Böyle haberler duyunca ister istemez ürperiyor insan... 🙄 sizler ne hissediyorsunuz peki? Neler yapılmalı böyle kişilere?

Böyle haberler duyunca ister istemez ürperiyor insan... 🙄 sizler ne hissediyorsunuz peki? Neler yapılmalı böyle kişilere?

İğren. haberler böyle iğren. insanlar umarım bu dünyada cezasını çeker. gerçi çekse ne olacak 3 yaşında bir melek canından olmuş. lanet olsun böyle insanlara diyorum
😒 aynen
"Anadolu irfanı" denilen ahlaksızlık, pislik zirvesinin günlük hayattaki yansımalarından bir kesit... Görünüşte en Müslüman, en ahlaklı bunlar. Taşra insanının maalesef aklı fikri uçkurunda, taşra insanı ahlaksız, bencil ve kötü.
Aynen öyle maalesef..😒
Insanligimdan tıkınıyorum ve en önemlisi adaletin olmadığı bu ülkeden igreniyorum. Halbu ki bir zamanlar ne kadar çok severdim ülkemi
Böyle değişim olmaz olsun. Lanet olsun lanet. Kim idamı ve işkenceyi geri getirecekse oyum ona. Kim gerçek suçlulara en ağır cezayı getirecekse bundan sonra oyum ona.
Kendim cocukken ve gencken yani 80lerde ve 90larda cocuklari cok severdim parktaki falan cocuklari sever onlarla oynar onlara birseyler alırdım. Şimdi bu hayvanlar bu köpekler bu mahlukatlar yüzünden yanlış anlaşılır korkusuyla çocuklara yaklaşmaya bile çekinir oldum. Bunlar asla yaşatilmamali işkenceyle gebertilmeli. Insanlığın yüz karasi bunlar.
Neyse konusurum da fazlasi zarar. Bu sefer de hain oluyorum gercekleri söyleyince.
Aynen zaten en üzüldüğüm şey de o
Böyle haberlerden bir nevi ders çıkarıyorum aslında kimseye güvenmemeli, tedbirli olmalı, en çok da çocuklara sahip çıkmalı kimseye emanet etmememiz gerektiğini düşünüyorum..
Cevap
12Cevap
Mide bulandırıcı bir durum!
Bundan evvel de bu tür haberleri baya gördüm…insanlık dışı!
Aynen öyle oldu!
Eskiden insanımız ayıbı, haramı bilirdi, şimdi çoğu bunlardan uzak!
Hısım akrabaya sulanacak kadar, kopuk olmamalı bir insan!
Olan da, yavrucağıza olmuş, caniler buna da kader kısmet desin bakalım!
Cenab-ı Allahtan nasıl gizleyecekler?
İşin aslı bu bir çok yerde oluyor ve bazı şeyler gizleniyor!
Geçen buralarda, bir kaç şeyi, daha önemlisi rakamlara açıklandı, akla zarar!
Bu tür konulara karşı, duyarlı olmak gerek ve unutmamalı, bu gün başkasının üzerinde dönen haksızlık, yarın bizim başımızda olabilir ve haksızlığa göz yummamak gerek!
🍀
insan artık yabancılara değil kendi akrabalarına güvensizlik aşılandığını güveninin kalmadığını düşünüyorum haklıyımda bence
Haklısın..
Deliriyorum insanlıktan çıkıp öldüresim geliyor
kötüleri
:)
Allah ın insanlara çok bile merhametli davrandığını düşünüyorum.
Kesinlikle öyle..
Allah böyle şeyleri düşmanıma bile yaşatmasın
Çok uzun zaman geçti bu haberin üstünden ama evet çok kötü bir olay
Adam tek başına sulalesinde ne kadar karşı cins var tecavüz etmeye çalışmış ki yapmış
Allah belalarını versin
Ben inanmıyorum çoğuna açıkçası. Çünkü o kadar yalan iftira var ki insanı karalamak kolay.
Hiçbir şey. Burası dünya. Zaman ahir zaman. Bunlar olacak. Bize düşen; ibret almak...
Erkek olmaktan utanır hale geliyorum 🤦♂️
Sözün bittiği yer 🥺😔
Söylencek çok şey varda işte..
Sinir krizi geçiriyorum napcam
Idam lazım
yazık yaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?