Güzellik & Bakım KOYU DİZ KAPAĞIM VAR BİR ŞEY SORACAĞIM? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ya çok mu kötü bişey elbise etek falan giyemiyorum ciddiyim normal mi çok mu kötü nolur dalga geçmeyin.. :( dirseğim de öyle Normal Kötü Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl aglıcam KOYU DİZ KAPAĞIM VAR BİR ŞEY SORACAĞIM? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Düzbirisi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 349 cevap paylaştı. Renkli çorap giyip kapatabilirsin en azından da fondöten falan kullanabilir misin ki acaba nasıl olur bilmem de 😅 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Haklısın.. Yorumla Düzbirisi +1 yıl Dert etme yani illa ki bir çözümü vardır 😊 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Düzbirisi +1 yıl Rica ederim. Yorumla Düzbirisi +1 yıl Çorapla kapatabilirsin ama dert etme bence ben de görüyor bazen dışarda o kadar da kötü değil bence Yorumla Soran +1 yıl anladım Yorumla
Kuzey_to Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 43% +1 yıl Kese yap olmazsa beyazlarıcı krem falan var diye duymuştum cildiyeye git 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Keseyle nasıl olsun çamur bu çıkacak cilt rengi işte Yorumla Kuzey_to +1 yıl Ya cilt rengiyse yapacak bişey yok tabi Yorumla Soran +1 yıl 😢 Yorumla
Rawad_dem Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl ev bendede öyle 0 3 Yorumla Soran +1 yıl :( Yorumla Rawad_dem +1 yıl boşver abla kimse kusursuz değildir. rekm açıcı kremler falan vardır sanırım. belki onlar işe yaraya bilir Yorumla Soran +1 yıl Hiç denemedim ucuzlar işe yaramaz gibi geliyo pahalıları da alamıyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Günah zaten giyme 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Haklısın zaten normalde giymiyorum ama bi düğün olur nişan olur hiç bişey giyemiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Patates soyup bekletiyolar normalde kremler var beyazlatıcı eczaneden alabilirsin çok normal birşey bu Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar ki fiyatı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Araştır googleden knks Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler knk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Renkli çorap giyip kapatabilirsin en azından da fondöten falan kullanabilir misin ki acaba nasıl olur bilmem de 😅
Haklısın..
Dert etme yani illa ki bir çözümü vardır 😊
Teşekkür ederim
Rica ederim.
Çorapla kapatabilirsin ama dert etme bence ben de görüyor bazen dışarda o kadar da kötü değil bence
anladım
Kese yap olmazsa beyazlarıcı krem falan var diye duymuştum cildiyeye git
Keseyle nasıl olsun çamur bu çıkacak cilt rengi işte
Ya cilt rengiyse yapacak bişey yok tabi
😢
ev bendede öyle
:(
boşver abla kimse kusursuz değildir. rekm açıcı kremler falan vardır sanırım. belki onlar işe yaraya bilir
Hiç denemedim ucuzlar işe yaramaz gibi geliyo pahalıları da alamıyorum
Günah zaten giyme
Haklısın zaten normalde giymiyorum ama bi düğün olur nişan olur hiç bişey giyemiyorum
Patates soyup bekletiyolar normalde kremler var beyazlatıcı eczaneden alabilirsin çok normal birşey bu
Ne kadar ki fiyatı
Araştır googleden knks
Teşekkürler knk
Resim at