konusunda 5,3b cevap paylaştı. Voleybol oynayınca iyi hissediyorum 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Eglenceli Yorumla
Cemseba Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 34% 1 yıl Fitness ve kardiyo bi süre yapınca rahatlıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dövüş antrenmani yaparken. 0 5 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl İddialı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabii ki birisine sinir oluyorsun onun resmini A4'e bastır kum torbasına yapıştır tamam😎 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Stres atmalk tam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beklerim dmjdkdd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl dm random atmışım. shjdjdjd dm yazmadım Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Bisiklet 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Evet eglenceli Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. spor yapmam 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 646 cevap paylaştı. Fitness ve kardiyo 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Çocukluktan beri ne zaman futbol oynasam iyi gelir 😄
Havalı bir spor
Fitness çok severim ben.
Yüzüyor ya da dalış yapıyorsam huzur içindeyimdir.
Ringe çıktı isem stres ve sinir atıyorumdur ama sonrasında her yerim agrır
Havalı
Bana. gore zevkli
Esneme germe hareketleri😂
Yoga yap
Bana ters o 😂
Herhangi bir sporu yapsam karnıma ağrı giriyor.
Özellikle koşu ve zıplama
Günlük spor egzersizleri yapınca ağrılarım artıyor 😄
Yoga. Hem ağrılarım azalıyor, hem de sinirlerim sıkışıyor. Masaj yapmak zorunda kalıyorum.
Yüzdükten sonra yoruluyor beden
Yorumlarda herkes yüzme demiş hayret 😅
Genelde fizik tedavi yaparken
Her yerim tutulmuş top oynamaya giderim, sahaya girer girmez sanki yeniden doğmuşum gibi olur. Maç bitince de 2 katı ağrılar başlar.
Yüzmeyi çok severim
Antidepresan misali...
Terapi aynen
Sen de mi yüzüyorsun yoksa başka bir spor vs. filan mı?
Yüzmek severm
Hangi şehirdesin
Pilates
Severm
Voleybol oynayınca iyi hissediyorum
Eglenceli
Fitness ve kardiyo bi süre yapınca rahatlıyorum
Fitness ve vücut geliştirme
Fitness gym ve yüzme
Dövüş antrenmani yaparken.
İddialı
Tabii ki birisine sinir oluyorsun onun resmini A4'e bastır kum torbasına yapıştır tamam😎
Stres atmalk tam
Beklerim dmjdkdd
dm random atmışım. shjdjdjd dm yazmadım
Bisiklet
Evet eglenceli
Fitness
Yüzme der susarım
spor yapmam
yüzerken
Fitness ve kardiyo
Fitness