Spor Sizdede şampiyonluk stresi varmıydı? HAYATveİNSAN Takip Et Yoda Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Stresten dolayı bugün daha yeni yemek yiyorum , şampiyon Galatasaray 💛❤️ Sizdede şampiyonluk stresi varmıydı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Sedefffe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yok strese girmem bi maç için benden daha değerli mi Galatasaray maçi umrumda degil cok fazla 1 5 Yorumla HAYATveİNSAN +1 yıl İnsan fanatik şunca öyle oluyor maalesef Yorumla Sedefffe +1 yıl Az fanatik olun resmen bi maç için insanlar kalp krizi geçiriyor bu cok sacma gelior bana Yorumla HAYATveİNSAN +1 yıl Bu insanların elinde değil ki Yorumla Sedefffe +1 yıl farkindamisin bi maç için kendinizden geçiyorsunuz canindan olan bile var O kadar bağlanmayın bişeye Maç kazanilir kaybedilir gayet normal şeyler Yorumla HAYATveİNSAN +1 yıl Tabiki normal şeyler , aslında tansiyonu yükseltenler yöneticilerdir , maç sonu verdikleri demeçlerdir Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Sonunda stres bitti 0 1 Yorumla HAYATveİNSAN +1 yıl Çok şükür 🙏 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yok strese girmem bi maç için benden daha değerli mi Galatasaray maçi umrumda degil cok fazla
İnsan fanatik şunca öyle oluyor maalesef
Az fanatik olun
resmen bi maç için insanlar kalp krizi geçiriyor bu cok sacma gelior bana
Bu insanların elinde değil ki
farkindamisin bi maç için kendinizden geçiyorsunuz canindan olan bile var
O kadar bağlanmayın bişeye
Maç kazanilir kaybedilir gayet normal şeyler
Tabiki normal şeyler , aslında tansiyonu yükseltenler yöneticilerdir , maç sonu verdikleri demeçlerdir
Ben doğuştan stresliyim
Sonunda stres bitti
Çok şükür 🙏