Spor STADYUMA GİDEMEDİM BİLETİ KAÇIRDIM ÇOK ŞEY KAÇIRDIM MI? emre190505 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yani dün konvoya katıldım ama ne bilim bilet alamayıp gidememek insa nın içersine burukluk getiriyo💛♥️🫡 Güncellemeler+1 yıl KALBİM CİMBOMUMLA💛♥️ STADYUMA GİDEMEDİM BİLETİ KAÇIRDIM ÇOK ŞEY KAÇIRDIM MI? Cevapla Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Gürültülü ortamları seviyorsan evet çok şey kaçırdn 0 1 Yorumla emre190505 +1 yıl Desene ben gs li değilim diye😂😂😂 Yorumla
safinazz_ Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl kafam şişti korna seslerinden 0 3 Yorumla emre190505 +1 yıl Heralde fb lisiniz😃😂😂 Yorumla safinazz_ +1 yıl takım tutmuyorum ki futbolcu seviyorum ben Yorumla emre190505 +1 yıl Takım tutman dileğiyle eğer bir gün tutmaya karar verirsen gs yi tercih et pişman olmazsın he Yorumla
sahibedeno Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Evet 0 1 Yorumla emre190505 +1 yıl Kalbim cimbomumla💛♥️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Gürültülü ortamları seviyorsan evet çok şey kaçırdn
Desene ben gs li değilim diye😂😂😂
kafam şişti korna seslerinden
Heralde fb lisiniz😃😂😂
takım tutmuyorum ki futbolcu seviyorum ben
Takım tutman dileğiyle eğer bir gün tutmaya karar verirsen gs yi tercih et pişman olmazsın he
Evet
Kalbim cimbomumla💛♥️