Spor salonunda yeni başladım spora. Ek olarak evde mekik yapsam olur mu. Göbeğin hızlı erimesi için

Spor salonunda yeni başladım spora. Ek olarak evde mekik yapsam olur mu. Göbeğin hızlı erimesi için
Her gün olmaz! Mekik de tıpki diğer kas gruplarımız gibi belli gün aralıklarında çalıştırılmalı, karın kasları için de asıl etkinin temiz beslenme olduğu unutulmamalı.
Antrenman programın var ise ona uy ve beslenmene dikkat et zaten eriyecektir. Ayrıca evde değil spor sonuna ekleyebilirsin mekik her gün çekme kasın da dinlenmesi gerekiyor
Cevap
13Cevap
Bence dinlenmek de gerekiyor.
Yağlardan kurtulamazsin oradaki kasları kuvvetlendirirsin Yağlar erimesi için kalori açığı oluşturmak tüm vücut çalışmak artı yanina karın egzersizi
Ordaki yağlardan yürüme bandı . bisiklet ve eliptik bisiklet ile de erimeden etkisi olur mu
Kalori açığı oluştur arti yürüyüş vücut yakacak tabi
Mekik göbeği eritmez, her gün de yapma kasların dinlenmesi de lazım
Bölgesel olarak yağdan vermen mümkün değil. Mekik çekerek karın kaslarını sıkılaştırıp biraz büyütebilirsin ama onu da her gün yapma 1 gün yap 1 gün dinlendir toplasın kendini kasların. Yağ vermek içinde kardiyo yapman gerekiyor
Aksine faydalı göbek eritmekte ve kasa dönüştürmek için en faydalı hareket
Hayir zararli değil ama aç karnina yap
Kaç kilosun
Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur hesabı
Hayır zararı olacağını düşünmüyorum ya
Her gün yapma bir gün dinlen
Sporun kötüsü olmaz çok yüklenme ama
Datlu ☺️🙈 kocan şanslı 🤭🤭🙈🙈
Faydalı
Öyle baş olur mu yav
Off benimde başlamam lazımım
Hayir