Aşağıdaki haberi okuduktan sonra ne düşünüyor sunuz? Gözünüzde kimseyi büyütür müsünüz? Ozguveniniz güçlü müdür?

Bodrum FK'da teknik direktör İsmet Taşdemir, dünyanın en iyi teknik direktörleri arasında gösterilen Jose Mourinho'ya meydan okudu. Süper Lig'in her geçen gün daha da büyük bir marka olacağını söyleyen Taşdemir, "Mourinho çok başarılı, kariyerli bir teknik adam. Çoğu genç teknik adamın rol modeli ligimizde olacak ve belki de karşılaşacağız. Ancak dünyada kimsenin kimseden çok fazla bir üstünlüğü yok. Gerçekten işinize aşıksanız, çalışıyorsanız ve elinizde doğru bir oyuncu grubunuz varsa mutlaka karşılığını alıyorsunuz. Biz de Mourinho var, o var bu var diye bir tarafa sinecek değiliz. Kendi bilgi birikimimiz doğrultusunda, mücadelenin içerisine girmeye çalışacağız" dedi.
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgili KS üye arkadaşlarım benim burada sormak istediğim soruya tam net cevap alamadım herkes bodrumspor'un hocasının beyanatına takılıyor. Ben bu beyanatı referans alarak size yukarıda bir soru sormuştum özgüveniniz güçlü müdür? Gözünüzde bir kimse büyütür müsünüz diye ben ona cevap alamadım? Bazıları bana özelden yazıyor Bodrum sporlu musun diye hayır ben sadece ve sadece doğuma büyüme Göztepe'liyim başka da hiçbir takım tutmam tutmayacağım da ölene kadar
Aşağıdaki haberi okuduktan sonra ne düşünüyor sunuz? Gözünüzde kimseyi büyütür müsünüz? Ozguveniniz güçlü müdür?