Gece gece koşasım geldi. Pazar günü Sapanca da koşuyoruz. Sabah 6 da kalkıp üstüne işe gideceğim… Ne olacak benim halim? Sizin aranız nasıl?

Gece gece koşasım geldi. Pazar günü Sapanca da koşuyoruz. Sabah 6 da kalkıp üstüne işe gideceğim… Ne olacak benim halim? Sizin aranız nasıl?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Geçen 16-24 ten çıktım, sabah 06 00 da kalkıp maltepede de arkadaşla koştuk 20 km yakın, sabah 06 00 da da ben işe gittim. Bir şey olmaz.
İyiymiş, 20 km zor değil. 174 70 kiloyum, 12 kilo daha vermem lazım. En az yağ oranı olabildiğince en verimli kas kütlesi, fazla değil sadece beni 60k koşturacak kadar yeterli, hedefim bu. Zor evet :D sonunda ne olacak, ultra ince ben, sadece kas max kondisyon :D
Koşularla hobi olarak ilgileniyorum İstanbul`da Kasım ayında Maraton yapılacak 42 km koşacağız bakalım ne olacak yavaştan hazırlanmak lazım.
Çok arkadaşım diyor da ben sevmiyorum bi Kapadokya vs değil
Sen spor yapıp birilerini düşüreceğinin hayalini kurarken, tıknaz göbekli bir zengin erkek gelip hayranı olduğun kadını alıp götürür.
Hayranı olduğum bi kaç kadın var, onlarda kendi branşında en iyi sporcular. Öte yandan aseksüelim. Saçma sapan şeylere vakit harcamıyorum:D
Kilit cümle kurmuşsun.. Sen ben biz... Sadece hayranı olur, uzaktan seyrederiz.. Gönlünden geçen olur umarım
Haftada 3 4 güne indirdim yetiyor artık yarışmaya katılmıcam sonuçta
Zevkine yarışıyorum ben ya :D
Kanka 5 yıl haftada 5 bazen 6 gün gittim istediğim seviyeye geldim, şimdi artık kondisyonu korumak kasları korumak
Tebrik ederim hocam bende erken kalkar spor yaparım işe giderim. Gelir bir daha yaparım. Vaz geçilmez oluyor bir süre sonra
Agrilarim oldugu halde gider agrimayan yerimi calisirm haftada 5 mutlaka bazen 7
Süpersin
Ara vermek durumunda kaldım
özledim
hayatımda yer edinmiş demek ki
Bence tekrar dönmelisiniz.
Az önce koşudan geldim bitmiş haldeyimm 😅
Kaç koştun?
8 km koştum
aa çok iyi süre?
Yaklaşık bir saat içinde koştum. Haftada en az üç kere koşuyorum.
Ne güzel ya :D belki bi gün bi etkinlikte karşılaşırız :D
Kim bilir belkide 🙂
Sapanca’da koştum :D çok iyiydiii
Aw abazası ya. vşamadığın birisi var mı lan KS de? 😂😂
bisiklet severim
Sönük ama arada vızıldıyorum.
Çok iyi anlaşırız kendisiyle.
eh işte
Harika
Harika hiç yapmadım :))
İyi elbette