Aşk İlişkileri ÇOK ACİL HASTA OLMAM LAZIM KALEM UCU BENİM ATEŞİNİ ÇIKARIR MI? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çok acil kalem ucu yesem veya içsem hasta olurmuyum yani ateşim çıkar mı Güncellemeler+1 yıl ÇOK ACİL HASTA OLMAM LAZIM KALEM UCU BENİM ATEŞİNİ ÇIKARIR MI ZAMAN FARK ETMEZ GÖREN ANINDA BİLDİĞİ HASTA OLMA TAKTİĞİNİ YAZSIN ÇOK ACİL HASTA OLMAM LAZIM KALEM UCU BENİM ATEŞİNİ ÇIKARIR MI? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Saw89 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl tebeşir tozu hasta felan etmez saçmalamayın virüs bulaştırıyor hastalığı mal mal yorum yazmışlar y a 1 17 Yorumla Soran +1 yıl vicks ateş çıkarır mı veya kalem ucu Yorumla Saw89 +1 yıl hayır tabiki bunlar sadece geçici rahatsızlık verir sana Yorumla Soran +1 yıl geçiçi olsun 1 günlük falan ço sürmesine gerek yok 2 saat sürsede yeter Yorumla Saw89 +1 yıl git eczaneden ishal hapı al bitti gitti kabızım ishal ilacı alıcam de Yorumla Soran +1 yıl ateş im çıkması lazım ve eczaneye gidemem Yorumla Saw89 +1 yıl ateş enfeksiyona bağlı çıkar malesef böyle hasta olamazsın acilen felan Yorumla Soran +1 yıl bi saniye senin dediğin hasta eden ilacın adı ne Yorumla Saw89 +1 yıl bekunis Yorumla Soran +1 yıl kalem ucunu toz yapıp içsem olurmu Yorumla Saw89 +1 yıl hayır etki etmez mideni bozar sadece Yorumla Soran +1 yıl kağıt yemek falan veya bir yiecek ya da iecek Yorumla Saw89 +1 yıl hiçbirisi etki etmez bacım hastalık enfeksiyonla olur öyle 2 saatte hasta olamazsın soğk suyla duş al üşüt belki o zaman hasta olursun Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla Soran +1 yıl bağşıklığım çok güçlü ma yaaaaaaaa Yorumla Saw89 +1 yıl sen sınavına çalış bence daha iyi Yorumla Soran +1 yıl nasıl kusa bilirim yani ne yersem veya ne içersem elimi boğazıma götüremem şimdiden söyleyeyim ama sağlam kusmam lazım Yorumla Saw89 +1 yıl tuvalet kokla kusarsın Yorumla
Gizemlihatuun35 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 85% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Niye kız 😂 1 3 Yorumla Soran +1 yıl ya abla acil nolur taktik seri Yorumla Soran +1 yıl ya abla tahtih Yorumla Gizemlihatuun35 +1 yıl Valla işine ne yarar bilmiyorum 😅 Yorumla
tkstr Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Niye boyle bisi istion 1 35 Yorumla Soran +1 yıl abi nolur taktik ver kalem ucu veya vicks işe yarar mı Yorumla tkstr +1 yıl Niye onu soyle Yorumla tkstr +1 yıl Biliom nasi olcagini Yorumla Soran +1 yıl abi 2 saat sonra sınav var o yüzden ama ben hiç çalışamadım ve eğer yapamassam babam beni okula yazdırmayacak o yüzden yani kötü okula yollayacak Yorumla tkstr +1 yıl Niye çalışmadın Yorumla Soran +1 yıl ya abi nolur ya allah rızası için Yorumla tkstr +1 yıl Calismamissin gelion burda yalvarion calissaysin mk Yorumla Soran +1 yıl abi babamla annem ayrı benim kardeşim hastalandığı için çalışamadım söylicem dedin nolur söle Yorumla Soran +1 yıl söyle nolur Yorumla tkstr +1 yıl Aa aga uzuldum git babana hazirlanamadim de Yorumla Soran +1 yıl ya hani biliyodun Yorumla tkstr +1 yıl Ustune 3 4 kat mont giy bana olmuştu ama ilk babana soyle biliom soylemicen ama soyle Yorumla tkstr +1 yıl Bi de sonra haberdar etsene merak ettim mk Yorumla Soran +1 yıl azıma sıçtı Yorumla tkstr +1 yıl Aga be Yorumla Soran +1 yıl taktiği ver Yorumla tkstr +1 yıl Verdim ya 3 4 kat mont giy ben denemistim olmustu Yorumla Soran +1 yıl versene taktiği Yorumla tkstr +1 yıl Ama kalin kalin hirka gibi diil Yorumla Soran +1 yıl o kadr mı sadece kaç saat durcam onla veya napıcam az detay ver abiii Yorumla tkstr +1 yıl Ya ben butun gun durdum Yorumla Soran +1 yıl abbiii Yorumla Soran +1 yıl aloo Yorumla tkstr +1 yıl Ama hic cikarmican. Bi de bunu evde yapman lazim ki sicak bi ortamda daha etkili olsun. Bi de bok gibi bi havuza girersen de hastalanabilirsin Yorumla Soran +1 yıl la 1 saatim var Yorumla Soran +1 yıl 1 saat var sadece Yorumla tkstr +1 yıl O zaman zehirlenmen lazim. Ama sakin deterjan falan icme. Yorumla Soran +1 yıl hangi yiecek karışımı yapar bunu Yorumla tkstr +1 yıl Ne bileyim. Kendimi zehirlemedim ama oldurucek seyler yapma vicks filan da yeme manyak misin. Yorumla Soran +1 yıl nasıl kusa bilirim yani ne yersem veya ne içersem elimi boğazıma götüremem şimdiden söyleyeyim ama sağlam kusmam lazım Yorumla tkstr +1 yıl Elini bogazina goturursun. Tek care bu digerleri 1 saate kusturmaz Yorumla Soran +1 yıl sen diğerlerinide söyle Yorumla tkstr +1 yıl Daha ne var kimya muhendisimiyim mk elini bogazina niye goturmuyon Yorumla Soran +1 yıl sağlam kusamıyorum ozaman Yorumla tkstr +1 yıl Yav git sinava gir o zaman mk Yorumla
seçilrüzgar Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 480 cevap paylaştı. Tebeşir bul istersen 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Tebeşir yok Yorumla Soran +1 yıl taktik verirmisin Yorumla seçilrüzgar +1 yıl Kırtasiyede satılıyor diye biliyorum toz haline falan getirebilirsiniz onu da olmadı sıcak su torbası ya da ateş gibi sıcak bir havlu yap o da iş görebilir Yorumla Soran +1 yıl kırtasiye yok Yorumla Soran +1 yıl vicks işe yararmı Yorumla seçilrüzgar +1 yıl Ateşi düşürür diye biliyorum Yorumla Soran +1 yıl başka bildiğin var mı Yorumla
LacivertGandalf Takip Et Master Yaş: 109 , eic 96% +1 yıl Çık çıplak dışarıya sopuk alırsın net 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kalem ucuyla ateşin çıkmaz, sadece karnın ağrır. 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl ateşimi çıkaracğım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tebeşir tozu yut. Yorumla Soran +1 yıl yok ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yakında kırtasiye yok mu? Bütün kırtasiyelerde tebeşir satılır. Yorumla Soran +1 yıl taktik verirmisin Yorumla Soran +1 yıl yok Yorumla Soran +1 yıl vicks işe yararmı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayaklarını soğuk suya sok. Kafana da çok sıcak bir bez veya havlu bağla, bu şekilde gerçekten hasta olursun. Yorumla Soran +1 yıl başka Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
tebeşir tozu hasta felan etmez saçmalamayın virüs bulaştırıyor hastalığı mal mal yorum yazmışlar y a
vicks ateş çıkarır mı veya kalem ucu
hayır tabiki bunlar sadece geçici rahatsızlık verir sana
geçiçi olsun 1 günlük falan ço sürmesine gerek yok 2 saat sürsede yeter
git eczaneden ishal hapı al bitti gitti kabızım ishal ilacı alıcam de
ateş im çıkması lazım ve eczaneye gidemem
ateş enfeksiyona bağlı çıkar malesef böyle hasta olamazsın acilen felan
bi saniye senin dediğin hasta eden ilacın adı ne
bekunis
kalem ucunu toz yapıp içsem olurmu
hayır etki etmez mideni bozar sadece
kağıt yemek falan veya bir yiecek ya da iecek
hiçbirisi etki etmez bacım hastalık enfeksiyonla olur öyle 2 saatte hasta olamazsın soğk suyla duş al üşüt belki o zaman hasta olursun
?
bağşıklığım çok güçlü ma yaaaaaaaa
sen sınavına çalış bence daha iyi
nasıl kusa bilirim yani ne yersem veya ne içersem elimi boğazıma götüremem şimdiden söyleyeyim ama sağlam kusmam lazım
tuvalet kokla kusarsın
Niye kız 😂
ya abla acil nolur taktik seri
ya abla tahtih
Valla işine ne yarar bilmiyorum 😅
Niye boyle bisi istion
abi nolur taktik ver kalem ucu veya vicks işe yarar mı
Niye onu soyle
Biliom nasi olcagini
abi 2 saat sonra sınav var o yüzden ama ben hiç çalışamadım ve eğer yapamassam babam beni okula yazdırmayacak o yüzden yani kötü okula yollayacak
Niye çalışmadın
ya abi nolur ya allah rızası için
Calismamissin gelion burda yalvarion calissaysin mk
abi babamla annem ayrı benim kardeşim hastalandığı için çalışamadım söylicem dedin nolur söle
söyle nolur
Aa aga uzuldum git babana hazirlanamadim de
ya hani biliyodun
Ustune 3 4 kat mont giy bana olmuştu ama ilk babana soyle biliom soylemicen ama soyle
Bi de sonra haberdar etsene merak ettim mk
azıma sıçtı
Aga be
taktiği ver
Verdim ya 3 4 kat mont giy ben denemistim olmustu
versene taktiği
Ama kalin kalin hirka gibi diil
o kadr mı sadece kaç saat durcam onla veya napıcam az detay ver abiii
Ya ben butun gun durdum
abbiii
aloo
Ama hic cikarmican. Bi de bunu evde yapman lazim ki sicak bi ortamda daha etkili olsun. Bi de bok gibi bi havuza girersen de hastalanabilirsin
la 1 saatim var
1 saat var sadece
O zaman zehirlenmen lazim. Ama sakin deterjan falan icme.
hangi yiecek karışımı yapar bunu
Ne bileyim. Kendimi zehirlemedim ama oldurucek seyler yapma vicks filan da yeme manyak misin.
nasıl kusa bilirim yani ne yersem veya ne içersem elimi boğazıma götüremem şimdiden söyleyeyim ama sağlam kusmam lazım
Elini bogazina goturursun. Tek care bu digerleri 1 saate kusturmaz
sen diğerlerinide söyle
Daha ne var kimya muhendisimiyim mk elini bogazina niye goturmuyon
sağlam kusamıyorum ozaman
Yav git sinava gir o zaman mk
Tebeşir bul istersen
Tebeşir yok
taktik verirmisin
Kırtasiyede satılıyor diye biliyorum toz haline falan getirebilirsiniz onu da olmadı sıcak su torbası ya da ateş gibi sıcak bir havlu yap o da iş görebilir
kırtasiye yok
vicks işe yararmı
Ateşi düşürür diye biliyorum
başka bildiğin var mı
Çık çıplak dışarıya sopuk alırsın net
Kalem ucuyla ateşin çıkmaz, sadece karnın ağrır.
Nasıl ateşimi çıkaracğım
Tebeşir tozu yut.
yok ki
Yakında kırtasiye yok mu? Bütün kırtasiyelerde tebeşir satılır.
taktik verirmisin
yok
vicks işe yararmı
Ayaklarını soğuk suya sok. Kafana da çok sıcak bir bez veya havlu bağla, bu şekilde gerçekten hasta olursun.
başka