Diğer Bunu nasıl duzeltebilirim? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Emanetti, kullanırken bu hale geldi, bunu nasıl duzeltebilirim :) Bunu nasıl duzeltebilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SadrazamPower Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl aga sen onu düzelt ben komple içime alırım onu.manyak mısın başkan at gitsin yenisini al. 1 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Aynı benim hayatım gibi imkansızlıklarla dolu ama bu düzelmez kırılır 0 0 Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Yenisini alarak meselaa 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yenisini bende almayı biliyorum, emanet veren kişi biraz cins anlar, eski kullanılmış lazım bı tane sağlam o zaman Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Yo dersin ki ben bunu kullandım ama bu baya eskimiş bu hale geldi bende sana yenisini aldım güle güle kullan bitti gitti çok dert ederse bozulmuş olanı ver eline al kardeşim de sepetle Yorumla
Larkzkaoon Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl O ne kanka matkap şeysimi. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Aynen matkap Yorumla Larkzkaoon +1 yıl Onu hırdavatcıya götür aynısından iste Yorumla Soran +1 yıl Yenisi problem değil zaten. Emanet veren kişi biraz pinpirikli, eski kullanılmış almam lazim o zaman cakmasin 😀 Yorumla
Userben Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl yenisini al mlk 4 lük galiba o 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Tekli satılıyor mu nedir bunun boyutu Yorumla Userben +1 yıl dibinde kaç mm oldugu yazar muhtemelen ya 4 ya da 3,5 mm gibi hırdavatcıda var gir 10 tl den fazla değildir Yorumla Soran +1 yıl 4mm diyor Yorumla Userben +1 yıl tamam al işte bitane Yorumla Soran +1 yıl Yenisi problem değil, veren kişi biraz pinpirikli, eski kullanılmış almam lazım 😀 Yorumla Soran +1 yıl Yeni olduğunu anlamasin Yorumla
yalnızkişi34 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kalitelisini alarak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
aga sen onu düzelt ben komple içime alırım onu.
manyak mısın başkan at gitsin yenisini al.
Aynı benim hayatım gibi imkansızlıklarla dolu ama bu düzelmez kırılır
Yenisini alarak meselaa
Yenisini bende almayı biliyorum, emanet veren kişi biraz cins anlar, eski kullanılmış lazım bı tane sağlam o zaman
Yo dersin ki ben bunu kullandım ama bu baya eskimiş bu hale geldi bende sana yenisini aldım güle güle kullan bitti gitti çok dert ederse bozulmuş olanı ver eline al kardeşim de sepetle
O ne kanka matkap şeysimi.
Aynen matkap
Onu hırdavatcıya götür aynısından iste
Yenisi problem değil zaten. Emanet veren kişi biraz pinpirikli, eski kullanılmış almam lazim o zaman cakmasin 😀
Çekiçle biraz döv arkadaşı
Yenisini al düzelmez
yenisini al mlk 4 lük galiba o
Tekli satılıyor mu nedir bunun boyutu
dibinde kaç mm oldugu yazar muhtemelen ya 4 ya da 3,5 mm gibi hırdavatcıda var gir 10 tl den fazla değildir
4mm diyor
tamam al işte bitane
Yenisi problem değil, veren kişi biraz pinpirikli, eski kullanılmış almam lazım 😀
Yeni olduğunu anlamasin
Nasıl bu hale geldi
Düzelmez
Kalitelisini alarak