+1 yılKıskanmanın da bir dozu vardır. Ayrıca, bu konuları aşırı kafana takacaksan; ayrılman en doğrusu. Seven insan, sevgilisine güvenir. Ne olursa olsun, kimseye yan gözle bakmayacağını bilir. Yalnız kendisini sevdiğinden, değer verdiğinden emindir. Eğer sevgisi konusunda şüpheliysen, ilişkini bitirebilirsin. Sevgilin, senin ona olan güvensizliğinden dolayı sağlığına yararlı olan bir şeyi bırakmak zorunda değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen onu kısıtlamıyorum ona iyi gelen bir şeyi tam tersine desteklerim hafif kiskandim o da sevdiğimden ama bu kadar dahasi olmadi
En İyi Cevaplar
Şu cevaplarda gaza getirmeye çalışan insanlara aldırış etme. İnsanlar spor yapmaya gitmiyor, tabii ki niyeti farklı olanlar vardır da o zaman adamı ortalığa da salmaman lazım her taraf kadın kaynıyor.. Böyle şeylere takılmamalısın. Ama çok rahatsızsan tatlı bir dille sen gidiyorsun ama ben kıskanıyorum diye söyle o zaten açıklamasını yapar sana.
14 Yorumla
Soran+1 yılInan burada size sadece soru sorup fikirlerinizi almak istedim sadece ama herkes bana özgüvensizsin falan yazmış ben sevgilimi hiçbir kısıtlamadım ki hiç kıskanç da değilim normalde bunu da kendi içimde yaşadım onun gram haberi bile yok bu durumdan ben ona iyi gelen şeyi neden kisitkiyim sana güvenmiyorum dedim başta kıskandım dedim ama sorun yok dedim ben de bi gün başlarım eğer o sorun ederse işte o zaman aramizda güven var mı yok mu belli olcak
+1 yılsaçma bi kıskançlık. bir çok spor salonu karma ne olacak ki
bu adam işe de gidiyor di mi orada da kadınlar var. otobüste metroda dolmuşta falan. gözünü direkt ateşle dağla rahat et ya da git terapi al derim.
normal değil
15 Yorumla- +1 yıl
niye üstü olmuyor sen sevgiline sor önce çıplak neden çalışıypr tişört diye bi şey var. ya sabır ya cidden şaka gibisiniz
- +1 yıl
@Edatekn s. lak mısın sen tişörtle çalışır insan çıplak değil. cidden sorunlusun
- +1 yıl
ayrıca soru sahini bile değilsin sanane...
Karma olmayan spor salonu da mı var :)))
Bence durumun müsaitse sende onunla birlikte spora git, hem senin için sağlıklı olur hem de kıskançlık yapacak bir şey kalmaz.
Ya da gitme, ama kıskançlık yapma bence, çünkü yapacak adam iş yerinde de bulur yapar yani, engel olamazsın, yapacağı varsa yapar, yoksa yapmaz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Spor konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes sporunu yapıyor arkadaşım boş ver. ÇOk mu samimi orada kızlar ile?
00 Yorumla - Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u +1 yılKıskanma neyini kıskanıyorsun sanki kızların işi gücü yok sevgiline bakacak.
20 Yorumla
+1 yılResmen itlige gidiyor ya ben ya orası de ayrıca belediyenin spor salonlari ayrı oralara gidebilir benim bildiğim akp belwdiyelerindeki spor salonları hem ucuz hem kız erkek ayrı. Oradaki kızları instada görüyoruz adamı yoldan çıkarır gerçekten gitmekte ısrar ediyorsa seni sevmiyordur
122 Yorumla
Soran+1 yılZaten yazılmış bu belediye sporları falan değil para falan ödüyor hep söylüyordu spora gitmek istediğini ama dün gece bi anda foto atti arkada yarı çıplak bi kız kiskanmayim da napim bunun özgüvesizlikle alakası yok
- +1 yıl
Ne alakası var özgüvensizlikle sen kaslı 1.90 adamların yanına gitsen o kıskanmayacak mi seni
- +1 yıl
Peki sevgilinin hiç kız arkadaşı var mi
Soran+1 yılYani hiç kız arkdaşı yok ben ilk ciddi ilişkisiyim dil kurusuna gidiyor orada tanıştığı arkadaşları var ama özellikle görüşmüyorlar ben bu kıskançlığı içinde tutmak istemiyorm bunu ona nasıl söylicem
- +1 yıl
Bence söyle bu senin onu sahiplendiğini gösterir
Soran+1 yılBen onun özel alanına saygı duyuyorum bunda bi sıkıntı yok ama o da benim her şeyime karışır ben karma bi spor salonuna gitsem o kaldıramazdı bile
Soran+1 yılNe şekilde söylicem peki çok da kıskandığını belli etmek istemiyorum
- +1 yıl
Evet bende onu diyorum zaten söyle hiçbir yere gitmesin eğer seviyorsa tabi
- +1 yıl
Senin yabancı kızların olduğu ortamda bulunmani istemiyorum erkeklerin olduğu bir yerde yap çünkü senin bir eşin var sayılır de
Soran+1 yılBu toksik bi cevap değil de mi zaten yazılmış spora
- +1 yıl
Kaç aylık yazıldı ki
Soran+1 yılOnu net bilmiyorum ama hatırladığım kadarıyla aylik
- +1 yıl
Tamam bitince söyle
- +1 yıl
Peki sevgilin kaslimi
- +1 yıl
Yakışıklı felan mı
Soran+1 yılNasıl bitince söyle yaa
- +1 yıl
E nasıl yapicaksin
Soran+1 yılYani aman aman bi yakışıklılığı yok çok da uzun da değil ama orta yani sempatik orta
- +1 yıl
He bişey olmaz o zaman sal gitsin dicemde yinede gönderme ordaki kızlara ister istemez bakar ama bisey olmaz herhalde
Soran+1 yılBen rahtsiz olduğumu dile getircem sonra o gerisini düşünsün
- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
Söylersen aranız açılır gibi geldi
Uğraşmaz bununla bence
İlk ciddi ilişkisi sensen
Daha önce hızlı ilişkileri olmuşsa böyle bi konuyu hop diye yutmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılHah işte bravo Doğruyu anlamış Erkek mesele bu işte Arzuyu artırmanın yolu çiçek böcek değil KENDİNE YATIRIM YAPMAKTIR. Helal olsun 👍👍👏👍
Kıskanman normal başka kadınlarında ilgisini çekebilecek hale gelmesi seni kıskandırıyor. Ama aynı zamanda bu durumda arzunu artırıyor. Ama bu kesinlikle aldatacak gibi yersiz bir endişe sebebi olmamalı Aksine insan geliştikce özgüveni arttıkca daha az meyleder bunlara
238 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Edatekn Dikkatini čekmeye çalışan değil dikkatini çekebilen Bu etkiyede Mait coffin effect denir. Erkek bir veya birden fazla kadının ilgisini çekebilen bir erkekse Otomatik olarak Bir diğer kadınında ilgisini ve alakasını çeker. Arka plan piskolojisinde şu yatar Çünkü kadınlar nerdeyse hepsi seçicidir seçici davranır. Doğal olarak diğer kadınlar Bu adamda bir şey var diye düşünmeden edemezler. Bunun yanında kadınlar hırsla sever. Yani o kadar kişi istedi ama Onu ben elde ettim Ben aralarında en iyisiyim Haklı gururunu yaşamak ister. Zira Erkek Kadın için aynı zamanda bir başarı figürü gibidir. Kadınların gerček doğasını artık biliyoruz. Buna itiraz etmende doğal Aldatılma ve Terkedilme korkunuzdan dolayı aynı zamanda seçenekleri olan erkeğe Laf geçiremezssiniz buda bir gerček bundan dolayı aksini idda eder Ama bu erkeğin peşinden koşarsınız. Ama boş ve yersiz endişe Siz feminen dişil karakteristik özelliklere sahip olduğunuz sürece Ne kolay kolay terk ederler ne aldatırlar. Nede sizinle vb çatışıp inatlaşırlar. maalesef her şey güzellik olarak gördüğünüz sürece Kadınsı karaktersitik yönleriniz köreldiği sürece başaramassınız.
- +1 yıl
Bir kadın olmadan kafana göre kel adamları izleyip kadın gibi düşündüğünü onları çözdüğünü sanman büyük ahmaklık. Ve yazdıklarınin hepsi baştan sonra tek bir kadın tipinde oluyor. Kezbanlarda. Yani senin hoşuna giden kadınlar kezban olduğu için başka kadınların sevdiği erkeği sever ve ben elde ettim hepsinden üstün oldum hırsına kapılır bu tamamıyla senin suçun çevrende kezbanlarlarin olması ve onların dikkatini çekmek senin suçun. Ucuz kadınlar kezbanlar söylediğin erkekleri kaybetmekten korkar. Ama güçlü ayakları yere basan, akıllı bakımlı güzel kadınların ona buna boncuk dağıtan yatak erkeğiyle işi yoktur. Tek vasfı yatak kadınlari çekmek olan erkeklerle ancak başka kadınların önüne geçmek isteyen kezbanlar ilgilenir. Yani acıyorum böyle erkeklere. Etrafındaki kadınlar hep kezban ve günün sonunda kendisinden daha iyi erkek çıktığında terk edilir aldatilirlar çünkü tek performansları kadın çevresi olması. ortama daha yakışıklı biri girince pufff. Balon. Sonra başka yakışıklı biri girer aynı. Böyle böyle devam eder. Yani adamlikla, karakterinizle etkileyemediginiz kadını o kadın çevrenizle cepte tutamazsiniz 😉 liseli ergenler gibi kizlar benim peşimden koşsun ben terk edilmem kafasında eşşek kadar adamlarsiniz. Büyüyüp olgun olduğunuzda anlarsınız. Boş redpill ancak düşük gelip geçici kezbanlari ceker bugün var yarın yok. Bir bakmışsın birgün hiçbiri yok 😉
Cevap sahibi+1 yıl@Edatekn Kafana göre çarpıtmışsın 🤣 anlattıklarım her kadında olan şeyler bunlar. Sen konuş bla bla blalarsın ancqk
Cevap sahibi+1 yıl@Edatekn Hemde kadının kendisinden bile yani kendisinin kendi için bile anlam veremediği şeyleri biliyorum. Women Nature uzmanlık alanımdır.
Cevap sahibi+1 yıl@Edatekn orada alfalık betalık meselesi yok ki Sadece testestrona dayalı şehvet vari yaklaşımlar var. Erkek zihnini bilseydin cinsellikle duygusallığı ayrı ayrı yaşadığını bilirdin ve bu haraketinin Özünde hiçbir anlam ifade etmediğini anlardın. Sadece tek gecelik düşünen birinin eğilimlerini gözlemlemişsin Senin ne sorumluluğunu almayı düşünen ne sana sahip çıkacak ne hayatının kadını yapacak birisi yok bu harakette Gerçekten çok iyi bilmişin ki bunu yapmışsın 🤣👍
- +1 yıl
Yanlış tahmin ucuz jigolo bana öyle davranan evlenme teklifi eden erkek var o boş tahminlerini hayatta ki bütün kadınlar sana yaşatıp seni o slk redpille mi itti yoksa ahhahahaha redpille hep ezik silik diğer kadınlar tarafından talep görmeyen erkekler başlıyor sonucunda da bir güzel jigolo yatak erkeği oluyor. Erkekler tek tiptir. Hepinizin derdi cinsellik 😂 kolay çözülüyorsunuz. Oysa kadınlar farklıdır kimi senin gibi ucuz erkekleri tercih eder kalitesini düşürür hiçbir erkekle olmadığından jigolo redpillcileri tercih eder çünkü kolay lokmalar erkek olsun yeter ki 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Edatekn Sen bacak şovu yapıyorsun ve sana evlenme teklif ediyorlar.
Yalan : Ben bile kendime inanamadım knk kusura bakma 🤣
Yani buyur palavra sallamaya devam et Evliliklerin şiddetli şekilde düştüğü beta erkeklerin bir kısmının bile tercih etmediği bir dönemdeyiz. Resmen kulağımızın zarını yırtarcasına haykıran gerçekleri inkar etmek ayrı bir level atlamak oluyor. Şaka gibi Redpile gelirsek hepsi darbe yemiş erkeklerden oluşmuyor. Etnellektüel merakından veya Kadınları anlamak isteyenlerinde bir şekilde önüne çıktığı bir şey Ben gezinirken denk geldim Hem kendi ilişkimde hemde çevremde gözlemledim Çok büyük oranda doğru Zaten olmaması mümkün değil Milyonlarca kez milyonlarca kişinin deneme yanılma yoluyla inadım inat uğraşıp deneyimlerini aktardığı aynı zamanda bilimsel çalışmalardan yararlanılan Labaratuar ortamında erkeğin kur yaparken beyninin alet edavat kullanan kısmını kullanması gibi İnceleme ve araştırmalarıda baz Piskoloji sosyoloji dende yararlanan bir PRAGSİYOLOJİ dir. Yani Davranış bilmi veya recete çıktısı gibi şablonu gibi birşeydir. Bayadır KS deyim ve bizzat burada bile defalarca ama defalarca bu Bilgilerin karşılığını çok sık ve yoğun şekilde gördüm. O yüzden sende tipik her kadın gibi Utandırma manüpilasyonları başta olmak üzere konuyu sağa sola çekerek geçersiz kılmak için elinden geleni yapacaksın ama nafile Gerçekler doğluklarını binlerce kez haykırdı resmen.- +1 yıl
Destan yazmış ve hepside boş gerçekliği olmayan psikolog bile olmayan saçma sapan bir adamın seni gazlamaya çalıştığı lise son ergen erkek taktikleri bu dediğin ancak 17 yaş ergen kızlarda olur 😂😂 aklı başında ayakları yere basan güzel akıllı kadınlar hiçbir erkeğin peşinden koşmaz, etrafında çok kadın olan erkeklerden uzak durur boş erkek olarak görür 😉 çünkü hayatta ki tek başarısı 2 3 kezbani vasıfsız kizi peşinde kosturmaktır. Başkada numarası yok 😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Edatekn Zerre kadar şaşırmadım şu yazdıklarına tam tahmin ettiğim gibi yazmışsın. İlk öğrendiklerimden biride şu oldu Hep erkekler için denirdi. Fakat tam tersi doğruymuş. Kadınlar AYNIYMIŞ. Çok azı sağ duyulu davranıpda çözümcül yaklaşır. Benim burdan tavsiye veripde harika işler çıkardığım bile oldu. Kız hayatının adamını buldu kendisinide yanlış düşünce kalıplarınıda aştı tebrik etti ister inan ister inanma iki tarafında faydasına o kadar çok bilgi var ki saymakla anlatamam. Tabi boşa konuşuyorum yine shaming utandırma manupilasyonlu alaylı kelimelerle kendini solipsistik şekilde aldatmaya devam edeceksin.
- +1 yıl
Senin söylediğin örnekler Dr redpillin örnekleri adam belki de kafadan salladı 😂😂 ben gerçektede kendine alfa diyen redpillci erkeklerin etrafında hep borderline takıntılı, sorunlu, saçma sapan konuşan kadınları görüyorum.😂 Hiçbir redpillcinin yanında kariyerli, başarılı kadınları görmedim 😂😂 çünkü kariyerli kadınlar boş işler peşinde koşmaz, erkeklerin kölesi olmaz, kendine değer verir, kariyer yapar hayatının erkeğini çeker, ve onun olduğu yerde başka kadının varlığı seçeneği olmaz.
Cevap sahibi+1 yıl@Edatekn Dr redpili dinlemişliğim var ama ben ordan almıyorum bilgileri onun söyledikleri pek çok şeyde redpile dayalı Redpilci bir kısım erkek borderline deneme tahtası olarak kullanıyor olabilir en şiddetlisiyle test etmek için bilgileri Kariyere gelirsek bak burada da bilgi eksikliğin var. ERKEK KADININ KARİYERİNE ARZU DUYMAZ. Bak şu değil ekonomik gerekçelerle daha rahat geçiniriz evimizi daha rahat kurarız Mantıksal düşüncesinden bahsetmiyorum Duygusal reaktif yükselme tepki bazında söylüyorum Erkek Kadının Kariyerine arzu duymaz. Kadınlar erkeklerin kariyerine Arzu duyar çekilir. Buda erkek ve kadının doğasının farklarından meydana gelen durumdur. Kölelik düşüncesi zaten feminizmin kadınların kafasına soktuğu bir sanrıdır adeta Aynı zamanda pek çok kadında senin gibi eşitlik algısının neden olduğu algı bozukluğuna sahip oda şu Görünüşleri farklıda olsa geri kalan herşeyi aynı olan canlılar. Kadınlar Erkeklerinde kendi gibi düşündüğü kendi gibi fikir yürüttüğü kendi gibi karar aldığı olaylara kendi gibi yaklaşıp değerlendirdiği gibi otomatik yargıya varan hatalı bir düşünce yapısına sahiptir. Öncelikle Kadınlar Kıyascıdır çok kıyasa girerler ve bu rekabeti doğurur. Önceden Erkek ve Kadın farklılıkları zaten bilinirdi herkes farkındaydı. O yüzden kadınlar eşiti olan HEMCİNSLERİ ile kıyasa girer onlarla Rekabete girer onları rakip olarak görürken bu gün Erkekleri rakip olarak görmeye başladılar doğal Olarak pek çok Erkek kadının onu rakip koltuğuna oturttuğunun farkında bile değildir Halbu ki Şunuda söylemem lazım Erkekler kadınları rakip olarak görmezler ""ve hatta benim bu sözümden şunu bile çıkaracağına eminim Rakip olarak görmezler çünkü Rakip olamacak kadar güçsüz ve zayıf olduklarını düşünürler"Şeklinde çıkarıma varıp yine reaktif doğanla gücenip bu şekilde cevap bile vereceğini bildiğim için Baştan söylüyorum ki Kastettiğim Rakip olarak konumlamazlar çünkü Rekabete girmeleri için mantıklı bir motivasyonları yoktur.
- +1 yıl
Kıyasa sadece erkekler ve sende onlardan birisin. Ortamdaki en iyi erkek olmayı hedefleyen bir algı bozukluğuna sahipsin. bütün kadınlar aynı değildir ama bütün erkekler aynıdır. Kimi kadın kariyer sever kimi ev hanımı evini sever. Ama erkek sadece çalışır eve gelir yemek yer keyfine bakar. Erkeklerin hepsi aynıdır. Kadınlar birden fazla şey düşündüğünden hepsi farklıdır. Ve ancak borderline bir kadın kıyas yapar. Senin hayatına hep öyle kadınlar çıkmış algi bozukluğu var hepsi aynı sanıyorsun. Dünyadaki bütün kadınları tanimdin dar düşüncelerinden kurtul. Ayrıca dikkatli oku; ben erkek kadının kariyerine arzu duyar yazmadım. Anlamak istediğin yöne çekme.
Cevap sahibi+1 yıl@Edatekn Kadınlar kıyascı oldukları için Fear Of Missing out yani hayata geç kaldım hayıflanmasına girer yine aynı şekilde Sosyal medyada ki algı sapmasına kapılırlar Yani başkalarının sanki çok harika ve süper bir hayat yaşıyormuş gibi aslında özünde berbat olmasına rağmen öyle pozlar sattığı instegrama felan bakıp kendi hayatlarına bakıp üzülür hayıflanırlar yine bu yüzden Erkek arkadaşlarına dayatmalar yaparlar Benim ondan neyim eksik hasediyle fazlaca yatırım yapmaya zorlarlar. Ve kimi evlenen kadın yine aynı şekilde gezip tozma hayatını arzulayıp Fear of Missing out geçkalmışlık korkusuyla pat diye boşanma kararına gidebilir. Ki tr de %89 boşanma oranına çıkma sebeplerinden biri budur Çoğunu kadın açıyor. Konuştuğumuz bir husus var ve sen yine "Senin hayatına hep öyle kadınlar çıkmış algi bozukluğu var hepsi aynı sanıyorsun" şeklinde beni hedef tahtasına koyuyorsun "Benim hayatımdan böyle bir kadın geçmedi baştan söyleyeyim ama Buda Shaming manupilasyondur yine her kadın yapar. Kariyer yapan kadınlara gelirsek dedim ya Erkeklerinde kendileri gibi olduklarına dair hatalı bir düşünce yapılarına sahipler diye Bir çok kadın "hepsi için demiyorum tabi ki" Kariyer atladıkca daha iyi adama ulaşacaklarına inanırlar dediğim gibi erkeğinde aynı olduğunu zannederek erkeğinde kariyere arzu duydukları düşüncesine sahiptirler. Ama hiç farketmez dünyaca ünlü bir futbolcu bir mağza çalışanıyla kalkıp evlenir yeri geldiği zaman.
- +1 yıl
"Aynı zamanda pek çok kadında senin gibi eşitlik algısının neden olduğu algı bozukluğuna sahip oda şu Görünüşleri farklıda olsa geri kalan herşeyi aynı olan canlılar." Beni hedef hedef tahtasına koyarsan senin zayıf noktani bulur bende hedef noktasına yaparım. Çünkü eşitlikçi değilim ve sen beni hedef noktasına koyup "diğer algısı bozuk kadınlarla dışı farklı olsada içiniz aynı " ön yargısını önüne gelen her kıza söylüyorsun. Kafan hala almıyor kardesim eşitlikçi değilim diğer kadınlar gibi düşünmüyorum o küçük beynini kodlamışsin tek kalıp öğrenmişsin aptl maskulist kanalları izleye izleye bütün kadınlar aynı sanıyorsun. Aslında bütün erkekler aynı çünkü hepiniz ayni şeyi izleyip aynı şeyleri söylüyorsunuz. Biz ise doğal akışına bırakıyoruz kimimiz kıskanç kimimiz serbest kimimiz yalnızlıği sever kimi hemen evlenir kimi kadın haklarını savunur kimi eşitliği kimi hicbirşeyi savunma kimi ataerkil sistemi savunur. Evet yanlış duymadın erkekleri savunan bile var. Ancak siz tek tip erkek canlıları sadece ben ben ben dersiniz. Kendinizi savunursunuz. Kadının iyi bir kariyer yapma sebebi siz değilsiniz, kariyeri iyi bir erkekle tanısmak için yapmaz, kariyer sahibi bir kadının kendi gibi kariyerli biriyle evlenme derdi yoktur. İlle de evleneyim demez, önceliği kariyerdir, aşkı sevgisi işidir. Kadınlar sizin gibi değiller kariyeri okulu erkekler için okumaz. Siz ise kadın için redpill kanalları izleyecek kadar düşüyorsunuz herşeyi yapıyorsunuz kadınlar için 😏
Cevap sahibi+1 yıl@Edatekn Söylediklerimi yarım yamalak anlamışsın pek çok konuda hatalı şekilde çıkarımların var. Öncelikle kıyascılığa gelelim. Erkekler kadınların eskileriyle kendini kıyaslamaz Kadınlar aksine eskisiyle yenisini kıyaslar ki Bu yüzden Alfa dul dediğimiz durum meydana gelir. En son erkek en yüksek çıtayı oluşturmuştur. Onun seviyesini aşan bir erkek olmadıkca unutamaz. O yüzden pek çok erkekde bunu ifade etmiştir. Sevgililerinin sormadıkları halde süreklü sürekli takıntılı biçimder ESKİ SEVGİLİLERİNDEN KONUŞTUĞUNU ki bu yüzden Erkekler bu durumu yadırgarlar burada kendileri kıyasa girdikleri için değil Kadın hem unutmadığı hemde eskiyle onları kıyasa soktuğu için Yani TAM TERSİ bu aynı zamanda Erkek neden bakire arar Kadının geçmisini önemser sorularının cevaplarından birisidir. Algı bozukluğuna gelirsek orada açıklamamı tam anlamadığın kısım burada işte oda Kadınların Erkekler hakkında peşin hükümlü davranması Erkeklerin söz davranış düşüncesi vs. Bu konularında Örneğin bu şunu şu yüzden yaptı bu bunu bu yüzden yaptı çünkü böyle olduğu için çünkü şöyle olduğu için Şeklinde yapmış oldukları çoğu çıkarımlara baktığımızda net bir şekilde şunu görüyoruz. Niyet okuyuculuğu yaptıkları pek çok şey Bir kadın bakış açısı kadın düşünce yapısı kadın davranış biçimi erkeğin değil Hani dedim ya bir çok kadın "Hepsini kastetmiyorum"Kariyer kasıyor çünkü daha değerli erkeklere bu şekilde ulaşacağını zannediyor NEDEN çünkü Erkeklerinde kendileri gibi olduklarını zannettikleri için Erkeklerinde Kariyere çekildiğini Zannediyorlar. Veya başka bir örnek mesela
Cevap sahibi+1 yıl@Edatekn İletişimsel farklılıklar Erkek açık net direk doğrudan konuşur ve davranırken Kadın yarı örtük imali göndermeli kelimelerin arasına fazlaca anlamlar katarak konuşabilir veya ifade edebilir. Misal ilişkilerde Erkek anlamadığı zaman bu yüzden trip atar ve gücenirler ZANNEDERLER Kİ ERKEK KASTEN ANLAMIYOR BİLE BİLE UMURSAMIYOR ÇÜNKÜ SEVMİYOR İLGİSİ YOK FELAN çünkü Erkeklerin aynı oldukları BİLİNÇ ALTI YARGISINA SAHİPLER açık birşekilde Şİmdi söylediğim üzere AÇIK NET DOĞRUDAN DİREK iletişim kuran bir canlı olan erkek Örtülü imalı göndermeli sözlerden davranışlardan ANLAMAYACAKTIR. Daha sana bu algı sapmasıyla ilgili yüzlerce örnek verebilirim. Sen kendin için örneğin ben eşitlikci değilim desende Bu ve daha fazla örnekte olduğu gibi Peşin hükümlü davranıp erkek hakkında Kadın düşünce yapısıyla yargıya varıyorsan Eşitlikçi değilim desende bu düşünceden etkilenmiş ve buna göre bir kafa yapısı içersindesin demektir anladıysan Hedef tahtası kısmına gelirsek ben seni hedef almadım senin davranışının nedeni açıkladım amacım seni yermek felan değildi. Ama sen saldırganca yaklaış durdun bu ikisi farklı şeyler. SOn olarak kadınlar sizin için kariyer yapmaz sözünü desteklemiyorum. Çünkü bu yönde de çok örnek gördüm bizzat böyle anlattığım gibi düşünen çok kadın yorumu okudum emin olabilirsin ve orada da belirttim. Hepsini KASTETMİYORUM.
- +1 yıl
Arkadaşım video izlemişsin oluşturmuşsun dar kalıp ona göre kadınlar böyle şöyle diye tanımadan etmeden, tanışmadan yazıyorsun buraya. Bunlar sadece yazı yok kadın kıyasliyor bilmem ne. Sadece yazıyorsun hiç bu çoğu yazdığın şeyleri bir kadında görmedin kesfetmedin sadece erkeklerin videolarını izleyip hadi böyle yapalım kadınlar böyle diyorsunuz. O videoları çeken erkekler bile hayatına 2 3 kadın girmiştir en fazla. Sadece 2 3 kadın üzerinden 3 milyar kadın aynı diyorsun. Evrimleşmemişsin henüz. 21. Yüz yılda yaşıyorsun ve bütün kadınlar aynı gibi apt@l gerici bir düşünceye sahipsin.
"Kariyer kasıyor çünkü daha değerli erkeklere bu şekilde ulaşacağını zannediyor NEDEN çünkü Erkeklerinde kendileri gibi olduklarını zannettikleri için Erkeklerinde Kariyere çekildiğini Zannediyorlar" arkadaşım buna cevap yazdım ama okumamış yine aynı şeyi yazmışsın. Kadınlar kariyer yapıyor çünkü kendi parasını kazanıp erkeğe bağımlı olmadan, hesap vermeden, erkeğe muhtaç olmadan, fikir sormadan harcama yapmak istiyor, özgürce kafasına göre gezmek istiyor, eğer erkekten sıkılırsa çekip gitmesi kolay olacağı için kariyer yapıyor. Sana kim dedi değerli erkeklere ulaşmak için kariyer yaptiklarini bunu okuyan herkes güler bu yazdığına 😂😂😂 kadınlar değerli erkeklere çalışmada da ulaşıyor kariyer yapmadanda. Güzel bakımlı iyi fiziği olsun yeter okumasına gerek yok değerli erkeği elde etmek için 😂😂 sallamışsın hiçbir kadında erkekte değerli erkeğe ulaşacağını düşündüğü için kariyer yapmaz, kariyeri özgür yaşam için yaparlar. Kadınları kendiniz gibi sanmayın evet. Çünkü sen herşeyi kariyeri kadın için yaparsın güzel bakımlı kadınlara ulaşmak için yaparsın ama kadın senin gibi değil calismasada elde eder erkeği ki kariyeri özgürlük için yapıyor. kendin kadınlar bizi kendileri gibi sanıyor diyorsun ama sen öyle sanıyorsun 😂😂😂 kadınlarin yaptığını iddia ettiğin şeyi sen yapıyorsun 😂😂😂😂 - +1 yıl
"Peşin hükümlü davranıp erkek hakkında Kadın düşünce yapısıyla yargıya varıyorsan Eşitlikçi değilim desende bu düşünceden etkilenmiş ve buna göre bir kafa yapısı içersindesin demektir anladıysan" lastik gibi uzatmışsın ve benim hakkımda hala eşitlikçi değilsin diyorsun sen müneccim misin nerden biliyorsun insanların içini. Artık o örümcek kafandan çık ve sana tek seferde EŞİTLİKÇİYİM diyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@Edatekn ""arkadaşım buna cevap yazdım ama okumamış yine aynı şeyi yazmışsın."""" orada üst üste 2 kez belirtmeme rağmen Kariyer konusunda aynı şeyleri söylemişsin Gerçekten Okumayan ben miyim yoksa sen mi? Bak önceki yorumları koyuyorum """ Çünkü bu yönde de çok örnek gördüm bizzat böyle anlattığım gibi düşünen çok kadın"""" yorumu okudum""" emin olabilirsin ve orada da belirttim. """"Hepsini KASTETMİYORUM."""""" diyede ekledim. Dememe rağmen okumamakla beni suçluyorsun Kaldi ki saydığın gerekçeleride inkar etmiş Hayır bu amaçları yok dediğim bir örnekte olmadı. Amaçlarından birisi olarak bunu söyledim. Ve tekrar ediyorum Bunu ifade eden kadın yorumları gördüm defalarca buna binayen söyledim. Kadınların kendi düşünce yapısıyla Erkekleri bir zannetmerine yönelik örnekler vermeme rağmen Buna yönelik sen müneccim misin demek GÖz göre göre inkar ettiğin anlamına geliyor Gerek ilitişim kaynaklı progleme deyindim gerekde diğer hususlara Sana gelirsek başta ne söyledin sen Kendi ağzında Bacak şovu yaptığını söylemedin mi? Sen eğer Erkeğin zihininde cinsellikle Duygusallığı ayrı yaşıyabilien bir canlı olduğunun farkında olsan Bunu böbürlenerek anlatırmıydın hiç zannetmiyorum Çünkü içi boş sadece şehvete dayalı bir etkileşim aldığını biliyor olurdun. Yani sana tek gecelik düşünen adamların eylemleriyle ÖVÜNÜYORSUN 🤣🤣🤣 Hem okumadığıun gibi hemde yarım yamalak anlayıp cevap veriyorsun. İletişim örneğinde olduğu gibi eğer Kadınlar kendileri gibi olduklarını zannetmeselerdi. Erkeğin örtülü imalı göndermeli şeyleri zihin yapısı gereği anlamama ihtimali bilir ve Bunu umurmasamıyor hoşlanmıyor sevmiyor Şeklinde yorumlayıp boş yere gücenmezlerdi. ARTIK DAHA NASIL ANLATAYIM ARTIK DAHA NASIL ANLARSAN🤣
- +1 yıl
Ben bacak şovu yapmadım kardeşim.
" Kendi ağzında Bacak şovu yaptığını söylemedin mi"
"Bende erkekleri biliyorum erkekten bile daha iyi biliyorum bacak şovu yaptın mı herşeyi bütün taktik alfa betayi unutuyorlar"
Bu cümleden bacak şovu yaptığım anlamını çıkarman için anlayışinin kit olması gerekiyor. Ben bunu yapan kadınlara tav oluyorlar dedim kendim yapıyorum demedim. Tipik erkeksin anlamak istediğin yere çekiyorsun.
"Çünkü içi boş sadece şehvete dayalı bir etkileşim aldığını biliyor olurdun. Yani sana tek gecelik düşünen adamların eylemleriyle ÖVÜNÜYORSUN"
Bunu yapan kendine alfa diyen, 50 kadını peşinde koşturmaya çalışan cinsellik yaşamakla boburlenen erkekler ben ovunmuyorum su yazdıklarını tamda siz alfa erkekler yapıyorsunuz. Tek amaciniz cinsellik, alfa erkek budur. Güzel yüksek değer kadınları köle etmeye çalışıp cinsellik yaşamak. Boşuna anlatma bu yazdıklarının hepsini siz alfa erkekler yaşıyorsunuz. Hala erkeğin örtülü imali şeyler diye boş boş yerlere çekiyorsun konuyu bir şey ima ettikleri yok sen kafandan artık ne dinlediysen onu anlatıyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@Edatekn "Güzel yüksek değer kadınları köle etmeye çalışıp cinsellik yaşamak""" Ahahahahaha İroninin böylesi dediğim şeyerin şu an doğrulacak şekilde konuştun farkındamısın peşin hükümlü davranıp niyet okuyuculuyla kadın düşünce yapısından erkek yargılaması şunu yapmak için Bak Son bir yöntem kullanacağım daha anlamıyorsan daha anlamassın şidmi bi video koycam yoruma Ordan değerlendirip yorumlamanı isteyeceğim senden https://youtu.be/RGHm4r0IsnM şimdi video bu örneklerle dolu ama senm 08:16 dan sonra şu hesap ödeme konusunda bana açıklama yap KADIN NEDEN GÜCENİYOR anlat bakalım.
- +1 yıl
Kardeşim attığın video bir filmden, diziden alınmış. Dinlediğin kişide kadın değil adam. Siz kadın olmadan biz kadınları çözdük yaaaa diye boş boş konuşabiliyorsunuz. Videodaki kadınlar oyuncu zaten, gerçek değil sen bu videoya inanıp haaa bütün kadınlar boyleee ben kadınları çözdüm ya kafasına giriyorsan üstüne gülerler. Kimse kimsenin kafasının içini bilemez bir adım sonra ne yapacağını bilemez.
Cevap sahibi+1 yıl@Edatekn Film dizi değil Onedio kanalında ki feminist düşünce yapısına sahip kadınların Erkekleri için yaptığı video sağa sola çekmeyi bırak ve cevap ver. Bütün video bu örneklerle dolu ama 08:17 kısmında Hesap ödeme olayında KADIN NEDEN GÜCENİYOR anlat bakalım dinleyelim.
- +1 yıl
Sabahtan beri sağa sola çekmediğin konu kalmadı. Attığın videoda gerçek değil kasten çekilmiş al bakalım sana cevap iyi dinle kafana iyi girsin. Kadınlar sizin gibi antin kuntin kanallar kurup erkekleri böyle yapın şöyle davranın hepsini tanırsınız gibi saçma sapan gerçek olmayan videolar çekmez. Yine sizin elemanlarinizdir onlarda.
Cevap sahibi+1 yıl@Edatekn Senden sadece basit bir yorum istedim ama ben burdan şunu anlıyorum. Meseleyi anladı ama kaçıyor çünkü haklı olduğum ortaya çıkmış oldu. Aksini düşünüyorsan çocuk oyuncağı basitce bir yorum oda çünkü şu yüzden dolayı bunu yapamıyorsan bence daha uzatma
- +1 yıl
Sen başından beri kadınları kendi kafana göre anlıyorsun. O küçük kafanda aklınca beni yermeye çalışıyorsun ama sana istediğini vermem. Video gerçek değil. Hayatında hep video izleyerek kadın tanımaya çalışmışsın hiçbir gerçek kadınla tanışıp onu kendi başına anlayacak kadar zeki değilsin.
Cevap sahibi+1 yıl@Edatekn Tamamdır kaçış başlamıştır. Sen hiç merak etme ben çok iyi anladım o beton kafana girmeyen konunun ne olduğunu İşte böyle kendi kafa yapısınızdan Çünkü şundan dolayı cinsinden peşim hükümlü yargılara varır Erkeğin zihninin düşünce yapısının farklı olduğunu anlamassanız. Ne doğru adamı seçebilir nede düzgün ilişki yaşayabilirsiniz. Saçma sapan kıyas rakip olarak konumlama ve aşağılık komplexine girme erkekle aynı zannetme bitmedikçe bunlar devam eder. Çok azı sağ duyulu davranıp objektif yaklaşıp konuyu anlıyor. Onlarda zaten muradına erdi bir çoğu Sonu gelmeyen bir kıskançlık krizi ve aşağılık komplexiyle kıvranmaya devam edin Hemde boş ve gereksiz yere..
- +1 yıl
Tamamdır apt@llığa devam daha çooook video izleyip ben kadınlari tanıyorum yiaaa dersinde birisiyle bile olamaz anlaşamazsin. En başından beri o taş kafan aynı şeyleri tekrar ediyor. Açmış bir video kadınları tanıyorum diyor bir tane kadın tanımadın örnek yok hala vıdı vıdı yapıyorsun burada. Yazdıklarına çoğu kişi kahkahalarla gülmüştür. Kimsenin seni kıskandığı ya da komplekse girdiği yok. Yine kafanda kurduğun şeyleri kadinlar yapıyor gibi gösteriyorsun ama hayır bunlarin hepsi senin hayal ururun senin istediğin kalıplara girmiyoruz. Kadınların senin hayal dunyandaki gibi olmadığını anladığında o Man kafanı daha çok duvarlara vurursun. Bu sonu gelmeyen apt@l videolarında kadınlar kıyas yopoyor bozo koskonoyor poyloşomor demeye devam sen adam olmazsın.
Cevap sahibi+1 yıl@Edatekn Bla bla bla bla bla 🥱🥱🥱🥱🥱
Cevap sahibi+1 yıl@Edatekn 🥳🥳🥳🥳🥳
Cevap sahibi+1 yıl🥱🥱🥱🥱
+1 yılBence kıskanman normal değil. Ayrıca henüz evlenmemisken bu kadar sahiplenir bağlanmayı doğru bulmuyorum. Henüz evlenmediyseniz henüz arayışınız bitmemiş demektir. Kasma sen de, kasmazsan kazanırsın.
11 Yorumla
Soran+1 yılYaa neden anormal arkadaşlar benim sevgilimi kısıtladigim falan yok burada size soru sordum fikrileinizi almak için ama ona gram gitme yapma demedim kıskandım bu normal ama sadece bu kadar
"Gel biz sporu beraber yapalım. İp atlarız, koşarız, basketbol oynarız. Ağırlık yerine de beni kaldırırsın havaya, kas geliştirirsin hem de. Spor salonuna para vermene de gerek kalmaz hem." falan de. Belki ikna olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇoktan yazılmış
Hoslanmıyorum diye bi defa söylersin seni umursuyosa değer veriyosa gitmez zaten bende bi defa söyledim çok hoşlanmam diye kapandı konu gitmedide mantıklı ya da mantıksız hoslanmadığın seyleri söylemen karsındakininde saygı duyması gerekiyor bence (çok absürt bisi olmadığı sürece)
034 Yorumla- +1 yıl
herkes aynı değildir ben direkt söyledim çok hoşlanmıyorum diye o da ikiletmedi tamam dedi sadece erkek olana gidiyo zor bisi değil bunu yapmak hayatımızın asırı büyük bi kısmını etkilemediği sürece birbirimiz isteklerine saygı duyup yapmayılıyız bence aynı hayatı payşasmayı dusunuyosak onun karma yeri gidicem diye illa ısrar etmesi bence hem çirkin bisi hemde gereksiz bisi olur
Soran+1 yılHerkes gelip burada bana özgüvensizsin diyor ne alakası var ya karma nasıl bi tercihse onun için diğer seçeneklerde öyle kiskandim kıskanırım normal ama kısıtlamam sadece o da benim her şeyime müdahele ediyor giyim arkdaş ger şey ben niye rahatsızlığımı dile getirmiyim ki
Spor konusunda 333 cevap paylaştı. keske bizim burdada olsa. ozellikle yazmıslar işte kadınlar gününde erkek girmesin diye. biri yakalamıs sanırım malum kadınlar cok sık kullanmıyor o gün kullanacagı tutmus manyak birinin. sonra şikayet:D
04 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bir medeniyetsizlik böyle komedi
- +1 yıl
ayrı gün yapmaları medeniyetsizlik işte. Salı gelen erkek haklı yani diğerlerinin günlerine göre hareket etmek zorunda kalması tam bir hakaret.
- +1 yıl
@TürkKızıyız haremlk selamlık işte. aslında yöneticilerin umrumda değil hatta ugrasmazlar isterlerde ama ayrılıgı talep ediyor kadınlar. aman erkekler bakar bize. rahat spor yapamayız. gerci yukarda duslar var orasını yonetemezler. 2 ayrı dus alanı yapmak lazım. gerci istense yapılır zaten az yeterli gelmiyor. bana kalsa tuvaletleri bile ben tek tip yapabilirim. yani wc kadın erkek değil tek wc olcak. bilmiyorm bi derin dusunmek gerek :D yani o noktada bu konulara bakısım. ki bi ülkede bu yapılmıs haberlerde gormustum yıllar once
Evdeki dolaba kapat üstüne kitle kapı aralığından ekmek su ver arada utanmıyor öyle dışarlarda kızlı erkekli ortamlarda dolaşmaya cık cık cıkk...
00 YorumlaYa oraya giden çoğu kadın boy göstermeye gitsede ben erkeklerin o ortamda çok karı kız kovaladığını düşünmüyorum, yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum 🤷🏻♀️
00 Yorumla
+1 yılOrası hep erkek olan bir yerse kıskanmana gerek yok. Güvenmiyorsan da boşuna sevgili olma çünkü herkes herkese bakıyor ama bir bakışa da çok anlam yüklememek lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKıskanmana gerek yok. Adam seni sevgili seçmiş, orada sadece spor yapıyor. Benim sevgilim de gidiyor, üstelik benim sevgilim kadınlara düşkündür. Ama onun sevgisini hep hissettiğim için hiç kıskanmıyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılBana gece foto atti arkada kozları görünce bi an kıskandim bu da normal ama herkes bana burada gelip özgüvensiz diyor ne alaka yaa onu kısıtlamadım hiçbir şey söylemedim gitsin bende başlıcam ama şu an sınavlar var ve çalışıyorum ben de karma bi spor salonuna gidiyim o kaldirmaz bile bu durumu bana dışarda crop giyme hatların belli olmasın diyen birisi bu
Cevap sahibi+1 yılKıskanarak kendini üzersin ve ilişkinize zarar verirsin. Başka bir şey olmaz. Evet anlıyorum içinden geliyor ama kendini üzmek isteme
Soran+1 yılBende gidicem dedi bana dedi ki erkeklerin olduğu bi alana gitme istemiyorum
+1 yılSen de spora git. Kıskanma boşuna yapmak isteyen aldatmak isteyen sen dibindeyken de yapar 💆🏻♀️
03 Yorumla
Soran+1 yılOrası da doğru tabii ama benim her şeyime karışır o da giyim arkdaşlarım ben de onun karma spor salonuna gitmesini anlayamadım diğer seçeneklerde bi tercih sonuçta
- +1 yıl
Yani hepsi karma şu an yaa yapacak bişey yok gibi
Soran+1 yılBen ona sana güveniyorum başta kıskandım dicem sonra ben de başlıcam şu an değil belki sınav var ve çalışıyorum çünkü o kıskançlık yaparsa da ben sana güveniyorum demiştim sen niye geçemiyorsun derim o zaman
Spor yapmak istemesş sağlığı açısından iyi sadece erkeklere spor salonu yaygın bir şey değil ki karmalar daha kalitelidir sadece kadınların olduğu salonlar da her yerde yok. Bu kadar kıskançlık fazla bence. Özgüvensizlik gibi görünür söyleme sakın
00 YorumlaCok gitmek istoyrsa erkeklerin agirlikli gittigi, kadinlarin cok tercih etmedigi bi spor salonuna gidebilir. Bunu teklif edebilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılYa yazılmış çoktan dün gece foto atti spor salonundan şu satten sonra kıskanıyorum desem ne değişecek
+1 yılKıskandığını belli ediyosundur bence fark etmeden ama kıskanman normal ama kısıtlama
11 Yorumla
Soran+1 yılYa kısıtlamam zaten ben ne o öyle ergen gibi ona iyi gelen bir şey günün sonunda sadece bi an kendi içimde kıskançlık oldu ama ona hiç belli etmedim tam tersine destek oldum
+1 yılSaçma :( yani bu derece kıskanmakta ne biliyim
01 Yorumla
Soran+1 yılNesi saçma pardon bunu dozunu bildikten sonra ona gitme yapma demedim bu kadar geri kafaları değilim
+1 yılBunda yanlış bisey yok, ona güvenmelisin. Sen de onunla gidebilirsin😊
01 Yorumla
Soran+1 yılBen ona güveniyorum güvenmesem ilişkinin içinde yer almam zaten benimkisi anlık bi kıskançlık sadece dahasi yok
+1 yılSende git bence , ona gitme deme. Yanlış bir şey yapıyorsa orada ve sana gitme der nasılsa
01 Yorumla
Soran+1 yılBen gidemem sınavım var ve çalışıyorum ki spor yapmayıda sevmiyorim
Sen bende gidecegim de zaten konu acilir sonra da sylersin zaten.
011 Yorumla
Soran+1 yılBen de gidicem ama sınavlarım var şu an ve çalışıyorum aynı zamanda o yüzden
Soran+1 yılBir şey diyim mi kaldıramaz bile bu durumu bana dışarda crop giyme hatların belli olmasın diyen birisi ben de gidiyim bakalım nolcak
Soran+1 yılAynen öyle
Soran+1 yılYani spora başlamadan mı bu konuyu hafiften açim bana sorcak mesela erkek var mı ortamda diye
Soran+1 yılBen ona söyledim bu arada dün ışte dedim spor nasıl gidiyo her şey yolunda mı birkaç soru sordum uzun uzun cevapladı tabii sonra dedim ki ya bende bi kız arkdaşımla düşünüyorum şu spor ışını direkt şey diyo erkek var mı bu salonda sen bana söyle gideceğin zaman ben sana ayarlarım işte rahatsız olurum senin öyle erkeklerin de olduğu bi alanda sadece kızların olduğu alana git falan şöyle ıçimden dedim ki bunu madem böyle biliyor kendisi niye yapmadi ki
Sen de başla spor salonuna ne hissettirdiğini anlasın.
05 Yorumla
Soran+1 yılBaşta bana beraber başlarız falan demişti zaten hani ne bilim hoşuma gitmişti sonra aradan aylar geçti bi baktım yazılmış ben de yazılcam ama sınavlar var ondan sonra
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılNe yapicam bilmiyorum sinirden
Aman sende gitsin nolcak sende git iki oğlan kesersin kötü mü olur
00 YorumlaBizi kıskanan bi kız arkadaşımız bile yok aga be
00 YorumlaSpor konusunda 696 cevap paylaştı. Neyini kıskanıyorsun anlamadın dövüş sanatı öğreniyor ne güzel işte
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMuhafazakarsan ayrıl bence. Adam normal olanı istiyor zaten sen rahatsız oluyorsan böyle bir konuda o ilişki zor yürür
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Edatekn ben geniş değil psikoloji okuyan biriyim. Söylediklerim tamamen buna dayanıyor: Bir insan partnerinin seçimlerine ve hobilerini engel olmaya çalışıyorsa bu kıskançlık normal değil... Bir insan neden kıskanır bu kadar? Ya kendine ya da partnerine güvenmiyordur. Sen istediğin kadar çaktırmadan kontrol etmeye çalış aldatan aldatır. Bunu asla engelleyemezsin. Sorman gereken şey neden bu çocukta bu kadar kontrollüsün?
Cevap sahibi+1 yıl@Edatekn beyhan budak izlemeni öneririm. :)
Soran+1 yılÖncelikle benim sevgilimi kısıtladigim falan yok tam tersi her zaman ona iyi gelen şeyi desteklerim kıskandım bu da normal ama daha fazlası olmadı ona hiçbir şekilde belli etmedim
- +1 yıl
@Edatekn 🤣 Spora gitmenin neresi yanlış baya saçmalamışsın peşin hükümlü davranıp Spor = Aldatma gibi %100 kesinliğe varan bir varsayımla yadırgıyorsun saçmalık resmen Derdi buysa herşekilde yapar zaten spora gitmek şart mı? Ben ilgiyi kadının üserine kusarcasına veren çivek bocek iltifata boğan herşeye evet diyen tiplerinde bunu yaptığını gördüm Hatta kimisi ayakta uyusunda işimi rahat göreyim diyede yapıyor. Yani şunu anlatmak istiyorum. Mesele karaktersizlikse nasıl ne şekilde olursa olsun zaten yapar.
+1 yılezik seviyorsa sıkıntı yok ama sevmiyorsa seni şutlayabilir
00 YorumlaBu kötü bir şey değil. E sende kadınsın bunu yumuşatarak söylemelisin 👍
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklerin olduğu yere gidememiş yani. Kesin bir iş var. Bunu hemen belli etmek gerekiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBir de bunu düşünüp kendimi rahatsız etmek istemiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılGitsin, ne olacak, herşeyi sana soracak değil. Sen de kıskanacağına başka işlerine bak.
01 Yorumla
Soran+1 yılO benim her şeyime müdahele ediyor giyimim arkdaşlarım ben de kıskandım olamaz mı ama kısıtlamadım niye böyle bir şey yapım ona iyi gelen bir şey sonuçta ama neden karma anladı mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaýırdır lan hemcinsim akıllanıyor Beyinini kullanmaya başlayanlar var artık galiba bravo adam helal olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNihayet beyin denilen organı kullanmayı tercih eden hemcins örneği 👍👍👍
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsende ic camasirsiz taytla git kiskanmiyosa aldat bitir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim spor salonumda karma ama çoğunlukla erkek var kadın az
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAdam müzikten daha iyi motivasyon bulmuş en az 10 set 12 tekrar falan yapıyordur 😂😂
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBelki yardım bile ediyordur diğerlerine 😂😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılSöyleme, sende oraya kayıt ol, beraber gidin
00 Yorumla
+1 yılYa karma olmayan yer mi kaldı cidden, biraz sal gitsin. Orada görmese başka yerde görür.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMillet de senin sevgiline oluyordu zaten. Boş boş sorular. Kafanızda kurup kurup girmeyin suraya
00 Yorumla
+1 yıldirekt söyle sıkıntı çıkarırsa ayrıl bazı şeyler asla değişmez
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama bırak gitsin gözü gönlü açılsın sjsjsj
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSendd git yobazligin anlami yok kizlar bi tek spor salonunda mi var heruerde kadin erkek beraber yasiyoruz ozguvensiz bi davranis yaptigin
01 Yorumla
Soran+1 yılBunun yobazlikla alakası yok kıskanmam gayet doğal ve ayrıca özgüvensiz olsaydım onu diğer kızlar gibi gitme derdim ki bu saçmalık zaten
Tamam sende yazıl. Beraber gidin.
10 YorumlaBir fikrim var. Kıskanıyorum desen
00 Yorumla
+1 yılBunu söyleyebilirsin sorun yok
00 YorumlaBirlikte gitseniz olmuyor mu
00 Yorumla- Spor konusunda 621 cevap paylaştı.
+1 yılKıskanılacak bir durum yok.
00 Yorumla Sende onunla git
00 YorumlaSende beraber gideceksin olacak bitecek
00 Yorumla
+1 yılİyi sevisiyordur orada
03 Yorumla- +1 yıl
Ay yok artik sende spor salonunda ne yiyismesi
- +1 yıl
Salondan sonra belki de fjgkgk
- +1 yıl
Ordan cikinca
+1 yılBen başından izin vermezdim
00 YorumlaZatrn o onun icin gidiyor ki 😆😆😆
00 Yorumla
+1 yılDirekt söyle kıskanıyorum diye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılav pesinde hemen dov onu
12 Yorumla
Soran+1 yılKeşke bu sessiz bi şekilde halletsem
Cevap sahibi+1 yılorman muhafizligi egitimi alip o eve girerken tavanda spiderman gibi pus daha sonra o eve girince ustune atla ve kellesini indir
Başka avlar peşinde
17 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum
Soran+1 yılBöyle kıskanıyorum deyince ozguvensiz deniliyor erkek bu bakar ama niye sadece erkeklerin olduğu bi alana gitmiyo ki bu da bi tercih sonuçta
Soran+1 yılÖyle mi
Soran+1 yılNiye karmayi seçer ki bi insan git erkeklerin olduğu bi yere hayır yani senin amacın spor yapmak madem
+1 yılBen Kerim Küçük Masa Tenisi Dersi Yapıyorum
00 Yorumla
+1 yılSende git
02 Yorumla
Soran+1 yılBen gidemiyorum sınavlarım var ve aynı zamanda çalışıyorum ki spor seven birisi de değilim
- +1 yıl
Haa tamam ben aklın kalmasın diye dedim
+1 yılneyi kıskanmak
08 Yorumla
Soran+1 yılYani sonuçta sadece erkeklerin olduğu bi alanada gidebilir sonuçta yarı çıplak kızları görecek olması rahatsız ediyo içten içe sadece
- +1 yıl
baksin yani en fazla bakar baska bisrsey yok rahat ol
Soran+1 yılRahat olamiyorum mesela çünkü o da benim her şeyime karışıyor haliyle ben de böyle oluyorum
- +1 yıl
ya keske gizli ola. sudin bisielr soraridm 😀
Soran+1 yılNasıl yani sor
- +1 yıl
burdan degil ve korkrma seni yemem mjatarsan
- +1 yıl
ne oldu uyudun mu yoksa kaciyormysun
Soran+1 yılYo uyumadim
+1 yılDirekt söyle bence
00 YorumlaKıskanıyorum de anlar 🫨
00 Yorumla
+1 yılgitmenden rahatsızım de