Erkek arkadaşın karma spor salonuna gitmesi? lütfen okuyun?

arkadaşlar üç yıldır beni seven bir sevgilim var bir yıldır birlikteyiz. ona gerçekten güveniyorum bugüne kadar bir yanlışını görmedim. ama onu fazla kısıtlamama müsade etmiyor özgür yaşamaya çok alışmış, kendisi bana karşı bir yanlış yapmayacağına inanıyor o yüzden de çok rahat, benim de rahat olmamı ona güvenmemi kısıtlamamamı istiyor ben ilişkimize zarar verecek bir şey yapmam diyor. ne zamandır spora yazılacaktı kuzeniyle beraber geçenlerde aradı kaydolcam haberin olsun dedi. ertesi gün buluştuk spor salonunun karma olduğunu söyledi nasıl ya falan dedim sinirlendi bu. spor salonu evine çok yakınmış napsaydım uzağa mı gitseydim her gün yol parası mı vercem zaten orda yorulcam evime en yakın yere kaydolcam tabiki dedi.(daha kaydolmamıştı) ben sanki gidip orda kızlara mı bakıcam falan dedi. arkadaşlar yaşadığımız şehir tokat hani gidip kızların erkeklerin olduğu bir yerde rahatça spor yapacağı bir yer değil çoğu kız gitmez ama illa ki
giden vardır bir iki tane. o da dedi ki karma spor salonu ama nasıl karma elli erkek varsa anca iki kız vardır onlar da zayıflamaya geliyo işte demin dediğim gibi gidip kızlara mı bakıcam ben falan dedi yani sen bana güvenmiyo musun beni bilmiyo musun demeye getirdi. biraz sert çıktı bişey diyemedim ben de. diyecek bişey bırakmadı ki zaten. ben ona güveniyorum ama erkek bu illa ki gözü kayabilir tabi bunu ona söyleyemem kabul etmez onun gözünün kaymasını geçtim bu erkeklerin elinde olmayan bişey biliyorum. gidip bunu da kıskanamam mantıklı düşünmeye çalışıyorum. ama kızlar ona bakabilir bunu da ona söylemem saçma olur benim umrumda mı onlar ben kendimi koruyamayacak mıyım falan dicek. sonuçta bir kız erkek müsade etmediği sürece hiçbir şey yapamaz gene ona güvenmiyomuş gibi olucam. ya bilmiyorum abartıyorum belki ama nolurdu yani sadece erkeklerin olduğu bir yere gitseydi of burası evine çok yakın mantıklı gitmesi ama bilmiyorum ya canım sıkılıyo biri ona bakar diye😞ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırdım. sizin düşünceleriniz neler
Erkek arkadaşın karma spor salonuna gitmesi? lütfen okuyun?