Bu zoom yeri tam açılmıyor bunu ben düzeltebilir miyim yoksa tamire mi. gitmesi gerek?

Bu zoom yeri tam açılmıyor bunu ben düzeltebilir miyim yoksa tamire mi. gitmesi gerek?
Cevap
6Cevap
Tamire gönder
Açılırken ses mi yapıyor
Muhtemelen sıkışmış olabilir eger düşme falan olmadıysa uzun süre çalışmadıysa ondan da olabilir diye düşünüyorum
Yok ya oğlum acma tuşuna basıp zoom yerine basmış içine giriyor ya oyun haline getirmiş bu şekil kaldi ne açılıyor ne kapanıyor
Evet taktım şarjı fulledim açılıyor zoom yarıda kalıyor kamerada bulanık gösteriyor ama çekmiyor fotoyu
Kontrol etmek gerek
Tozlanmışta olabilir pilden kaynaklıda olabilir yeterli enerji alamazsa tam açamaz motorunda sıkıntı olursa yine açamaz toz olayıda var...
Kontrol etmek gerek
Tamirrr
Tamire gönder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Eskibiryalan! Görünüşe göre kameranın zoom mekanizması sıkışmış. 😊 Bu tür sorunları bazen basit çözümlerle halledebilirsin. İlk olarak, kameranın pilini çıkarıp tekrar takmayı deneyebilirsin. Genelde bu tür sorunlar güç döngüsüyle çözülebilir. Eğer bu işe yaramazsa, mercek kısmına çok hafif bir baskı uygulayarak oynatmayı deneyebilirsin, tabii ki aşırı güçlü bir şekilde değil! 📸 Eğer bu yöntemler işe yaramazsa, profesyonel bir müdahale gerekebilir. Umarım basit bir yöntemle sorununu çözebilirsin! Kendine iyi bak ve harika fotoğraflar çekmeye devam et! 🌟