Hop oturdum hop kalktım yüreğim sıkıştı. Acemiyim ben bu maç izleme işlerinde bu hep böyle midir?

Hop oturdum hop kalktım yüreğim sıkıştı. Acemiyim ben bu maç izleme işlerinde bu hep böyle midir?

ben heyecanlanmıyorum maalesef hiç. en son Arjantin dünya kupasını aldığında fransayı penaltılar ile yendiğinde çok heyecan yapmıştım onda da Messi kupayı alması için sadece
Kendimi bildim bileli maç sevmiyorum ve takım da tutmam.
Dün alt komşum olacak insan kırıntısının maç boyunca ettiği yığınla küfürü duyarak vakit geçirmek de ayrı bir sıkıntıydı.
Maç izleyen adabıyla, sayısıyla ve işin cılkını çıkarmadan izlesin. Özellikle de apartmanlarda.
Usluyum Sakin izlerim pozisyon kaçtığında deliriyorum az bişey
Burasıda boş kalmasın teşekkürler 🌺
☺️
Hele Beşiktaşlı isen direkt yaşlanıyorsun
Cevap
20Cevap
Maç izlerken o kadar fazla stres yapmam arada bir stres yaparım o da gol pozisyonlarında yani öyle kendimi kaptıracak kadar sinirimi bozacak kadar da bir maç izlemem
Futbolun keyfi, herkesin yorum getirebiliyor ve tartışabiliyor olmasıdır. Bu heyecan zaten maçı izleten en önemli unsur. Hele de Fenerbahçeliysen🇺🇦💛💙
Izlemiyorum ki bu hayata izleyici olarak gelmedim. Hic bir sporu izlemeyi sevmem. Yasamadan haz alamıyorum..
Hep böyle değil. Ama o heyecan o an anlatılmaz keyif verici bir tutkudur aslında. O anı yaşamak lazım. Bazen farkında olmadan zıplayıp hoplarsın
Kadın işi hop oturacak hop kalkacak otur kalk 😅🤣😂💥
Maç izlemiyorum. Sonucu öğrenip golleri izlemek daha keyifli 🤣
dün kalp krizi geçirmediysem, sanırım bir 20 sene daha kalple ilgili sıkıntım olmaz : )
😅😅😅 uzak durmak lazım bağlandınmi tam baglanirsin
Beşiktaş maçlarında hep stresliyim. Küfürler havada uçuşuyor 🤣
Sagi solu dagitmamak için kendimi zor tutuyorum
Kdiwiedkkweojeodn maç izlemek ne olm maç izleyen mi kaldı hala
Premier Lig izleyipte yerinde durmak mümkün değil camı pencereyi indiriyoruz evde
O kadar kaptırma kendini ya heyecanlanmak da bi keyif
Sabırla bekliyoruz başka çare yok 😃
Hiç ilgim olan bir konu değil
İzlemeyerek. Sonucunu soruyorum😀
önemli anlar heyecanlı olabilir
O stresi bağırarak atıyoruz 😂
Keyfi orada zaten amaç deşarj olmak
Bana göre bir şey değil
Maç izlemiyorum
Ah izlemiyorum futbol sevmem
Maç izlemiyorum.
küfrederek