Belim daha da incelse yine de göze batar mı leğen kemiği diyolar sanırım ondan kaynaklı fakat bir tık çıkık durmasını nasıl sağlarım?

Belim daha da incelse yine de göze batar mı leğen kemiği diyolar sanırım ondan kaynaklı fakat bir tık çıkık durmasını nasıl sağlarım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Armut vücut iyidir işte oralardan nasil kilo alinir bilmiyorum biraz genetik sanki
Armut vucut mu oluyo benim ki
Google yaz bel ince gogusler ufak basenler genis armut kum saati var elma var bir de ne vardi unuttun
Unuttum
Yok biliyorum armutu göğüslerim küçük değil ortadan bir tık büyük ama armut vücutta basen çıkık olmuyo mu benim dikdörtgen galiba
Tamam armut vucut iyidir diye sana soylemedim sende o vücut tipini begeniyorsun demek istedim
He yok kum saati seviyorum
cinsel domelme ve kilo
Hip dips diye geçiyor eğzersizleri var
sizin nasil
@AslanAdammm bende bunlardan yok dışa doğru anneminde öyle büyük ihtimalle genetik bişey bu
yani şeftali gorunumlu disa cikik hos kalca gorunumu mu
fevkalade olsa gerek
@AslanAdammm evette sen yavaştan uza
uzayim bari fakat sende yavastan. annene sulandin kabul et ahshdhf
@AslanAdammm Anneme mi sulandım sizin nasıl bi kafa yapınız var ya sevgilim var uza anlamında diyorum ahahajsh
yahu annenin kalcasini ovdun ya senin hosuna gitti birnevi işte ondan bahsettim. Olabilir bende evliyim
@AslanAdammm ben sadece genetik olduğunu belirttim evliysen ne burada kızlara yazıyon
sende erkekle konusuyon
@AslanAdammm senle ben bir değiliz sen gelmiş hoş görünüm güzeldir falan diyorsun ben sana uza diyorum sence bir miyiz
bakis acisina bagli boyun kaç
program hazırlasam uygular mısın
Evet
Bekliyorum müsaitseniz
kilo alman lazım
Bu biraz zor.
ya nolacak vücudun gayet güzel beğendim
Bence hiç gerek yok
Ya ne bilim taktım
Boş takiyordun masallahin var takma 😉
kilo alarak
Kilo alınca da aynıydı canım orası öyleydi